Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ברייטלינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שקנית 3 שעונים במרוצת השנים, לא הופך את מה שכתבת לנכון.

ושוב אני מדגיש, אתה טועה, וכנראה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר, גם אם יש לך על היד ברגה'- טורביליון, זה לא יהפוך את זה לנכון.

אני אפילו מוכן להתערב על נושא זה, בכסף:).

ולשאלתך, עד שנת 2008 עבדתי בתחום, אצל היבואן הגדול בישראל בתחום.

מבלי לנקוב בשמות ומותגים, מה שכתבת הוא רחוק שנות אור מהמציאות.

תראה, אני יכול לספר אך ורק על ההתנסויות שעברתי.

האומגה הוצעה לי בחנויות באזור המרכז (ת"א + הרצליה) בהנחה של קצת יותר מ- 35% ממחיר המדבקה.

כולם נשבעו לי שהם מוכרים כמעט בלי רווח והורדת מחיר נוספת תביא אותם להפסד.

את אותו השעון רכשתי בי-ם בחנות מכובדת מאוד בהוזלה של כ- 20% מהמחיר שהם נקבו - וביחד בהנחה של יותר מ- 50% ממחיר המדבקה.

אז אחד מהשתיים:

- או שיש חנויות שמסוגלות לקבל דיל טוב יותר מהיבואן.

- או שמכרו לי בהפסד.

את השעונים האחרים רכשתי מחנות זעירה שכל המלאי שלה מורכב מקטלוגים ללא כל שעון יקר אחד במלאי, הזמנה נעשית לפי דרישת לקוח מהיבואן הרשמי.

כשאין עלויות מלאי, שכירות יקרה ומוכרות שנראות כמו דוגמניות - אז המחיר צונח בהתאם.

פורסם
המחיר בארץ הוא מחיר המדבקה שעל השעון, מדובר במספר פיקטיבי לחלוטין שנחתך בסביבות ה- 60% +/- במשא ומתן רציני.

תראה, אני יכול לספר אך ורק על ההתנסויות שעברתי.

האומגה הוצעה לי בחנויות באזור המרכז (ת"א + הרצליה) בהנחה של קצת יותר מ- 35% ממחיר המדבקה.

כולם נשבעו לי שהם מוכרים כמעט בלי רווח והורדת מחיר נוספת תביא אותם להפסד.

את אותו השעון רכשתי בי-ם בחנות מכובדת מאוד בהוזלה של כ- 20% מהמחיר שהם נקבו - וביחד בהנחה של יותר מ- 50% ממחיר המדבקה.

אז אחד מהשתיים:

- או שיש חנויות שמסוגלות לקבל דיל טוב יותר מהיבואן.

- או שמכרו לי בהפסד.

את השעונים האחרים רכשתי מחנות זעירה שכל המלאי שלה מורכב מקטלוגים ללא כל שעון יקר אחד במלאי, הזמנה נעשית לפי דרישת לקוח מהיבואן הרשמי.

כשאין עלויות מלאי, שכירות יקרה ומוכרות שנראות כמו דוגמניות - אז המחיר צונח בהתאם.

שינית קצת את התקיפות של ההודעה הראשונה, אז זה כבר יותר בכיוון:).

תשמע, אין פה עניין של לקבל דיל כזה או אחר, או להפסיד.

היבואנים לפעמים אכן עושים כל מיני מבצעים לחנויות, על מנת לצמצם שווי מלאי של היבואן עצמו מפאת נושא המיסוי, וכך הם דוחפים מוצרים מסויימים כבונוסים.

בין אם זה בונוס בסחורה ובין אם זה בונוס בהנחה נוספת בסוף השנה וכו'.

אז יכול להיות מקרים ספציפיים, שיש כאלו שאפילו ימכרו במחיר עלות, או אפילו "הפסד" רק בשביל לקבל את הבונוס או ההנחה כי זה יותר כדאי להם.

בפועל, החנויות לא מגיעות להנחות כאלו.

ההנחות על השעונים בארץ הם באיזור ה20-35אחוז הנחה, תלוי במותג ותלוי בדגם.

ישנם שעונים פופולארים, שעליהם כמעט לא עושים הנחות.

ישנם שעונים שטווח ההנחות הוא מזערי, כי ככה נהוג המותג, נסה לדוגמא לקבל יותר 20 אחוז הנחה על רולקס, אין סיכוי.

לכן, הקביעה הראשונית שלך הייתה מטעה, זה שיש מקרים ספציפיים ונפל מזלך, זה לא הופך את זה לנכון ב110%.

זה כמו לדוגמא שבחנות מסויימת, ראיתי שטעו במדבקות מוצר, שמו את המחיר של השעון כרונוגרף אוטומטי על הדגם קוורץ, וההיפך, ואז אפשר לקנות בטעות שעון של 20אש"ח, בפחות מחצי.

ואני יכול לתת שלל דוגמאות אחרות.

בפועל, השעונים שיש עליהם הכי מרווח תנועה, נמכרים לחנות ב50% הנחה ממחיר הצרכן, לפני מע"מ.

כלומר בערך 40 אחוז מלמעלה, לכן, הנחה של 50% לא תקרה, מקסימום אם החנות לחוצה אז ההנחה תהיה 30% לצרכן, וכן, +- 10 אחוז רווח על שעוני יוקרה הוא מקובל.

וזה בערך הרווחים שיש, בתחום הנ"ל, מה שנחשב רווחי זה בכלל שעונים העונים לקטגוריית "שעוני אופנה", עליהם עושים את הכסף הגדול, על שעוני יוקרה, לרוב מדובר על 5-10 אחוז רווח.

גם חשוב להבין, מי שנכנס לחנות ומתעניין בשעונים ב50-60אש"ח, זה לא בדיוק מי שזקוק להנחה:), ולכן, גם בעלי החניות נוקשים.

אבל מי שקונה את השעונים הזולים של החברות היוקרתיות כמו למשל ברייטליג קולט, או אומגה סימסטר או טאג אקווה רייסר וכו', אם אלו המבקשים את ההנחות ויעשו סקר שוק ב10 חנויות שעונים, לפני שיוציאו 8000 ש"ח על שעון.

הסיבה שעניתי לך בנחרצות בתחילה, זה בגלל שפותח השרשור דיבר על ברייטלינג, ודיבר על סופר אוונגר, שאין סיכוי שהוא יכול לקנות את השעון הזה ב60 או 50 ואפיל 40 אחוז הנחה, אם הוא יקבל 25 אחוז, זה עסקה פנטסטית.

לכן, חבל להטעות אנשים סתם ולגרום להם לרוץ ולהתמקח, על משהו שלא אפשרי.

under construction..

פורסם
ההנחות על השעונים בארץ הם באיזור ה20-35אחוז הנחה, תלוי במותג ותלוי בדגם.

ישנם שעונים פופולארים, שעליהם כמעט לא עושים הנחות.

ישנם שעונים שטווח ההנחות הוא מזערי, כי ככה נהוג המותג, נסה לדוגמא לקבל יותר 20 אחוז הנחה על רולקס, אין סיכוי.

לכן, הקביעה הראשונית שלך הייתה מטעה, זה שיש מקרים ספציפיים ונפל מזלך, זה לא הופך את זה לנכון ב110%.

עדיין אם מחפשים טוב, ומתמקחים, ניתן להגיע להנחות סביב 40%, יש מקרים כמו שציינת שאפילו יותר.

גם חשוב להבין, מי שנכנס לחנות ומתעניין בשעונים ב50-60אש"ח, זה לא בדיוק מי שזקוק להנחה:), ולכן, גם בעלי החניות נוקשים.

הם גם יודעים שמי שיכול לקנות שעון במחיר כזה יכול בקלות לוותר עליהם ועל העמלה הנאה שלהם, לקנות בחו"ל,

כי כסף לא גדל על העצים, אז זה לא נכון שהם יותר נוקשים, ואם עבדת בחנויות יוקרה של שעונים, בטח ראית כמה

קשה למכור למישהו שעון של 50 אלף שקל.

12345

פורסם

למרות כל הנסיונות ורצון אמיתי לקנות בארץ זה אף פעם לא עלה יפה.

הפער תמיד היה גדול מדי.

אני מדבר על שעונים שעולים בערך כמו רכב ממוצע ברחוב.

נ.ב. במחשבה שנייה אני משקר. אומגות ולונג'ינים כן קניתי בארץ. פעם אפילו נפלתי על 70% הנחה מחיר מחירון.

היה חיסול מלאי של שעוני קוורץ שהיו צריכים לשלוח אותם לחברה להחלפת סוללה ובדיקת אטימה, לפני שהיו מנפיקים לך תעודת אחריות.

אשכרה NEW OLD STOCK.

• תוכן חדש...