Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת z4 2003-2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפכתי את הפורום ואת האינטרנט בכלל וכמעט ולא מצאתי מידע על עלות אחזקה של רכב מסוג זה.

אני מודע לזה שאחזקה יקרה וכבר קיבלתי הצעת מחיר לביטוח (12000 ש"ח מקיף וחובה) אבל הפחד שלי הוא שהאחזקה יקרה בטירוףףףףףףףףף.

אם אפשר מבעלי נסיון שיתנו דוגמאות לתקלות שקרו להם ברכב הזה והופתעו ממחיר מופצץ שנדרש לתיקון ... (לדוגמא ראדיטור ב10000 ש"ח או חיישן ב5000 ש"ח).

הדאגה שלי היא שפתאום מתקלקל משהוא והדרישה לתיקון תהיה כרוכה באלפי שקלים להחלפת כל פיפס קטן באוטו.

כל מידע יתקבל בברכה

תודה מראש לעונים...

פורסם

שמע, אין לי רכב כזה וגם לא יהיה לכן לא אוכל לעזור לך. אבל, רק אכניס אותך לתוך גבולות ההגיון.

מדובר על רכב עם מחירון של כ-120K (שנת 2004 ידני) שאין שום ספק שהוא נדיר (לצורך העניין הרבה יותר נדיר מב.מ.וו סדרה 3 שהיא בעצמה נדירה יחסית למשפחתית סטנדרטית), אין שום סיכוי שעם נתונים כאלו הוא יהיה זול לאחזקה, הן מבחינת הדלק והן מבחינת החלפה של רכיבים ותקלות. הוא יהיה יקר פי כמה ממשפחתית ממוצעת. רמז לעלויות תוכל לקבל בביטוח - שגם עולה פי 3-4 ממשפחתית

• תוכן חדש...