Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיסי זיכרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה טיב כרטיסי הזיכרון של החברות טרנסקנד ושל קינגמקס?

אם מדובר בחברותלא מומלצות, יש המלצה לחברה נורמלית עם מחירים שפויים? אני צריך כרטיס micro sd class10 בנפח 16.

עד עכשיו ראיתי מחירים של כ-80 דולר, ובתוספת של סביבות 20 דולר מקבלים בנפח 32 וזה יותר משתלם. אני אומנם לא צריך נפח כזה אבל כלכלית לעתיד זה משתלם יותר.

אני רוצה מהירות כזאת בגלל בעיית קריאה שיש לי מהכרטיס המקורי שהגיע עם המכשיר, לוקח לו שעתיים וחצי לשחזר את הגיבוי וזה מטורף מבחינתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קינגמקס זה לא חיקוי :)

היה לי לוחית שלהם DDR1 ועבדה מצויין, מה שמעניין שאז היה להם עיצוב יחודי והזוי, לוחית בצבע צהוב וומדבקות בצבע סגול.

אין מושג איך הSD שלהם ואיך האיכות היום.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני אישית עושה שימוש ב-Samsung Class 6 עם 8GB ללא שום בעיות בדיזייר.

למכשיר הבא, כנראה שאקח כבר class 10.

יש אפלקצייה שמאיצה את קריאת הכרטיס. נקראת sd card increase - מומלצת.

Veni Vidi Vici

פורסם

http://cgi.ebay.com/TRANSCEND-MICRO-SD-MICRO-SDHC-CLASS-10-16GB-16G-16-G-GB-/330568389638?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item4cf7695406

הנה מכירה של טרנסקנד, איזו אפשרות יש לי לאמת שאכן הכרטיס מקורי ותואם את הנתונים? לפני המכירה אני מניח שאין דרך, אבל כשהוא יהיה אצלי ביד, מה הדרך?

in the face

with a chair

פורסם

כרגיל, לפי הפידבק שעל פניו נראה תקין לגמרי.

לאחר שאתה מקבל, יש תוכנות ואפלקציות לבדוק אבל הן לא תמיד 100% אז אל תסמוך עליהן לגמרי.

בכל מקרה, עם class 10 אתה אמור לראות הבדל ודאי (בהנחה שיש לך 6 ומטה).

Veni Vidi Vici

פורסם

יש לי את המקורי שהגיע עם DHD, נדמה לי זה סאן דיסק של קלאס 2.

יש גם קינג מאקס נדמה לי 32 גיגה קלאס 10 במחיר של הטרנסקנד הזה, אבל זה כבר נשמע לי זול מידי.

אני אשמח להמלצה על אפליקציה שבודקת את הכרטיס, האפשרות היחידה שלי להרגיש שוני בעבודה זה בשחזור שלוקח לי כיום שעתיים לבצע בגלל קריאה איטית והרבה SMS לשחזר.

in the face

with a chair

פורסם

תודה, אני רק אחפש מוכר אחר כי התגובות השליליות עליו גורמות לי לחשוב פעמיים.

in the face

with a chair

פורסם
יש לי את המקורי שהגיע עם DHD, נדמה לי זה סאן דיסק של קלאס 2.

יש גם קינג מאקס נדמה לי 32 גיגה קלאס 10 במחיר של הטרנסקנד הזה, אבל זה כבר נשמע לי זול מידי.

אני אשמח להמלצה על אפליקציה שבודקת את הכרטיס, האפשרות היחידה שלי להרגיש שוני בעבודה זה בשחזור שלוקח לי כיום שעתיים לבצע בגלל קריאה איטית והרבה SMS לשחזר.

אני מנצל את השרשור בדיוק לאותה המטרה, תומר אתה בא לי בטוב, גם לי יש את המכשיר הזה וגם אני מחפש כבר כמה ימים כרטיס זיכרון קלאס 10 אבל אני מעוניין חד משמעית ב- 32GB ושום חברה באיביי לא מוכרת לי (חוץ מ- TDK).

מישהו ממליץ על אחת מהחברות של הכרטיסים בלינק הבא:

http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=+MICRO+SD+MICRO+SDHC+CLASS+10+32GB&_sacat=See-All-Categories

תודה

פורסם

לא סתם lexar ו-TDK עולים מעל 100$. אני מהמר שרוב הכרטיסים שם לא באמת קלאס 10.

אינני עוקב אחרי הנושא ולכן ממליץ לך לקרוא שרשורים ב-XDA או אפילו לשאול שם בפורום של DHD.

Veni Vidi Vici

פורסם

מתעלק.

נגיד שאני לא מבין כלום בצילום.

ונגיד שיש לי ידידה עם ניקון D90 שהטילה עלי למצוא לה כרטיס זכרון בנפח 32 ג'יגה.

ונגיד שיש דבר כזה מהירויות של כרטיס זכרון.

ונגיד שאני צריך לומר לה איזה כרטיס לרכוש.

אז מה אני אומר לה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש גם קינגסטון 32 בקלאס 10.

http://www.bhphotovideo.com/c/search?ci=1097&N=4204446865+4264330180+4252409934

רק חבל שמשלוח לארץ זה מינימום 50 דולר לכרטיס שנכנס לתוך מעטפה רגילה ולא אמור לעלות יותר מדולרים בודדים כמו שליחת מכתב.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...