Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לפני הרבה זמן שאלתי פה בפורום על הבעיה שלי ולא המשכתי לטפל בה כי היא נעלמה, לאחרונה היא חוזרת לי יותר מידי פעמים. הבעיה היא שלפעמים המד מהירות מפסיק לעבוד תוך כדי נסיעה, שמתי לב שכשהמד לא עובד האוטו מרגיש טיפה יותר כבד. כשהמד לא עובד גם המונה של הק"מ לא עובד. הוא חוזר לעבור אחרי כמה דקות או אם אני עוצר ומעביר לP וחזרה לD. יש לי עוד בעיה שאני לא יודע אם היא קשורה או לא, הרבה פעמים כשהמחוג של הדלק מגיע לחצי הוא קופץ למיכל מלא. זה לא קורה תמיד אבל הרבה פעמים.

מה יכולה להיות הבעיה? מה ההשערה של תיקון כזה דבר?

תודה רבה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• ספונסר פורום
פורסם

יתכן שמדובר בתקלה בחיישן המהירות שעל הגיר. פנה למכון ספידומטרים שיבדוק את תקינותו ביחד עם תקינות לוח השעונים וינסה לבודד את התקלה. אם אתה מאזור המרכז אז אתה יכול לנסות את אוו ספידומטרים שבתל-אביב.

• תוכן חדש...