Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות את רכבי הראשון. אני סטודנט ונוסע בממוצע 20 ק"מ ביום, בתוך העיר. בסופי שבוע אני מעריך שאסע גם ת"א- ירושלים.

הדברים החשובים לי ביותר:

1. צריכת דלק נמוכה

2. אמינות- מעט תקלות

3. שנתון גבוה ככל הניתן

4. מעדיף אוטומט, אבל אסכים להתרגל חזרה לגיר ידני במידת הצורך.

באופן עקרוני שמתי עין על רכבים קטנים עם נפח מנוע של 1000- 1400, וביניהם פיאט פנדה, סוזוקי, יונדאי גטס. אשמח לשמוע את דעתכם על הרכבים הנ"ל כמו גם לשמוע הצעות לרכבים אחרים. התקציב כאמור הוא עד 35K.

בתודה רבה מראש,

עמרי

פורסם

יונדאי גטס בולעת דלק.

בכל אופן לדעתי פיאט פנדה אמורה להיות מצויינת בישבילך. אני בספק אם אתה צריך יותר מדי מקום מאחורה (למרות שלא צריכה להיות שום בעיה להכניס 4 מבוגרים) או תא מטען גדול במיוחד. הרכב הזה בתצורתו הידנית יתן לך בדיוק את מה שאתה הכי רוצה - אמינות, זריזות יחסית, שנתון גבוה (שוב, יחסית) ואולי הכי חשוב (מיקמת את זה במקום הראשון) תצרוכת דלק מעולה.

פורסם

רק שאין פנדה אוטומטית, רק רובוטית.

לדעתי, הטוב משני העולמות- פונטו ספייס בעלת תיבת הילוכים רציפה, שנים 2004-2006.

מדובר ברכב חסכוני בדלק, לא בעייתי, מרווח יחסית בפנים, זריז מאוד, ובשביל להוסיף סתם ככה לכיף, גם נראה נחמד.

אפשר תמיד ללכת על הגרסה הידנית שגם אמינה יותר וגם חסכונית יותר.

פורסם

עמרי שלום,

גולף 2001 מנוע 2000 נשמעת לך הצעה מעניינת?

אל תתפשר על רכב קטן שאחרי מס' חודשים תתבאס על כך שהוא לא "מפנק".

מה עדיף? גולף מודל 2001 או יונדאי גטס 2005? אני משאיר לך את החשבון לעשות.

דרך אגב,

הרכב צורך כ 1:12 בצריכת משולבת.

וטיפול ענק עם טיימינג + פלגים + פילטרים + שמנים עולה פחות מ 2300 שקל במורשה!

חפש בלוח מכירה, יש מס' גולפים במחירים מעניינים.

פורסם
הבנאדם מבקש שנתון גבוה ככל הניתן ואתה מציע לו רכב שנת 2000-2001 שאפשר לקנות אחרים שנת 2006?

ולכן כתבתי שיעשה את השיקול שלו.

פחנוע קוריאני או איכות גרמנית.

בשביל איכות יורדים בשנתון.

פורסם

תודה לכולם על התשובות

אני לא שולל את ההצעה שלך, אבל כן הייתי מעוניין להישאר עם שנתונים יותר גבוהים. מצאתי, למשל, פיאט פנדה 2007 ב30K- K35. מכיוון שהרוב המוחלט של הנסיעות שלי הן למרחקים של 5-7 קילומטר כל פעם בתוך העיר, אני לא מחפש רכב מפנק, רק משהו אמין וחסכוני.

אשמח לשמוע עוד הצעות.

• תוכן חדש...