Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי משפט בבית דין לתביעות קטנות ביום א הקרוב. נכנס בי רכב לפני חצי שנה וטוען שהאשמה היתה שלי בגלל שהתמרור זכות קדימה היה לחובתי. אני הייתי נהג חדש ופעם ראשונה בתאונה אז הייתי בשוק והוא אמר אם אני מזמין משטרה יקחו לך את הרשיון אז סתם חמתמי לו קישקשתי משהו בכתב לא ברור שאני יצאתי מהצומת והוא הגיע ופגע וכל מיני אבל לא אמרתי שאני אשם ישירות.

יש לי מקיף אז סידרתי את הדלת של הרכב שלי במקיף בהשתתפות עצמית זולה וזהו.

עכשיו ביום א במשפט מי שמייצג אותי מחברת הביטוח אמר שזה יהיה נורא קשה כי כבכיול יש הודאה באשמה שזה מה שהתובע טוען

האם זה אומר שאני אצטרך לשלם משהו מה10 אלף שח שהתובע מבקש ממני ומהחברת ביטוח?? הבנתי שלא זה נכון?

עכשיו גם אם השופט ינסה לקרוא את מה שכתבתי לו שם במכתב הוא לא יבין שום דבר זה סתם קישקוש בעט שאי אפשר לקרוא את הכתב בכלל, וגם רשום שם שאני נתתי זכות קדימה עברתי חצי צומת ואז הופיעה המשאית ושכן הזכות קדימה היתה לחובתי.

עכשיו מה שקרה באמת : מדובר בצומת נורא בעייתית שכל הזמן יש שם תאונות בראשון - אני עברתי חצי צומת הסתכלתי שמאלה ימינה נכנסתי לחצי השני לאט לאט ובגלל צמחייה שיש שם והמהירות העצומה של נהג המשאית לא הספקתי להבחין בו - הוא נסע במהירות של אולי 60 במקום ככ מסוכן ונכנס בי והרס את כל הדלת שלי למזלי בלי נזק לשילדה..

לא רק זה הוא גם ציפצף אולי 5 פעמים במקום לתת ברקס ולעצור ולמנוע את התאונה. מי שאשם בתאונה זה 50 אחוז אני 50 אחוז הוא - להפך אפילו הוא יותר הוא לפניה שמאלה ותוך 10 מטר האיץ ל60 קמש ונכנס בי במקום לתת ברקס ולמנוע הרי זכות קדימה צריך לקבל אי אפשר לקחת בכח..האם אני יכול לטעון שהוא הלחיץ אותי לפנות את הצומת לא להזמין משטרה ואמבולנס וניצל את זה שאני נהג חדש כדי להאשים אותי בתאונה במקום שיבוא חוקר ויראה שהוא נסע באופן לא סביר ונכנס בי?

האם אני אצטרך לשלם משהו מה10 אלף שח שהוא דורש? למרות שרואים שוהא הלך סתם לשמאי שניפח את הכל והוא גם לא הביא קבלות בכלל וזה רשום בכתב תביעה.?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

למה לך להילחץ

את ההשתתפות העצמית על התאונה הזאת שילמת.

כך שלא משנה מה תהיה התוצאה , במשפט , וגם אם נהג המשאית יזכה בתביעתו במלואה , הכל ישולם על ידי חברת הביטוח שלך, מבלי שאתה תצטרך לשלם פעם נוספת השתתפות עצמית.

אתה לא תובע אותו כנגד , על כך שהוא פגע בך, לכן אתה לא יכול לקבל ממנו כלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
למה לך להילחץ

את ההשתתפות העצמית על התאונה הזאת שילמת.

כך שלא משנה מה תהיה התוצאה , במשפט , וגם אם נהג המשאית יזכה בתביעתו במלואה , הכל ישולם על ידי חברת הביטוח שלך, מבלי שאתה תצטרך לשלם פעם נוספת השתתפות עצמית.

אתה לא תובע אותו כנגד , על כך שהוא פגע בך, לכן אתה לא יכול לקבל ממנו כלום.

איך זה הולך בביטוח מקיף? אני צריך לשלם רק השתתפות עצמית על הרכב שלי או גם על הרכב של הצד השני?

על הרכב שלי שילמתי 600 שקל השתתפות עצמית כבר ולא תבעתי אותו כי לא היה לי כח לזה. החשש שלי זה רק שלא יבקשו ממני לשלם את הכסף של הנהג משאית וששנה הבאה יבקשו ממני הרבה כספים על הביטוח.

עכשיו מה שקרה: נכנסתי לצומת עם 2 נתיבים כיבדתי את התמרור עברתי חצי נתיב ראשון בחצי השני נכנסתי לאט לאט בגלל צמחייה שמתסירה ראיתי את המשאית מאוחר נתתי ברקס כדי למנוע את התאונה אני נסעתי ב10 קמש ומיד עצרתי...הוא נסע באיזה 60-70 ציפתף 5 פעמים במקום לעצור ונכנס בי שבר את כל הדלת. עכשיו הוא בא מפניה שמאלה לצומת כלומר שתוך 10 מטרים הוא הגיע למהירות גבוהה רואים גם לפי הפגיעה ברכב שלי. ואז הוא הלחיץ אותי שאני אשם גרם לי לא להזמין משטרה אמבולנס ולנסוע ברכב עם דלת מנופצת במקום להזמין גרר תכלס אני עוד יכלתי לתבוע אותו

והוא בכלל המשיך לעבוד באותו יום קרה לו נזק לרדיאטור והוא ניפח את זה עם שמאי לנזק של 11 אלף כדי לתקן את כל הרכב על חשבון החברת ביטוח.

אז הם רוצים שאני יהיה עד רק כדי שהביטוח ישלם לו פחות?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

בתאונה אחת השתתפות עצמית אחת .

וכן הגדלת הפרמיה היא מעתצם הגשת התביעה שלך נגד חברת הביטוח שלך ואינה קשורה לתביעה הנוספת של נהג המשאית.

ואתה לא אמור לשלם אגורה מנזקיו של נהג המשאית בשביל זה יש לך פוליסה שמכסה את הנזק.

אתה מופיע כעד מטעם חברת הביטוח שלך כדי להגדיל את האשם התורם של נהג המשאית לתאונה, ובכך להקטין את החבות בתשלום.

לגבי גובה הנזק , חברת הביטוח שלך צריכה להעמיד דו"ח שמאי שלה מול הדו"ח שמאי של נהג המשאית, כדי להוכיח שניפח את נזקיו.

והוא אמור גם להביא קבלות עבור התיקונים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...