Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ה-מ-ו-ן מפורסמות ביד-2.

ה-4 ליטר 2008 באזור ה- 140K ודגם ה- GT ב- 150+.

לכאורה המחיר מאוד אטרקטיבי יחסית לשנתון ולרכב קבריולט עם מקום ליושבים מאחור. אז מה הסיפור?

1. צריכת דלק? - אז יעשה 1:6 ולא 1:9, עוד 500 ש"ח בחודש (אני יודע, כל אחד לפי הק"מ שהוא נוסע)

2. ירידת ערך? - אם נחזיק 3 שנים, לאן כבר ירד מ- 140K? במוו 320 או A4 קבריו מאותו שנתון יעלו כפול ויפסידו הרבה יותר בשלוש שנים.

3. עלויות אחזקה? יותר מהגרמניות? לא נראה לי.

4. בעיות אמינות? הרכב כל כך פופולארי בארה"ב שלא נראה לי שהיה מגיע למעמדו אם היה מתפרק.

5. בעיות תדמית? אז מה, במוו שחורה עדיף?

6. ביצועים? כמה גרוע כבר יכול להיות מנוע 4 ליטר? ה- GT בטח לא חלשה.

אז איפה הקטץ'? מה האלטרנטיבות?

אשמח לשמוע את דעתכם וגם את דעתם של בעלי המוסטאנגים (אני בטוח שיש כאלו כאן) למרות שהם לא אוביקטיביים.

תודה

פורסם

אין שום קאטץ, זה רכב "שרירים אמריקאי" , רכב נחמד ,קצת שונה ממה שרואים כל היום בכביש,אני את הצורה שלו דווקא אוהב,.

הרכב נראה כמו רטרו של פעם ,וככה הוא גם מרגיש,מראש הוא מתומחר נמוך, נכון שאם אתה רוצה רכב קצת שונה ועם קצת פוזה (וכן,פוזה זאת לא מילה גסה),אז הרכב יעשה את העבודה, ולא יפסיד יותר מאיזה במוו או אודי , אבל להשוות בניהם מבחינת איכות זה משהו אחר, לדגומא ,ואם אני לא טועה המנוע 4.0 ליטר הוא מאד מיושן סה"כ 200 כ"ס ממנוע כזה גדול, ורק 4 הילוכים באוטומט , כאשר למתחרות יש לפחות גיר 6 הילוכים ומנוע הרבה יותר טוב, יכולת כביש הרבה הרבה יותר טובה.

אבל אני בסה"כ בעמדה שלך , מחיר טוב לרכב נחמד מאד,מה שכן אני דווקא הייתי ממליץ על המנוע החזק יותר( למרות שהוא קצת יותר נדיר).

אביב8)

פורסם

איזה יופי של דבר! אני לא מכיר את השוק (הרבה מחוץ לתקציב שלי) אבל מהכרותי (הקצרה) עם אמריקאיות אתה מקבל הרבה אוטו בקצת כסף ובמקרה שלך כשהמתחרות הן כל-כך יקרות, לא יודע מה אתה מתלבט?

בטח אודי או במוו מתנהגות יותר טוב על הכביש אבל אלא אם זה ממש ממש חשוב לך... ועזוב 200 כ"ס, מנועים מיושנים וכו'... המנועים האמריקאיים נותנים המון מומנט כבר בסל"ד נמוך... לא חושב גם שהיא תקח לך יותר דלק מכל הביואיקים 3800 שמסתובבים ברחבי הארץ... 1/6-6.5 בעיר ו 1/9-10 בינעירוני, לא נורא בכלל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

למה לא?

כי יש סיכוי שבכל טסט יעשו לך בעיות על הפנסים ותצטרך להתחיל להסביר שפעם הם היו חוקיים ואין פנסים עם תקינה והמכון יצטרך לכופף את החוקים בשביל להעביר אותך טסט.

כי האחזקה עדיין יקרה לעומת משפחתית סטאנדרטית.

כי קשה למצוא ביטוח והוא ממש לא זול בייחוד בדגמי הקבריולט.

כי איכות חומרי הפנים וההרכבה לא משהו בלשון המעטה.

כי רכב קבריולט מושך עיניים ולא חסר חארות חובבי וואנדליזם.

כי ההיתנהגות מאוד מאכזבת לרכב ספורטיבי בעל הנעה אחורית בעיקר עקב הסרן האחורי המיושן וכיול רך יחסית.

כי תאונת פח הכי קטנה זה סיפור יקר וארוך עקב ייבוא חלקים מחו"ל.

כי כרגע אין לי כסף לאחת (ואם אפשר, קופה, לבנה, כונס על המכסה מנוע וצנרת פתוחה בגרסת GT\SC :-P) אולי מתי שהוא בעתיד יהיה...

פורסם

לדעתי המחיר הנמוך נובע כי המכוניות הגיעו הנה כיד שניה ביבוא אישי ולכן נחסך המרווח המופרז של היבואנים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
למה לא?

כי יש סיכוי שבכל טסט יעשו לך בעיות על הפנסים ותצטרך להתחיל להסביר שפעם הם היו חוקיים ואין פנסים עם תקינה והמכון יצטרך לכופף את החוקים בשביל להעביר אותך טסט.

כי האחזקה עדיין יקרה לעומת משפחתית סטאנדרטית.

כי קשה למצוא ביטוח והוא ממש לא זול בייחוד בדגמי הקבריולט.

כי איכות חומרי הפנים וההרכבה לא משהו בלשון המעטה.

כי רכב קבריולט מושך עיניים ולא חסר חארות חובבי וואנדליזם.

כי ההיתנהגות מאוד מאכזבת לרכב ספורטיבי בעל הנעה אחורית בעיקר עקב הסרן האחורי המיושן וכיול רך יחסית.

כי תאונת פח הכי קטנה זה סיפור יקר וארוך עקב ייבוא חלקים מחו"ל.

כי כרגע אין לי כסף לאחת (ואם אפשר, קופה, לבנה, כונס על המכסה מנוע וצנרת פתוחה בגרסת GT\SC :-P) אולי מתי שהוא בעתיד יהיה...

וכי בארה"ב ב 150 אלף שקל אתה קונה כמעט 2 כאלה מהחנות.

תתחדש ותהנה :)

פורסם

למה כן ולמה לא

כבעלים של מוסטנג מודל 1995 כעשור עם הרבה אהבה

נתחיל בלמה לא:

1. הרכב לא נפוץ מה שגורם למיעוט חלקים וגם אם יש אז הם יקרים.

2. הרכב לא נפוץ מה שגורם שלא בכול מוסך מכירים ומוכנים לטפל בך.

3. הרכב מיוחד, אתה נראה מיליון דולר בתוכו, בטוחים שזכית בלוטו, שאתה שחצן, נובו רישי....

4. הרכב נראה מליון דולר רכב, ספורט אמתני אבל כול מיאטה תעשה לך בית ספר ברמזור/בכביש ישר/בנס הרים.

5. כי הרוח מאחור תעשה קשרים בשער של החברה שלך (ותאמין לי תהיה לך אחת/שניים כאלה)

למה כן:

1. כי הרכב נראה מליון דולר ועולה 100,000.

2. כי החלקים אצל היבואן יקרים מאוד אבל מאוד מאוד זולים בארה"ב.

3. כי בכול פעם שתצטרך להחליף חלק (ליבא חלק) תנהג ברכב אחר (אני יכול לספר חוויות משיפוץ גיר, רכשתי רכב אחר תחליפי)

4. כי בסה"כ רכב שנותן תמורה מדהימה לא לכסף שהוא עולה אלא בכול קנה מידה.

5. כי כול אחד שיראה אותך ידע שאתה ההוא עם המוסטנג,.

זה לא רכב, זה אגדה מוטורית, חלום של דורות שלמים של אנשים שגדלו וחונכו על האגדה ששמה מוסטנג- ואתה מגשים את החלום!!!!!!

בקיצור ז.... על הדלק (עוד 500 ש"ח בחודש לכול היותר) תהנה מהחיים ועכשיו!!!!!

פורסם
למה כן ולמה לא

כבעלים של מוסטנג מודל 1995 כעשור עם הרבה אהבה

נתחיל בלמה לא:

1. הרכב לא נפוץ מה שגורם למיעוט חלקים וגם אם יש אז הם יקרים. - דווקא החדשים נפוצים הרבה יותר

2. הרכב לא נפוץ מה שגורם שלא בכול מוסך מכירים ומוכנים לטפל בך. - כמו למעלה, נפוצים יותר ומוכרים יותר

3. הרכב מיוחד, אתה נראה מיליון דולר בתוכו, בטוחים שזכית בלוטו, שאתה שחצן, נובו רישי.... - מי שמבין, יודע כמה הרכב שווה.

4. הרכב נראה מליון דולר רכב, ספורט אמתני אבל כול מיאטה תעשה לך בית ספר ברמזור/בכביש ישר/בנס הרים. - לא נכון לדעתי לגבי דגם ה- GT

5. כי הרוח מאחור תעשה קשרים בשער של החברה שלך (ותאמין לי תהיה לך אחת/שניים כאלה) - תיכף אני אבדוק מה אשתי חושבת על זה :-o או מה יגידו הילדים שלי...

פורסם

דגם הGT אמנם חזק משמעותית מהדגם הפשוט אבל עדיין לא "חזק".

איביזה טורבו עם חמוצים תיהיה מהירה ממנו בקו ישר.

גם בדגם הGT הסרן האחורי המיושן (במילים עדינות) וההגה הקל, הארוך והמנותק מפריע מאוד להיתנהגות הרכב.

אבל, וזה אבל גדול: אין מה להשוות את הרכב למיאטה, למוסטאנג יש המון ייתרונות אחרים בדמות שיפורים זמינים ויחסית זולים, מרווח מחייה, איבזור, גודל פיזי ונוחות יום יומית.

היא פחות ספורטיבית מהמיאטה אבל אפשרי בהחלט לצאת איתה להיגוי ייתר נישלט בעיקר ע"י כוח מנוע ולא ע"י איזון וכיול כמו במיאטה.

אני חייב לציין שבחיים לא נהגתי על גרסת הקבריולט וכל מה שאני רושם זה מניסיון על גרסת הקופה בלבד ואין לי מושג עד כמה המצב החמיר ללא גג קשיח.

ושוב, אם היה לי כיום כסף בלי לחשוב פעמיים, GT\SC לבנה קופה ידנית בלי לחשוב פעמיים!

• תוכן חדש...