Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע - סיאט איביזה 1.4SC 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב מבצע בסיאט... בעצם הפיכת מחיר המבצע למחירון רישמי.

איביזה SC 1.4 ב-86600 כולל מערכת מולטימדיה (אני מעדיף את הרדיו המקורי)

למרות ששילמתי יותר במבצע שנערך לפני שנה, אני לא מצטער לרגע, מדובר בתמורה מעולה לכסף.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד ל-1.2TSI הוא לא שווה 20K ש"ח יותר.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

לגמרי, בהחלט יש כבוד למנוע הזה אבל לא לאבד שפיות - מדובר פה ביותר מ20אלף שקל. זה רבע מהמחיר של ה 1.4.

איזו מערכת מגיעה איתה הפעם?

פורסם

מעניין אותי רק הביצועים של הרכב הזה. הבנתי שהוא מאוד מאובזר יחסית. אבל האם הוא זריז ומהיר ובעל אופי ספורטיבי?

לדוגמא אם אשווה אותו לטויוטה קורולה רגילה, מאיזה רכב נהנים יותר בנהיגה וביצועים?

פורסם

ספורטיבי? כולה 1400סמ"ק עם 85 כ"ס...

נוסע כמו גדול, באמת, אבל אני לא חושב שאפשר לקרוא לו ספורטיבי.

הוא מגיע עם חבילת איבזור ספורט מלאה ומכובדת, זה נכון, וזה בהחלט גורם לך לחשוב שהוא בעל נטיות אבל שם זה נעצר...

לא שיש לי תלונות, אני כבר 11 חודש וסופר מרוצה, אבל זה בסה"כ רכב עם מנוע צנום מימדים ורמת גימור ספורט.

פורסם

אני יודע ש1.2 מגיע עם ddx5026 ותוספת בלוטוס במבצע.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

יש שינוי כלשהו במחירים של הדגמים האחרים או שמדובר בהנחה רק לדגם ה3 דלתות בגרסה הידנית וכל השאר נשארים באותו מחיר?

פורסם

ברור לי שהוא לא רכב ספורטיבי כמו הקופרה או ה-FR. אבל בהשוואה למכוניות רגילות? הוא זריז יותר או רגיל ומשעמם לגמרי?

פורסם

תראה, הרכב לא עושה קסמים מול אף משפחתית 1600 120כ"ס ממוצעת..

מה שכן, הוא כן עומד בקו אחד עם שאר המתחרות האטמוספריות עם מנוע דומה בקטגוריה שלו.

בקיצור, זה באמת לא הפואנטה פה. הייחוד שלו יותר נובע מרמת איבזור שופעת במיוחד ועיצוב מוצלח מאוד. ביום יום, ובטח בעיר...זה מעל ומעבר...

פורסם

לפני 15 דקות באמת היה באתר שלהם מבצע של 87K, עכשיו עלה משהו אחר.

http://www.seat.co.il/sofshana_mini.asp?ref=sitebaner

1.6SC ב 90K.

משנים מבצע כל דקה וחצי.

הייתי ממתין עד סוף היום למבצע ה"סופי"..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם אם ימכרו לכם איביזה בשקל, מבטיח להם שברגע שתזדקקו לשרות צ'מפיון מוטורס, הם כבר ידאגו לצנן לכם את כל ההתלהבות מהקנייה, עד כדי כך שתאמרו לעצמכם שגם בשקל אחד זה לא היה שווה את זה.

אם בדברים ממש קטנים השרות שלהם גרוע והם מתחמקים מאחריות, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם תהיינה צרות גדולות.

פורסם

בתור אחד שנהג בSC גם ב 1.6 וגם ב 1.4 הידניות

וקנה בסוף 1.6, עדיף את ה 1.6, הצריכת דלק לא כזאת קריטית

ובמנוע 1.4 האוטו מאוד עגלתי! מי שאומר שלא כנראה לא נהג עליו בעליות רצינות !

הוא מאוד מאוד כבד למנוע הזה, אתה רוצה ביצועים מול האטמוספריות המשפחתיות? בשביל זה תצטרך את ה 1.6

• תוכן חדש...