Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שהמנהלים קמים משנת צהרים ונועלים לך:

דגם ומידות הצמיג בו אתה מעוניין:_________

סוג הרכב בו אתה מתכוון להרכיב את הצמיג:________

סגנון נהיגה: (מחק את המיותר) ספורטיבי אקסטרים/בית-עבודה בית+טיול ליער בן שמן בשבת/לסופר רק פעם בשבוע/נהג מונית -24/7 על הכביש.

בעקרון, קומהו היא חברה קוריאנית ענקית (שמייצרת צמיגים בסין). יחסית לתוצרת הסינית מדובר בסחורה סבירה. כל הדייהולטים של העסק שלנו (אופטרות) נועלים אותם כציוד מקורי מהחברה.

לגבי הדגם שהאופטרות שלנו נועלות:

בגשם מרגישים איתם כמו שימפנזה על הקרח. על יבש האחיזה סבירה כל עוד מדובר על נהיגה מנהלתית. ההרגשה היא של "אל תעז למשוך אותם לקצה". לא הייתי סומך עליהם בזריקות זנב/היגוי יתר לא מכוון.

הם רועשים מאד.

בשתיים מהאופטרות נפסל צמיג אחד כבר בטסט הראשון שהאוטו עבר (אחרי שנתיים) בגלל חריצים חשודים בחלק הפנימי. יכול להיות שזה הנהגים, יכול להיות שזה הק"מ הגבוה יחסית (95,000 בממוצע לשנתיים), אבל נראה לי שצמיג משובח היה עומד בזה.

הצמיגים האלה הם אחת הסיבות שלטיולי שבת אני מעדיף לנסוע עם ההונדה שלי בת ה17 ולא לקחת אופטרה בת שלוש שעומדת סתם בחניון.

אני מבין שיש לקומהו גם כמה דגמים יותר מוצלחים מזה, אני לא מכיר אותם.

חכה לתגובות נוספות אחרי שתכתוב שם דגם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...