Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני כרגע בעלים של רנו קנגו שנת 2001.

הגיע הזמן להחליפה.

אני חייב רכב עבודה, ומאד רציתי את הדובלו החדשה,אך התקציב אינו מאפשר זאת

חשבתי לקחת פיורינו בנזין 2009-2010 ולשים לה מערכת גז.

יש לנו 2 רכבים על גז במשפחה ואנחנו מאד מרוצים.

לא נסעתי מימיי ברכב מסחרי בנזין ולפני מה שקראתי הסחיבה היא לא משהו.

לעומת זאת נסעתי ב10 שנים האחרונות בקנגו 1.9 דיזל שגם שם איך לומר,לא מטוס

נהג מירוצים אני לא,אבל חשובה לי סחיבה נאותה

איך הרכב מבחינת אמינות? צריכת דלק? טיפולים וכ"ו

תודה רבה לעוזרים

פורסם

יש גם פיורינו דיזל בתוספת עלות לא גדולה (ואפילו אוטומטי!)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על פיורינו דיזל רובוטי.

הכל טוב, הרכב נחמד - אבל השילוב מנוע גיר לא מי יודע מה, מרגיש מאד חלש ביחס לטורבו דיזלים ידניים אחרים וההילוכים איכשהו לא "מסתדרים" אף פעם בהילוך הנכון בדיוק, גם די מטלטלים בהעברות.

אני החלטתי לא ללכת על הרכב למרות שמכל אספקט אחר הוא מתאים לי, וגם חסכוני מאד.

מציע שתעשה נסיעת מבחן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קח בחשבון שפיורינו זה רכב מאוד קטן, נפח טעינה קטן משמעונית משל קנגו.

לא יודע איפה מרכיבים במכוניות האלו בלון גז, אבל לא נראה לי סביר להרכיב אותו בתא המטען, כי אז אי אפשר יהיה להעמיס כלום.

פורסם

קודם כל, מבחן דרך לפיאט פיורינו תוכל לקרוא כאן באתר (אפילו פירגנתי לך קישור).

השילוב של מנוע הדיזל והתיבה הרובוטית אכן לא מוצלח במיוחד. מנוע הבנזין של הפיורינו מגיע עם בערך אותו הספק (73 לעומת 75) אבל הרבה פחות מומנט. עם מערכת גז ההספק ירד עוד קצת למטה וכנראה שגם הוא לא ירשים בביצועיו. חוץ מזה, שמיכל גז מאחור יתפוס לך חלק נכבד מתא המטען, שלא גדול גם ככה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רוצה סחיבה נאותה וחיסכון יחסי - קנה מסחרית טורבו דיזל משומשת, למשל אותה קנגו או דובלו מודל 2009-2008, לדעתי המחיר הוא קרוב למחיר של פיורינו 2010.

פורסם

מצטרפף להמלצה של בוקי,בתור בעלים של דובלו טורבו דיזל,כוח זה הדבר האחרון שיסחר לך במנועי טורבו דיזל מודרנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה לעוזרים

ראיתי היכן מניחים את מיכל הגז,במקום הגלגל הרזרבי והמוכר אמר לי שיש עוד אפשרות בלי פגיעה בתא המטען.

אכן שמעתי שהפיורינו דיזל רובוטי אינו מוצלח ולכן חשבתי בכיוון הבנזין.

כמו כן אני לא נוסע המון, משהו כמו 20-25 אלף בשנה ולכן לא יודע אם משתלם לי לקנות דיזל.

• תוכן חדש...