Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הפיאט פונטו ספייס חסכונית יותר בדלק וגם עדיפה מבחינת הביצועים. הגטס זולה יותר לאחזקה וטיפול במוסכים וגם נמכרה בכמויות גדולות יותר אז קל יותר לרכוש אחת כמשומשת.

שתיהן יכולות להיות טובות, השאלה היא למי ומה בדיוק אתה צריך.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אני סטודנט, ואני מחפש רכב שיהיה אמין, כלומר מינימום תיקונים וחסכוני מאד (עם מחירי הדלק של היום זה חובה).

התקציב שלי הוא כ 30000 ש"ח.

אני מחפש גם רכב עם שנתון של 2002 ומעלה. ואין לי העדפה מסויימת לאוטומט או ידני. מה שכן שיוכל לסחוב 5 אנשים בעלייה.

בנוסף גם שיהיה רכב שיוכל לשרת אותי שנתיים אחרי הלימודים. כלומר אני מחפש רכב 3 שנים קדימה.

לשני הדגמים האלה יש מנוע 1300 בערך שהופך אותם לחסכוני.

השאלה היא, מי מביניהם אמין יותר?

מבחינת תיקונים, בטיחות.

מצאתי את שני הדגמים האלה בלוח המכירות משנתון 2006 ואפילו 2007. בקילומטרז של עד 130 אלף ק"מ.

בתקציב שיש לי גם נכנסות סוזוקי בלנו,ליאנה ויורוסיוופט משנת 2002,2003, אולי הם עדיפות?

פורסם

מנוע 1300 ממש לא מחייב שהרכב יהיה חסכוני.

אם אתה חושב ללכת על הגטס אז תקנה משנת 2006 ומעלה (הדגם החדש יותר - דגמי FUN) שם באמת יש מנוע חדש יותר וחסכוני יותר מהשנתונים הקודמים - מדובר ב1.4 ליטר במקרה הזה.

בשנתונים הישנים יותר עדיף לקנות את הדגם הידני והנפח העדיף הוא דווקא ה1.6 ליטר ולא ה1.4

משיעורי בית שעשיתי כאן בפורום הוהבר לי על שני דגמים עדיפים - הGLF שהוא דגם הליסינג והGLS שהוא כבר דגם מאובזר יותר מבחינה בטיחותית ועדיף לרכוש אחת כזאת אם אתה מוצא (וכמו שכבר נאמר, לרכב הזה יש ה-מ-ו-ן אקסמפלרים).

לגבי הפונטו

היא תהיה חסכונית יותר בכל מקרה אבל תיקח בחשבון שרמת האמינות שאתה אמור לצפות לה - בגטס, הדירוג גבוה יותר.

במציאות - אי אפשר ממש לדעת, אני מאמין שרכב שמטפלים בו בזמן ודואגים לבדוק אותו - יפגין רמת אמינות טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

30 אלף ש"ח קונים לך פונטו ספייס CLUB שנת 2004 ואפילו 2005 אוטומט, או עם קצת מזל, ידנית 2006.

לרכב 80 כ"ס והוא ישא 5 אנשים בעליה בלי מאמץ. תוודא רק שאם אתה קונה אוטומט, אתה קונה את הגרסה עם הגיר הרציף, ולא את הרובוטית.

פורסם

אני ערכתי בירור דומה לפני מספר חודשים, אם כי אני חייב לציין שהעדפתי את הפנדה על הפונטו בגלל הצורה המיוחדת שלה. לצורך העניין התייעצתי כאן בפורום, עם המכונאי שלי וגם עם כמה מלקוחותיו שהם בעלי פיאט פונטו. שמעתי אינספור סיפורים על ראשי מנוע שהלכו ונטיה לתקלות חשמליות שונות ומשונות בפיאטים שדי הרתיעו אותי.

הפיאטים זולים מאוד לרכישה ולתחזוקה אך רגישים יותר לחלפים לא מקוריים ובמיוחד לשימוש במים במקום נוזל קירור ייעודי.

ברכב זול לרוב מטפלים בזול ולכן אל תתפשר אם תבחר בפיאט על רכישה של רכב ללא היסטורית טיפולים וללא נוזל קירור ייעודי.

תתעקש למצוא רכב בעל יד נמוכה ואל תתפשר על ידיים גבוהות. כך תבטיח רכב שמור ומטופל יותר לרוב.

בשורה התחתונה, גם פיאט וגם יונדאי שטופלו כהלכה ישרתו אותך בנאמנות.

אני אישית העדפתי בסופו של דבר ללכת על יונדאי גטס. אני מרגיש יותר שקט נפשית ביונדאי מאשר בפיאט בסופו של דבר אחרי כל מה ששמעתי. אבל זה עניין של העדפה אישית שלי.

פורסם

גם אני הייתי מוטרד משלל הסיפורים על פיאט, ולכן קניתי רכב מטופל טיפ טופ במורשה בלבד וחלפים מקוריים בלבד.

מאז עברה מעל שנה ו-20 אלף ק"מ ואני נהנה מאוד מרכב סופר חסכוני ואמין לאללה.

פורסם
א

לשני הדגמים האלה יש מנוע 1300 בערך שהופך אותם לחסכוני.

השאלה היא, מי מביניהם אמין יותר?

מבחינת תיקונים, בטיחות.

מצאתי את שני הדגמים האלה בלוח המכירות משנתון 2006 ואפילו 2007. בקילומטרז של עד 130 אלף ק"מ.

בתקציב שיש לי גם נכנסות סוזוקי בלנו,ליאנה ויורוסיוופט משנת 2002,2003, אולי הם עדיפות?

בוקר טוב,

מבחינת אמינות ועלויות תיקונים הגטס זולה יותר. מדובר במכונית מאוד פשוטה והחלפים שלה יחסית זולים. הפיאט לא גרועה, אבל כמו שכבר כתבו לך כאן היא קצת יותר רגישה מהגטס לבעיות. מבחינת בטיחות לשני הרכבים יש 4 כוכבים במבחן הריסוק, אבל צריך לבדוק שאתה רוכש את רמת האבזור הגבוהה שהגיעה עם כל כריות האוויר ועם מערכות הבטיחות.

סוזוקי ליאנה החליפה את הבלנו אז אם ליאנה נכנסת לך בתקצב, אין סיבה להסתכל על הבאלנו. סוזוקי יורוסוויפט מכונית מאוד אמינה אבל היא די מיושנת.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

הליאנה לדעתי הרבה פחות נוחה מהגטס, ובטח שמהפונטו. וכמובן שהיא צורכת יותר דלק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...