Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה ביטוח צד ג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי שאלה לגבי ביטוח צד ג', מה היא מבטחת ואם צריך לשלם השתתפות עצמית.

אז ככה היום עצרתי בתחנת דלק בישביל לקנות משהו מהחנות של התחנה.

אח שלי פתח את הדלת ממש טיפה 20 ס"מ אולי, ובוםם נכנסה בי מאזדה 3 ועיקמה לי את הדלת (דייהטסו אפלאוז 95).

המכה לא הייתה כל כך רצינית והחזרתי את הדלת למקום עם פלייר. (כמובן שנשאר סימנים של המכה והתקלפות של צבע)

הבעיה זה עם המאזדה, הטמבון שלו קיבל מכה ויצא מצד שמאל של הרכב וקצת התקלפות של צבע.

החלפנו פרטים של ביטוחים וכל הסלט הזה ואז הוא אמר לי שיהיה לי השתתפות עצמית מאוד גבוהה כי אני נהג חדש ושעדיף לי לשלם לו לבד על הנזק של הטמבון.

עכשיו אני רוצה לדעת מה אני אשם בכלל שהוא נכנס בי ? אם אח שלי לא היה פותח את הדלת הוא היה נכנס לי במראה ומפרק לי אותה.

עכשיו מה לעשות ? להפעיל ביטוח ? אני יצא מזה אשם ?

זה ממש חשוב לי כי אני חייל ואין לי ממש כסף להוציא על טמבון עכשיו..

תודה לכולם ושיהיה שבוע טוב בלי תאונות מיותרות [:

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אתה לא צריך לשלם לו. זה כאילו הוא דפק את הרכב שלך בחנייה, והוא צריך לשלם את הנזק שלך. אם אח שלך היה יוצא חס וחלילה מהרכב שניה לפני הוא היה מוריד אותו עם כל הדלת.

אני חושב שהוא היה צריך לחכות עד שתזיז את הרכב משם ולא להיצמד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פנה לסוכן הביטוח שלך, זה מקצועו ותפקידו. קרוב לודאי שדווקא אתה צצטרך לתבוע את נזקיך מהפוגע, אבל זו עצה בגרוש, סמוך על הסוכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

א. פנה לסוכן, שאל אותו מה דעתו. בנוסף ברר איתו כמה ההשתתפות העצמית תהיה ובכמה יתייקר לך הביטוח ב3 שנים הקרובות.

ב. בקש מהנהג השני הצעת מחיר ממוסך בכתב לתיקון.

כשתדע את שתי האפשרויות, יהיה לך יותר קל להחליט.

למשל אם התיקון עולה כולה 600 שקל והה"ע שלך היא 1000, אז ברור שעדיף לסגור ביניכם.

אם התיקון עולה 4000 שקל אז כנראה עדיף לשלוח אותו להתמודד עם הביטוח שלך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא מבין אבל איך אתה לוקח את האשמה על עצמך אם אחיך היה יוצא מהרכב בזמן הפגיעה הוא היה מרסק אותו ביחד עם הדלת, לחלופין אם הדלת היתה סגורה הוא היה עוקר לך את המראה

אתה זה שצריך לתבוע ממנו כסף על הפגיעה ברכב !

כנראה נפלת על אחד ממולח ששכנע אותך שאתה אשם, אבל לפי דבריך אתה זה שעמדת בצד והוא זה שנכנס בך!

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אם אני לא טועה, כשיש רכב שנוסע בדרך ואתה עומד בצד אז זו אחריות שלך לא להתפרץ לכביש כי יש לו זכות קדימה, וכאן כמובן לא התפרצת לכביש עם כל הרכב אבל פתיחת הדלק מהווה סוג של התפרצות לתוך מסלול הנהיגה של המאזדה. נכון שהוא היה עלול חס וחלילה להוריד את אח שלך ולא רק את הדלת, אבל לדעתי מבחינת אחריות זו אחריותו של הנהג שחונה.כי אם נניח המאזדה היתה נכנסת לא בדלת אלא ברכב שלך כשבאת לצאת מהחניה וחתכת ימינה, אז בוודאות זו היתה אשמתך כי יש לו זכות קדימה, לכן נראה לי שאותו עקרון חל גם על פתיחת הדלת.

פורסם

לפי התאור שלך - אל תתנדב לשלם לו. יש לך עילה לתבוע אותו - ופה את החייב יעוץ של סוכן ואולי גם משפטן.

לא אתפלא אם ראש יצירתי כמו שיש לחלק מהם יגרור לתביעה גם את עובדי התחנה ובעליה בשל רשלנות תורמת מצידם.

יכול להיות שלשניכם יש חלק באשמה, מי יותר ומי פחות זו הכרעה של מומחה.

את השאלות תעביר לפורום המשפטי. איני בטוח ששטח תחנת דלק מתאים להגדרת דרך, אולי זה חצרים.

גגל על הנושא, זה מעניין.

לדוגמה - מקרה כזה שהגיע לבימ"ש באתר של סוכנות ביטוח רוזין שנדמה לי שהם מגיבים ומפרסמים בפורום.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...