Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה זה חשוב לעשות טיפול של רצועת טיימינג (ומשאבת מים) במוסך מורשה?

או שכל מוסך אמין מתאים לצורך העניין?

תודה

פורסם

ההבדל בין המורשה לבין מוסך רגיל שיכול לשים לך גם כן סט טיימינג מקורי הוא הכסף וההפרשים יכולים להגיע לפעמים עד פי 2 ויותר. אני אישית לא סובל מורשים אבל אתה תחליט בהתאם לכיס שלך כי את הטיפול הנ"ל כל מוסך שמכיר את הרכב יוכל לעשות.

:)
  • ספונסר פורום
פורסם

זה לא תמיד נכון, ובמיוחד במקרה של המגאן. הנה דוגמא טובה לאחד שכבר הופתע לטובה ממחירי הטיימינג במגאן. אני יודע שמדובר בדגם אחר, אבל זה רק מדגים את הטענה שלי שכדאי לבדוק ולא לשלול על הסף.

פורסם

ofir_y ,

חשוב מאוד להקפיד על חלפים מקוריים, וכדאי מאוד להחליף גם משאבת מים בכל מיקרה.

אתה לא חייב מוסך מורשה יבואן, אבל אני ממליץ לך לעשות את העבודה במוסך שמתמחה ברכבי רנו, ויש להם ניסיון רב עם הרכבים כמו שלך.

לא רשמת מאיפה אתה, לכן אי אפשר להמליץ לך על מוסך כזה.

באיזור גוש דן אני מכיר אישית כמה מוסכים מומלצים לעבודה הזאת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מגיבים יקרים,

אני קיבלתי הצעת מחיר של 5500 ש"ח מהמוסך המרכזי של רנו בת"א, הצעה של 3100 במוסך מורשה אחר, והצעה של 1740 ממוסך לא מורשה (חלפים מקוריים). כל המחירים כוללים טיימינג ומשאבת מים.

מה דעתכם?

האם משאבת מים זה מאסט? כי במוסך המרכזי אמרו שכדאי להחליף בכל מקרה, ובשני האחרים (במורשה האחר ובלא מורשה) אמרו שמחליפים רק אם בדיקה מעלה שצריך).

תודה!

פורסם

החלפת משאבת מיים היא לא הכרחית אבל בהחלט מומלצת כי איך אומרים היא "על הדרך" של הטיימינג וברגע שפותחים טיימינג מגיעים למשאבה עצמה. בשביל עוד 300 - 400 ש"ח הייתי ממליץ לך להחליף ולהיות בראש שקט במיוחד אם אף פעם לא נגעו בה ובמיוחד אם מדברים על האמינות של הצרפתיות שלא שואפת גבוה!

לגבי המחירים זה ברור שההפרשים גבוהים לטובת ה "שוחטים בע"מ" ולכן אם יש לך מוסך שאתה סומך עליו שיודע להיתעסק בריכבך במחיר הנמוך ביותר שרשמת פשוט לך עליו.

:)
  • ספונסר פורום
פורסם

לא ציינת מה הקילומטראז' של הרכב ומתי הוחלפה (אם בכלל) משאבת המים. החלפה שלה היא לא מאסט אבל בהחלט כדאי להחליף אותה בשביל השקט הנפשי, אם לא בכל החלפה של טיימינג אז בכל החלפה שנייה או שלישית. זאת אחת מהסיבות בגללה כדאי לך לגשת למכונאי שמכיר את הרכב, הוא ידע להגיד לך על סמך ניסיונו כמה זמן בממוצע הם מחזיקות ואם כדאי להחליף או לא.

אם אלו ההפרשים אז כדאי לך לגשת למוסך אחר. אני מקווה בשבילך שאת הצעת המחיר הזולה קיבלת ממוסך מקצועי ולא מאיזה חאפר.

פורסם

תודה חברים!

עזרה - הקילומטראז' הוא 85000. אבדוק בהיסטוריה של הרכב במוסך במוסכים המורשים מתי והאם הוחלפה משאבה.

תודה!

פורסם

אני ממליץ לך לקחת הצעת מחיר משני מוסכים בת"א:

http://www.shaft.co.il/

ומוסך בחולון:

http://www.garage4u.co.il/Page27185.asp

לכל המוסכים האלה יש ניסיון בהחלפת טיימינג במגאן. אחד מבעלי מוסך "אמיר&חזי גם עבד במוסך מורשה רנו ואפילו סייע בהכנת הכתבה הזאת:

http://cars.walla.co.il/?w=/4714/1526435

האם ידוע לך, שברכב לך אי פעם החליפו רצועת טיימינג?

תבין, עלות החלפת משאבת מים יותר נמוכה מעלות העבודה של פירוק טיימינג, גם במיקרה שצריך להחליף רק את המשאבה.

אפילו אם עכשיו המשאבה לא נוזלת, המותחנים החדשים והרצועה היותר מתוחה יכולים לגרום לנזילת המשאבה תוך כמה חודשים, ושוב תצטרך לשלם על עבודת פירוק הטיימינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם רוצים להעריך בדיוק מה שווה צעת מחיר ממוסך יש לציין מה בדיוק היא כוללת ואיזה סוג חלקים

היום מחירי הטימינג של רנו יותר זול ממה שמוצאים תחליפי בשוק והרבה לקוחות לא יודעים את זה ומחייבים אותם יותר יותר יקר מאשר מוסך מורשה

פורסם

בשביל שבאמת תהיה בראש שקט תחליף גם כן את המשאבת מים כאשר אתה מחליף טיימינג, אחרי זה לבד העבודה של פירוק חצי מנוע בשביל להגיע למשאבת מים תהיה מאוד יקרה, ועוד משהו בשביל הראש השקט שלך ותלוי בכיס כמובן תיקח חלקים מקוריים.

אני מרגיש שההבדל בין מוסך מורשה למוסך רגיל הוא המחיר והאחריות, מוסך רגיל יכולים לבלבל לך תמוח ולספר שלך סיפורים אם כמובן קרה משהו לחלק או לרכב.

יום טוב מקס.

• תוכן חדש...