Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטיאק = רכב יוקרתי?! ממתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו קרא היום בידיעות אחרונות (אני חושב, או שמא זה היה מעריב) במוסף כלכלה הייתה כתבה על מכוניות החלומות של אנשים... מה שהיה כתוב שם שרק קמצוץ מהאנשים היה בוחר ברכב יוקרתי כגון רולס-רויס, בנטלי, יגואר, פונטיאק! ועוד כמה חברות יוקרתיות...

מישהו מוכן לעדכן אותי ולומר לי מתי פונטיאק הפכה להיות חברת פאר יוקרתית?!

היינו צריכים לשמור את הפונטיאק טמפסט וגרנד-פרי שהיה לנו... מעניין באמת גם לדעת איך מכוניות יוקרה כאלה שהיו לנו נמכרו במחירים כל כך מגוחכים לאחר שהיו אצלנו כ"א בזמנו משהו כמו 5-6 שנים ועברו בערך 50,000 קילומטר בכללי? (רכב חדש מהחברה)

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

אני חושב שהם התכוונו למכונית חלומות בכלל, ולא למכוניות פאר בפרט

כנראה התכוונו לפונטיאק טראנס אם וכו'

מכונית חלומות לא חייבת להיות מכונית יוקרה לדעתי.

פורסם
אני חושב שהם התכוונו למכונית חלומות בכלל, ולא למכוניות פאר בפרט

כנראה התכוונו לפונטיאק טראנס אם וכו'

מכונית חלומות לא חייבת להיות מכונית יוקרה לדעתי.

לא, זה היה תחת קטגורית מכוניות יוקרה... וחוץ מהפונטיאק כל שאר המכוניות היו שם מכוניות יוקרה...

מה גם שהיו עוד קטגוריות כמו מכוניות גרמניות (לא כולל מרצדס), מרצדס, אירופאיות לא גרמניות, יפניות, ועוד כמה...

מעניין לדעת שמתוך כול האפשרויות מרבית האנשים חולמים להיות בעלי מרצדס... לאחר מכן ב.מ.וו... טוב לדעת שאני לפחות במקום השני עם 316I :)

פורסם
יכול להיות שלפונטיאק יש מכונית יוקרה, גם אני לא ידעתי עליה, יהיה נחמד לדעת עוד פרטים אם מישהו מפה יודע.

יכול להיות GTO החדשה? :?

או Bonneville... :?

פורסם

בארץ אין אבל בארה"ב יש להם כמה וכמה רכבים שנחשבים יוקרה...

בארץ יש את הפייר בירד (או סאןבירד) מכונית מהממת לדעתי.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
בארץ אין אבל בארה"ב יש להם כמה וכמה רכבים שנחשבים יוקרה...

בארץ יש את הפייר בירד (או סאןבירד) מכונית מהממת לדעתי.

סאנבירד היא לא משהו שדומה יותר לקורסיקה ?

If i were a rich man...

פורסם

סאנבירד זה רכב שצריך לשלוח את מי שהציא אותו בחזרה לגיהנום. :mad:

גם קורסיקה כנ"ל, פשוט זבל של מכוניות.

פורסם

למה? אני בעלים גאים של סנבירד

אוטו נוח ואמין....

היה לך רכב כזה שאתה ישר פוסל אותו? :mad:

יוצא לריס?

פורסם

מה שנכון נכון, אבל לפחות המזגן של האמריקאיות יקל את השהייה של הממציא בגיהנום :D (אגב...בחזרה לגיהינום?, השטן יצר את הסנבירד!?, אין פלא שבארצות ערב חושבים שהאמריקאים=שטן :? ).

פורסם

יש לאבא שלי פונטיאק סנבירד וזה באמת אוטו אמין מאד מאד. שבדקתי מחירון בלוי יצחק הוא היה בקטגוריה של רכב פאר. והוא עולה 26K שנת 94.

374607_1_full.jpg

פורסם

אבל לכל בעלי הפונטיאק...

ף אחד מהדגמים האלה לא נכלל תחת קטגוריית פאר-יוקרתית... בחיית... גם לנו היה את הטמפסט (שבזמנה הייתה משהו משהו) ואז דירגנו בטרייד אין לגרנד פרי (גרסא מיוחדת שהובאה לארץ במיוחד בשבילנו...) וכללה הכל... בזמנו (בעצם גם עד היום) היא אחת המכוניות המאובזרות ביותר (לעניות דעתי) שמגיעה ככה מהמפעל.. כרגע מחזיק בה קרוב משפחה (הכל נשאר במשפוחה, לא?) אבל עדיין... היא ממש לא פאר-יוקרתית... מפנקת ומאובזרת יהיה תיאור הולם יותר..

רמי

פורסם

אוטו נוח ואמין....

לאבא שלי היה קורסיקה, חדשה מהחברה.

ומאז הוא נשבע שהוא לא יקנה שברולט ומה שמסביב בחיים!

הוא עוד זוכר איך המוסך המרכזי היו הרבה מאוד קורסיקות/סאנבירדים שבאו לתיקון, המכנוית הזאת היא בושה לחברה כמו שברולט/פונטיאק.

תאמין לי לא הייתי מדבר סתם אבל נראה לי שאבא שלי עדיין מתעורר בלילות מזיע וצועק "לא! רק לא שברולט!!!" :evil:

פורסם

אוטו נוח ואמין....

לאבא שלי היה קורסיקה, חדשה מהחברה.

ומאז הוא נשבע שהוא לא יקנה שברולט ומה שמסביב בחיים!

הוא עוד זוכר איך המוסך המרכזי היו הרבה מאוד קורסיקות/סאנבירדים שבאו לתיקון, המכנוית הזאת היא בושה לחברה כמו שברולט/פונטיאק.

תאמין לי לא הייתי מדבר סתם אבל נראה לי שאבא שלי עדיין מתעורר בלילות מזיע וצועק "לא! רק לא שברולט!!!" :evil:

השברולטת המקסיקניות\ ברזילאיות והשד יודע מה באמת הרסו את השם המפואר של שברולט אבל שבי אמיתית זה רכב אדיר!!(שנות 60- סוף 80)

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...