Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקה לרכב של carsforum-מהי דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה היא מדבקת הפורום המועדפת עליך?  

172 הצבעות

1. 1. מה היא מדבקת הפורום המועדפת עליך?

• אופציה 1 - לוגו הפורום
    • אופציה 2 - כיתוב לבן להדבקה על השמשה
    • אופציה 3 - מדבקה שחורה למסגרת המספר

פוסטים מומלצים

• תגובות 588
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באודיבה ארט, באזה"ת החדש. זה במתחם של 5 נגרים ברח' גיבורי ישראל 5. יש סניף של שלמה סיקסט ומימינו חניון תת-קרקעי. איך שנכנסים לחניון מצד שמאל יש את אודיבה ארט. הייתי שם פעם, אבל המנהל (ששמו מצוין בעמודים קודמים) לא היה והעובדים שלו לא ידעו לתת לי מדבקות.

אם תקפוץ לשם, וזה לא יותר מדי טרחה, אשמח אם תיקח בשבילי (ואני אבוא לקחת ממך) איזה 4 מדבקות שמשה ו-4 של לוחית, בשביל שאוכל לתת לחבר'ה שביקשו ממני, שגרים באזור רחובות (אני נמצא שם כל יום כמעט).

לצערי אני נמצא בבית רק בסופ"שים או בלילות, מתי שאודיבה סגורים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לי מדבקות גדולות (לא של לוחית הרישוי אלא הסוג השני), עדיפות לירושלמים ולדרומיים שגרים רחוק (אילת).

הכמות מוגבלת ולכן כל הקודם זוכה.

שלחו לי כתובת בה"פ ואשלח אליכם מדבקה בדואר.

פורסם

נשארו 3 מדבקות, כל הקודם זוכה 8)

שאר המדבקות ישלחו לזוכים המאושרים (בצירוף סמיילי פרי עטי על המעטפה :-D ) במהלך השבוע.

פורסם
לפחות למישהו יש כאן מצפון :-o. אביתר, תודה רבה.

אספתי את המדבקות מתחנת הדלק.

נשארו 2 מדבקות. שני ירושלמים שנוח להם לאסוף מדבקה באיזור קרית הממשלה בשעות הבוקר או בפסגת זאב בערב, מוזמנים לשלוח לי ה"פ.

הייתה צריך לראות ב4 לפנות בוקר,את הפרצוף של המנהלת משמרת במנטה,לא מבינה מה אני רוצה ממנה.

פורסם
הייתה צריך לראות ב4 לפנות בוקר,את הפרצוף של המנהלת משמרת במנטה,לא מבינה מה אני רוצה ממנה.

הפרצוף של אלה שהיו שם ביום שישי ב-12:00 בצהריים לא היה שונה בהרבה. אחרי שהפכו את המגירה שתחת הקופה 4 פעמים - "מה אמרת אדוני, איפה?". כמעט התייאשתי, אבל בסוף מצאו.

כל המדבקות נמסרו לחברי פורום מאושרים. איזה חיוך יש לכל אחד על הפרצוף כשהמדבקה נמסרת לו.

אם יגיע משלוח נוסף לירושלים, אשמח לעזור בהפצתו.

פורסם
הפרצוף של אלה שהיו שם ביום שישי ב-12:00 בצהריים לא היה שונה בהרבה. אחרי שהפכו את המגירה שתחת הקופה 4 פעמים - "מה אמרת אדוני, איפה?". כמעט התייאשתי, אבל בסוף מצאו.

כל המדבקות נמסרו לחברי פורום מאושרים. איזה חיוך יש לכל אחד על הפרצוף כשהמדבקה נמסרת לו.

אם יגיע משלוח נוסף לירושלים, אשמח לעזור בהפצתו.

אם יש ביקוש עדיין,תמספר לי כמות ואני ישלח.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מאיזור הצפון יש פה מדבקות באיזור? או אפילו בדרום או במרכז אני יגיע אין בעייה אשמח לקבל רשימת חנויות שמוכרות\נותנות את המדבקות!

😉

• תוכן חדש...