Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

אז ככה: אחרי הוחלט להשאר עם הרכב עד שיהיה תקציב לרכב חדש הוחלט להשקיע קצת ברכב. הדבר האחרון שמפריע לי הוא רעשי רוח בזמן נסיעה כביש מהיר, כלומר לא כמו ברכב חדש שלא שומעים כלום כמעט. הרכב הוא שנת 98 (קורולה ) והשאלה היא האם אפשר לעשות משהו בנידון?

יש להדגיש שהוחלפו צמיגים לפני כמה חודשים לקונטיננטל אבל עדיין יש מה לשפר.

האם בכלל אפשר לעשות משהו בנידון?

ועוד שאלה - האם מגיני רוח יעזרו לי בפתרון הבעיה?

פורסם

תבדוק שאין קרעים בגומיות איטום,כול רכב בנוי אחרת ולכן אולי רעש הרוח בכביש מהיר הוא אופיני לרכב שלך,באיזה מהירות זה מתחיל להפריע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שבוע טוב

אז ככה: אחרי הוחלט להשאר עם הרכב עד שיהיה תקציב לרכב חדש הוחלט להשקיע קצת ברכב. הדבר האחרון שמפריע לי הוא רעשי רוח בזמן נסיעה כביש מהיר, כלומר לא כמו ברכב חדש שלא שומעים כלום כמעט. הרכב הוא שנת 98 (קורולה ) והשאלה היא האם אפשר לעשות משהו בנידון?

יש להדגיש שהוחלפו צמיגים לפני כמה חודשים לקונטיננטל אבל עדיין יש מה לשפר.

האם בכלל אפשר לעשות משהו בנידון?

ועוד שאלה - האם מגיני רוח יעזרו לי בפתרון הבעיה?

מגיני רוח, בפועל הם נועדו לגשם, כאשר אני רוצים שגם יהיה אוויר מבחוץ, והשהטיפות של הגשם לא יכנסו לפנים הרכב.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
תבדוק שאין קרעים בגומיות איטום,כול רכב בנוי אחרת ולכן אולי רעש הרוח בכביש מהיר הוא אופיני לרכב שלך,באיזה מהירות זה מתחיל להפריע?

תראה זה לא רעשי רוח בדיוק - זה סוג של רעשי רוח ורעשי כביש. אולי הסיבה לזה היא שהרכב כבר ישן ועם הזמן זה קורה, אבל בגדול מעל 100 קמ"ש כבר מרגישים את זה. מה ששמתי לב הוא שהגומיות שעל הדלתות קצת יבשות - אולי זו הסיבה?

פורסם

הייתה לי בעיה דומה שגם הציקה לי מאוד.

איטום של הדלתות מבפנים עזר מאוד. כל מתקין מערכות יעשה לך את העבודה או שאם אתה יכול לבד אז עוד יותר טוב.

פורסם

בד"כ כלל הבעיה נובעת עקב בלאי בגומיות האיטום שבדלתות\חלונות או לחילופין בתיקון פחחות לקוי.

תבודד את הבעיה מהיכן נכנס הרעש ובדוק נקודתית האם הגומיות תקינות , האם הדלת\חלון נסגרים כראוי.

פורסם

טוב אז עדכון קצר או תיקון ליתר דיוק

הרעש הוא לא של רוח אלה רעשי כביש...כלומר משהו שברכב חדש לא תשמעו. החלונות סגורים היטב והגומיות נראות בסדר.

אני יודע שזה רכב ישן ואולי זה בלאי טבעי אבל האם יש דרך להתגבר על זה?

פורסם
טוב אז עדכון קצר או תיקון ליתר דיוק

הרעש הוא לא של רוח אלה רעשי כביש...כלומר משהו שברכב חדש לא תשמעו. החלונות סגורים היטב והגומיות נראות בסדר.

אני יודע שזה רכב ישן ואולי זה בלאי טבעי אבל האם יש דרך להתגבר על זה?

שים מוזיקה שאתה אוהב וסע לשלום :)

• תוכן חדש...