Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת עדכונים מהשטח:

הדש לקראת סיום, ג'וניור בנה את התיבות- כל תיבה יצאה בנפח של 3 ליטר !!! בהתחשב שיש גם את הנפח שמעל הדש זה המון נפח בשביל שני המידים האלו, ולמרות שאני אנסה אותם גם כך, קרוב לוודאי שאקטין את הנפח הזה עד שאגיע לתוצאה הרצויה.

הגימור שיהיה הוא ריפוד דמוי עור, כנראה עם שכבת ספוג מתחתיו, בדיוק כמו שהדשבורד מרופד באופן המקורי.

אני מאוד מרוצה מהתהליך לבנתיים, ומקווה שכבר השבוע יהיה לי דשבורד, ותשארנה הקורות.

יותר מאוחר אעלה תמונות של התיבות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע למה אבל אני לא אופטימי במיוחד לגבי הגימור

:?

אני פוחד שזה יהיה סוג של נזם באף חזיר ושרול אחד מוכה רצח ע"י ג'וניור...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי- הריפוד הזה הוא לא שלב מסובך במיוחד, ויכול להיות שאחרי עוד כמה "הפתעות" ובזמן מאוחר יותר- אני אחליט לשנות את כולו לריפוד כזה או אחר.

אני גם בכלל לא שולל את תהרעיון של הצבע, רק שאני רוצה כבר לראות את הרכב שלי כמו שצריך, וכיוון שאני בתהליך למידה על סוגי הצבע השונים, הצבע ימתין ויהיה הריפוד לבינתיים.

פורסם
גיל ראית עלק יבואן סלסטרה מחפף בהתקנה!

אמרתי לך אל תיקנה סלסטרה לך רק על קיקר!

בלב שלם אני יכול להגיד לך המגבר של קיקר אחלה מגבר שבעולם עושה את העבודה על הרמקולים כמו שצריך למי שיודע לעבוד איתו.

פורסם

סרול אין שום בעיה עם ריפוד - אבל ברגע שאתה מרפד משהו עם ביטון (מלשון בטנה כמו בטן) זה נהיה בהרבה מקרים, עבה, מגושם ומאבד לחלוטין את המראה הטבעי של החלק - מזה אני מפחד...

יוני - ללא ספק מנסיון ארוך טווח, ארוך מאוד עם הקיקרים הם מגברים טובים מאוד סה"כ, אבל אני לא חושב שהם נקיים באותה רמה שתקבל מסדרת הסלסטרה RA, אין מה להשוות בכלל, עם כל הכבוד הראוי, הם עוד לא הגיעו לשם עם סדרת הZX

לעומת זאת את הסדרה הדיגיטלית שלהם - הSX הייתי מ-א-ו-ד רוצה לבחון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי למה אתה מפחיד את סרול כל זמן שאתה מכניס בו פחדים הוא ימשיך בדיאטה :-P

ואם הוא יחליט על ריפוד שיהיה מתחת ספוג זה יהיה ספוג ממש דק רק שיחליט כבר:brickwall: :brickwall: :brickwall:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
אדי למה אתה מפחיד את סרול כל זמן שאתה מכניס בו פחדים הוא ימשיך בדיאטה :-P

ואם הוא יחליט על ריפוד שיהיה מתחת ספוג זה יהיה ספוג ממש דק רק שיחליט כבר:brickwall: :brickwall: :brickwall:

אני דואג לך לJOB SECURITY :-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכונים !

התיבות לדשבורד גמורות, ג'וניור בנה פודים, הם רופדו בבד דמוי עור, יש זווית טובה, יש נפח, האמת נסחפנו, 3 ליטר בדש, אני עוד עלול לעשות להם הסבה לפורטד :)

הקורות עדיין לא נעשו והן השלב הבא, ברגע שיהיה לי זמן פנוי.

ביליתי אתמול כמה שעות בהאזנה למידים, משחק עם נקודות החיתוך גיינים ופאזות, והקטנתי את הנפח של התיבות ב- 1 ליטר, והשיפור משמעותי, אני אשקול אולי לנסות ולהקטין עוד כדי להכיר את ההיענות גם בנפח קטן יותר.

אני מאוד מרוצה מהזווית שבחרתי, פוטנציאל מעולה לאימג'ינג מדויק.

אני מחר אצלם את הרכב כמו שהוא, בינתיים קבלו כמה תמונות מתהליך העבודה:

61675385.jpg

29328435.jpg

87736170.jpg

62839505.jpg

61746459.jpg

61898874.jpg

ואחרונה חביבה, החידה היומית ! חברת הפורום החדשה :)

9.jpg

פורסם

מצטער אבל חברת הפורום הזו יכולה להשאר במתחם של הגשר בזמן המפגשים

:-P

תגיד לישראל שלא יביא אותה :-D רק את עצמו 8)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...