Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה פיקנטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעוזרים שלום

אני בן 23 צעיר נוסע ללימודים

מעיוניין ברכב ורוצה המלצות

מה אומרים על קאיה פיקנטו?

או בכלל רכב יד 2?

תודה מראש אבינועם

תקציב בין 30-70 אלף

פורסם

אתה גר באילת ולומד בחיפה? או גר במערב ראשון ולומד במכללה למנהל?

30-70 אלף זה טווח תקציב רחב מדי.

תזכור שאתה צריך לשלם ביטוח, טסט ויש תקלות שצצות ועולות כסף (ברכב בלי אחריות).

תנסה טיפה יותר להגדיר מה אתה צריך.

פורסם

אני לומד באריאל גר בירושלים

השאלה אם רכב 30000 יצא בסוף דומה ל60000 בגלל האחריות ודלק

מה אתם אומרים על פיקנטו?

אני חם עליה

פורסם

"חם" עליה? :lol: :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה אתם אומרים על פיקנטו?

אני חם עליה

שעל פניו הרכב נראה בתור תמורה מעולה לכסף וגם אחריות ל-7 שנים ,אם יש לך את הכסף אז לך על זה:lol:.

פורסם

זה נראה שהרכב הזה הולך להיות להיט.

היום ביצעתי נסיעת מבחן בסניף רעננה, גם באוטומט 1.2 וגם ברגיל 1.0.

האמת, אהבתי יותר את הגיר הרגיל. משום מה, המנוע הקטן מגיב ונשמע יותר טוב.

דרך אגב, מבחינת מפרט, לא החסירו ממנה יותר מיידי.

נסעתי הרבה גם על I10 וזאת מרגישה אחרת לגמרי, יותר ממוקדת, הגה סוף, מתקשה בדיוק בזמן ובחניה קל מאד.

מערכת השמע לא משהו, אל תצפו, אבל עושה את העבודה. אפילו את הUSB בדקתי, עולה יפה ובשניות. כנראה שהבעיה היא ברמוקלים, עצמם קטנים וחלשים.

לדעתי, הצליח להם הפעם.

יוסי

פורסם

שכחתי לציין עוד כמה דברים נחמדים ברכב:

יש כיבוי אורות אוטומטי לאחר 5 דק שיוצאים מהרכברן אלקובי.

מתקן הכוסות המסתובב מגניב.

פתיחת תא הדלק חשמלית, מיותר אבל נחמד.

מחשב הדרך מאד מפורט, יש גם חיווי ECO, שמציין נהיגה חסכונית ב-2 הדגמים.

המושבים חסרי תמיכה בצדדים.

כל החלונות עם ירידה ועלייה אוטומטית.

מה שלא אהבתי זה שאין מגש אחורי בכלל, אפילו לא יצרו שם מקום להניח אותו, לפחות [היו מייצרים] מקום לצירים.

אבל, תאורה בתא המטען יש :)

מכסה המנוע עומד ישר בפתיחה. זה נוח מאד והדברים שמתעסקים אתם לעתים קרובות, מים לוישירים, מצבר, אורות, פיוזים, נגישים מאד.

יש מגירה גדולה ועמוקה מתחת לכיסא נוסע, לדעתי, למסמכים.

ויש תא כפפות גדול ומואר

המושב האחורי מפוצל וניתן לקיפול נוח שיוצר משטח חלק ונוח

מזגן חזק מאד אבל מדרגה 3 -4 מרעיש וקצת לא נעים לאוזן

יוסי

פורסם

איך כל אחת מהגירסאות נוסעות במהירויות גבוהות?

לרוב יש עדיפות לאוטומט בשיוט זה נכון גם במקרה הזה ? הגיר הידני קצר ורועש במהירות 100 כמו בד"כ כשמגיע עם מנוע קטן או שהסל"ד סביר ?

ואיך הרגשת בנסיעת המבחן שלך מבחינת סחיבה בעליות ?

מהי התרשמותך הכללית ? אם תוכל יותר לפרט על נסיעת המבחן שלך

פורסם

יש אפשרות שתתייחסו בבקשה למשפט הנ"ל:

"השאלה אם רכב 30000 יצא בסוף דומה ל60000 בגלל האחריות ודלק"

אני בדיוק כמו הבחור שרשם את זה, כרגע יש לי בערך 35000 ש"ח אבל מאוד חם על הפיקנטו והאם באמת רכב שעולה 35000 יכול בסוף לעלות לי כמו רכב פיקנטו חדש בגלל העלויות הנלוות.

עוד שאלה, האם ב-7 שנים אחריות זה כולל גם ביטוח וטסטים? (פעם ראשונה אם אקנה רכב מסוכנות)

פורסם

רכב שעולה 30,ויזדקק להשקעה של 30 בטווח קצר,יכול להיות רק אם אתה קונה רכב,שעברה הזנחה מאוד רצינית,דגם שנחשב למאוד לא אמין,ורכב עם חלקים מאוד יקרים,למשל מרצדס מוזנחת..

רכב שטופל לא לא יגיע לכזאת השקעה,אולי כעבור הרבה מאוד שנים.לגבי הדלק,אם אתה תקנה סופר מיני ידנית,אז ההבדל בדלק לא יהיה כזה גדול גם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב להחליף את הC5 שלי בפיקנטו חדשה, יש לנו רכב משפחתי נוסף בבית ( C4 ) , ובעתיד יהיו ילדים, יכול להיות שאפילו תאומים.

השאלה אם אני לא עושה טעות בכך שמחליף את הרכב הגדול שלי?

הפיקנטו תוכל להכיל שני כסאות תינוק ועגלה?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

היום הייתי בסניף קיה חולון והאמת אני אחד שממש שונא רכבים מסגמנט המיני אבל הפיקנטו היא יותר לכיוון הסופר מיני. מאחורה יכולה לשבת שני אנשים מבוגרים בלי בעיה ואולי ילד קטן, הבאגז שזה החלק הכי בעייתי אצלי ברכבי מיני - יחסית נוח ומרווח. הרכב נראה הרבה יותר רכב מאלטו/107/I10. הזמנתי נסיעת מבחן על הידנית, מקווה להתרשם לטובה גם בנסיעה

פורסם

אתה יכול להריץ חיפוש על מבחן דרכים - אחד כבר קראתי ונראה שהרכב עומד בכל הציפיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני חושב להחליף את הC5 שלי בפיקנטו חדשה, יש לנו רכב משפחתי נוסף בבית ( C4 ) , ובעתיד יהיו ילדים, יכול להיות שאפילו תאומים.

השאלה אם אני לא עושה טעות בכך שמחליף את הרכב הגדול שלי?

הפיקנטו תוכל להכיל שני כסאות תינוק ועגלה?

אין הרבה מה להגיד חוץ משתיקח את הרכב ליום השכרה ותיראה איך אתה מרגיש. יש כאלה שמתאים להם מאוד ויש כאלה שלא מסוגלים אחרי ספינה כמו C5 לנהוג בחצי ממנה

פורסם
שכחתי לציין עוד כמה דברים נחמדים ברכב:

יש כיבוי אורות אוטומטי לאחר 5 דק שיוצאים מהרכברן אלקובי.

מתקן הכוסות המסתובב מגניב.

פתיחת תא הדלק חשמלית, מיותר אבל נחמד.

מחשב הדרך מאד מפורט, יש גם חיווי ECO, שמציין נהיגה חסכונית ב-2 הדגמים.

המושבים חסרי תמיכה בצדדים.

כל החלונות עם ירידה ועלייה אוטומטית.

מה שלא אהבתי זה שאין מגש אחורי בכלל, אפילו לא יצרו שם מקום להניח אותו, לפחות [היו מייצרים] מקום לצירים.

אבל, תאורה בתא המטען יש :)

מכסה המנוע עומד ישר בפתיחה. זה נוח מאד והדברים שמתעסקים אתם לעתים קרובות, מים לוישירים, מצבר, אורות, פיוזים, נגישים מאד.

יש מגירה גדולה ועמוקה מתחת לכיסא נוסע, לדעתי, למסמכים.

ויש תא כפפות גדול ומואר

המושב האחורי מפוצל וניתן לקיפול נוח שיוצר משטח חלק ונוח

מזגן חזק מאד אבל מדרגה 3 -4 מרעיש וקצת לא נעים לאוזן

יוסי

יוסי שלום אני חייב ואשמח אם תשאיר דרך ליצירת קשר איתך

או שתתקשר אלי 0507844700 אשמח מאוד לשוחח עימך על הפיקנטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...