Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מדובר על רכב, רנו מגאן קופה שנת 2000 מנוע 1.6 16וי אוטואמט.

הכל היה בסדר עד שהחלטתי שהגיע הזמן להחליף ברקסים, החלפתי דיסקים ורפידות,(לא מקורי).נהייתה בעיה.

הבעיה: ההגה רועד במהירות 100+ גם כשלוחץ על הברקס לפעמים וגם בנסיעה ישרה, במהירות 100+ אני גם מרגיש שאין לי הגה.

הכוונה שאין לי הגה היא אם אני משחק איתו במהירות 100+ הוא הולך חלק כמו מרגרינה ואין תגובה לגלגלים (פניה סטיה) יש סטיה קטנה אבל לא בצורה שאמורה להיות, במהירויות נמוכות הכל בסדר אין רעידות וההגה הולך בצורה נורמאלית במשחקים ובפניות.

עד לפני שהחלפתי את הברקסים לא הכרתי תופעה כזאת, הייתי אצל מוסך אמרו לי יכול להיות שזה בגלל הצמיגים (מגנזיום) אמרתי להם שהכל לפי החוק חוץ מעובי הגאנט במקום 6וחצי 7. (ידעתי את זה רק כשקניתי את הגאנטים) חוץ מיזה המידות והכל תקינות לפי הספר לפי היצרן בארץ.

הגאנטים אומנם חדשים וגם הצמיגים חצי שנה על הכביש עד שלא יתעסקתי עם הברקסים הכל היה מצויין ולא הייתה שום בעיה...

בדקתי את הדיסקים הם ישרים אין סטיה מעבר למותר, עניין הבלימה הכל מתפקד מצויין בלי שום בעיה.

מה עושים במצב כזה???

תודה מראש מקס.

פורסם

כיוון פרונט בוצע אפילו פעמיים, (בפעם הראשונה לא הייתי מרוצה מהכיוון), איזון גלגלים, ישר אחרי המוסך נסעתי איפה שקניתי את המגנזיום והם עשו לי איזון גלגלים קדמיים, שאלתי אותם הם אמרו לא היה הרבה מה לאזן, התחושה אחרי האיזון אולי אולי אולי יותר טובה ממה שהיה קודם...

לא ביצעתי בדיקות יותר מידי אחרי האיזון ההגה עדיין מרגרינה יכול להיות שיש פחות רעידות אני לא בטוח בזה...

מקס.

פורסם

הייתי במוסך כמו שרשמתי עשו סיבוב על האוטו לא הרגישו בעיות ברכב חוץ מהבעיה שיש לי.

,הם מאוד בטוחים שזה בגלל הצמיגים, אחרי האיזון גלגלים שעשיתי ביום שישי, עשיתי כמה בדיקות טפו טפו טפו נעלמו הרעידות כניראה

וההגה חזר להיות כמו שצריך במהירות 100 פלוס.

רציתי לעדכן שכשמישהו אחר יתקל בתופעה כזאת ידע אולי על מה מדובר, אני מקווה שבאמת הבעיה הסתדרה פשוט אני עדיין לא יכול להבין איך זה קורה, שאלתי באיזון גלגלים אם היה מה לאזן אמרו לי לא משהו משמעותי, אז מה זה אומר שכל חצי שנה אני צריך ללכת לפינצ'ריה ולאזן את הגלגלים?

יום טוב מקס.

• תוכן חדש...