Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דבר כזה ?

אפשרי להוציא באס מגודל כזה ?

מצטער אם מה שאני שואל הוא הזוי , אין לי הרבה הבנה בתחום הזה....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כן אפשרי...בבית.. לא באוטו..לא באוטו שלך

יצא לי לישמוע כמה כאלו בצוררות (רבעיות ושישיות) וניראה שסאב 12" 100W מראה יותר נוכחות

גם אליפסות ..אובלים (6X9) מה ששמעתי..לא כזה באס...ההיתי שם את זה רק בנוסף

שים 2 סאבים של 8" זה כבר עושה כצת בום בום או אפילו 1 חזק של 10" ...18"...34" וכוליי :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא מחפש עוצמה של סאב...

שישמעו את הבאסים . נקודה .

בדרך כלל מה ששומעים זה את הזמר/ת וטוויטרים עצבנים ,אם טיפה מגבירים באס אז הרמקולמתחיל לנפוח את נשמתו לבורא :wink:

באס בעוצמה של 6*9 ממוצע , אין אפשרות להוציא מקומפוננט 6.5 ?

אל תשכחו,

פורסם
יש אפשרות, תלוי במידבאס ותלוי גם בהתקנה. אם תאטום את הדלת ותתקין 6.5" טוב תוכל לקבל באס טוב משל הרבה 6X9.

לראשונה מזה זמן רב אני מסכים עם איל :lol: ,

ההייבריד שלי שהם 6.5 אינטש חתוכים ב HZ -70 ומפיקים באס עמוק ונקי,כמובן שאיטום הדלת בדינאמט תרם לכך.

פורסם
יש אפשרות, תלוי במידבאס ותלוי גם בהתקנה. אם תאטום את הדלת ותתקין 6.5" טוב תוכל לקבל באס טוב משל הרבה 6X9.

חומרי איטום זה עוד 127 גרם לפיט-מרובע וזה יוריד מהאוטו שלו 0.000003 שניות בהאצה ל 260

מה שגם הוא יכול לשים מידבאסים רציניים של 6.5 והם שונים בתכלית ממידי ריינג' (שמקבלים בדך שם של מידבס..)

אבל גם פה יש בעיה כי יש להם מגנט יותר גדול ולמרות שזה יעזור בלהנמיך את הרכב שלו ב 0.000002 מ'מ לריצפה זה יתרום את סגולת

יאשה אמרתי לך תורדי את הכיסאות ושים מערכת במשקל שווה

מה שגם אתה יכול לשים הגה של קארט הוא יותר קל מ ה הגה-מזה-מתאים-לVR-שלי שיש לך

פורסם

חומרי איטום זה עוד 127 גרם לפיט-מרובע וזה יוריד מהאוטו שלו 0.000003 שניות בהאצה ל 260

מה שגם הוא יכול לשים מידבאסים רציניים של 6.5 והם שונים בתכלית ממידי ריינג' (שמקבלים בדך שם של מידבס..)

אבל גם פה יש בעיה כי יש להם מגנט יותר גדול ולמרות שזה יעזור בלהנמיך את הרכב שלו ב 0.000002 מ'מ לריצפה זה יתרום את סגולת

יאשה אמרתי לך תורדי את הכיסאות ושים מערכת במשקל שווה

מה שגם אתה יכול לשים הגה של קארט הוא יותר קל מ ה הגה-מזה-מתאים-לVR-שלי שיש לך

:rofl:

הרגת אותי... :lol::lol:

פורסם

מיד בס הוא לא סאב-וופר,ולא יוכל לרדת נמוך כמו סאב-וופר,להרבה חברות יש סאב 6 אינץ,גם אם הוא לא כזה פופלרי וחזק,ובפרט אם הוא לא מחפש בס מאד חזק.

Quality, thats what it alll about !

פורסם

כולה רציתי לשמוע קצת באס באוטו ,

לא בעוצמה של סאב...

קצת באס , זהו .

בכל מקרה , אני לא מעוניין בסאב , מגברים וכו'.... כי התשובה של דני ( gsi 16v ) דיי מיצתה את מה שני חושב , רק קצת בהגזמה :wink:

ביי

אל תשכחו,

פורסם

באסים גם מ 6" אינצ' לא תוציא בלי מגבר ..נו שים אחד קליל מאלומיניום של תריסים

פורסם

ניתן לרכוש תיבה עם מגבר מובנה של רוקפורד-פוסגייט ,הסאב בקוטר של 6 אינץ עם מהלך מימברנה חריג,ובהספק של 150 וואט RMS ,כולל פוטנציומטר קדמי להדגשת הבס. הדגם נקרא RFT 4061A . התוצאה מרשימה בכל אופן כשמדובר באלמנט 6 אינץ(סדרת ה HE )

• תוכן חדש...