Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פז'ו 206 שנת 2000 אוטומט,מנוע 1400.עשתה 145K עד עכשיו.לאחרונה יש לי איתה בעיה מוזרה,כאשר נוסעים נסיעה בין עירונית רצופה של מעל 100 קילומטר,האוטו מתחיל להתחמם.כאשר מהתחלה המחוג עולה טיפה מעל 90 מעלות ויורד לאיזור ה80 ואז מגיע ל100 וגורם לנוזל קירור לצאת מהמיכל מתחת לפקק.המוזר הוא שאם אני יום שלם בנסיעות עירוניות האוטו לא מתחמם בכלל,נע בין 80-90 המד ולא עובר לרגע את ה90,גם במצב של נסיעה בין עירונית ברגע שהוא מתחיל להתחמם ואני נכנס לאיזור עם רמזורים וצמתים התופעה של התחממות מפסיקה.

האם למישהו יש כיוון לתקלה,מישהו מכיר אולי את התופעה הזאתי כי זה ממש מוזר.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

יכול להיות פקק רדייטור

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אני גם חושב שמומלץ להתחיל בבדיקת הטרמוסטט. יש מצב שהוא ניתפס על מצב חצי פתוח כך שאין זרימה חופשית של נוזל קירור בעת פתיחתו של הטרמוסטט.

:)
פורסם
אני גם חושב שמומלץ להתחיל בבדיקת הטרמוסטט. יש מצב שהוא ניתפס על מצב חצי פתוח כך שאין זרימה חופשית של נוזל קירור בעת פתיחתו של הטרמוסטט.

השאלה היא האם הגיוני שזה קורה רק אחרי נסיעה מתמשכת רצופה וכאשר האוטו בנסיעות עירוניות אין כל זכר להתחממות ואיך שנוסעים מעל 100 ק"מ רצוף הוא מתחיל להתחמם?

תודה.

פורסם

תראה, בעיקרון כאשר טרמוסטט תפוס בחלקו לא אומר שאין זרימה של מיים לרדיאטור למטרת היתקררות. יש זרימה אבל לא במלואה והתחלופה של מיים חמים בקרים הוא איטי יותר וכניראה שבמצבך כרגע זה קורה אחרי 100 קילומטר. אני מאמין שגם אם תעמוד במקום ותעלה את הטורים לגבוה אחרי כמה זמן ייקרה אותו מצב והאוטו גם כן ייתחמם. אל תנסה את זה אבל שוב, לדעתי מדובר בטרמוסטט בתור הגיון התחלתי.

:)
  • תוכן חדש...