Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסטאפ למטה דורש רמקולים אחוריים. הסיבה היא לסאונד אלא אירוח, אני נוהג הרבה עם אנשים ברכב ויש לי דאבל דין, מדי פעם יש סרט, וגם מוזיקה לא נשמעת טוב מאחורה ללא אחוריים מן הסתם. אז אני רוצה לשים שם רמקולים, וכשאני לבד אני יבטל אותם.

הרצון הוא ברמקולים איכותיים עם צליל מאוד נקי, מוכן להפסיד פירוט בדרך, כי הדבר האחרון שאני רוצה זה סכין באוזן בזמן נהיגה.

אני רוצה רמקולים שיתלבו טוב ולא יעוותו.

כדאי ללכת על הרץ כדי להשלים את הסט? 6X9 או דלתות?

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

תלוי את מי שאתה שואל , אני אישית חושב שסט אחורי הוא חיוני לא פחות מקדמי ! והרי השלם עולה על סך חלקיו כך שהתרומה שלו היא יותר מבמה ליושבים מאחור. אתה לא צריך לחפש תרוצים "שאני לבד אני אכבה אותם". אני תמיד חסר לי סט אחורי . אבל הוא בעייתי במיקום. סט שמותקן בדלתות אחוריות למטה הוא מאוד מפוספס ובאמת משרת את היושבים מאחור ופחות את הבמה הכללית שהנהג חש.

מדף אחורי כבר יותר דומיננטי ויותר עדיף , וגם מאפשר לכוון טוויטרים און / אוף בהתאם

אם אתה אוהב את הסט הקדמי שלך לך על אותו הדבר. שוב בדלתות אחוריות הערך המוסף שלהם יורד פלאים. במדף אחורי הרבה הרבה יותר טוב.

לטעמי אל תלך על סט שהוא הרבה יותר נחות מהסט הקדמי , שלא ישנה לך את הגוון של הסאונד וגם פתאום תרגיש שאתה שומע פחות טוב.

דוגמא שלי שאני נותן כאן וטחנתי אותה עד דק. היו לי זוג טמפו במדף האחורי ולא משנה איזה סט קדמי שמתי לא אהבתי את התוצאה, תוצאה שהביאה אותי לשדרוג של הסט קדמי להייבריד ולמגבר של סלסטרה כאשר כל הבעיה היתה רק להעיף את וופרים של הטמפו מאחור ולשים משהו אחר (בפועל הקדמי המקורי עבר אחורה במקום הקדמי ) וזה מספיק היה כדי לתת לי את הסאונד שאני אוהב.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עופר, תודה על התגובה.

אני אישית מאוד אוהב סאונד אחורי ויש לי בבית מערכת מורל סראונד, כאשר האחוריים יחסית מוגברים גבוה. אלא שבאוטו בגלל גודלו והאקוסטיקה, אני מרגיש שעם במה קדמית איכותית (והרכיבים שלי יוצרים במה טובה) הסאונד מקיף אותך, וחודר לאזניים שלך מכל הכיוונים כך שאני לא מרגיש מחסור בסט אחורי.

עם זאת, אני מאוד אוהב סאונד אחורי, גם בסט ברכב, אני פשוט באמת מעדיף במה קדמית בלבד.

אתה ממליץ, אם כך, על קומפוננט מאחורה גם, נכון?

אם יש לי מקדימה מילה 165 עם מיד HL70, האם היי אנרג'י משומש יספיק מאחורה או שהוא יעוות את הסאונד (מילה עם המיד זה סאונד הרבה רמות מעל, והיה לי את שניהם). האם שווה להשקיע במילה משומש?

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

• תוכן חדש...