Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות - מצלם גם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר נסעתי בחג לירושלים פתאום מולי בצד שמאל על איזה עמוד תלוי שלט קטן כזה שרשום בו מהירותך : X

המהירות המותרת היא X

השאלה אם הדבר הזה גם מצלם או שסתם מזהיר אותך לגבי המהירות שלך

מה אתם אומרים זה גם מצלם ?

פורסם

מתכון מאוד טעים לתחרויות מהירות...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
יש כזה אחד בפתח תקווה והוא אף פעם לא כותב את המהירות הנכונה

וזה סתם גורם לי להתרכז באם הוא עלה עלי או לא במקום בכביש.. מיותר לגמריי.

בדרך לצומת סירקין אף אחד לא נוסע 60 קמ"ש, כולם מעל 80.

דווקא כשהמודד הזה היה חדש, הוא מדד כראוי. בטח מישהו זרק עליו אבק ושיבש אותו, מאז הוא לא מודד יותר מ65.

קצת מצחיק האמת.

בשאר בקעת אונו יש כמה סורקים כאלה שפועלים כראוי.

פורסם
מתכון מאוד טעים לתחרויות מהירות...

אם תשים לב מדי המהירות הללו מוצבים בתוך העיר, במקומות שיש בהם הולכי רגל, במטרה להאיר לתשומת ליבו של הנהג את מהירותו כדי להמנע ממהירות גבוהה בעיר, וכדי להגיב בצורה יעילה במידה והולך רגל חוצה במעבר חציה, או ילד שמפתיע ורודף אחרי כדור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למרות שאני יודע שהוא לא מצלם זה עדיין מעניין מאוד לדעת אם זה שומר בתוכו איזה מאגר נתונים למטרת סטטיסטיקה או משהו דומה

פורסם

זו מערכת ממוחשבת יכל להיות שהיא שומרת את נתוני המדידה.

אבל מכייון שאין היא מצלמת את הרכבים, לא ניתן לשייך את המהירות אליהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכביש זה כביש שד' חיים הוז מיד אחרי גן סאקר לכיוון רחביה.

צריך להיזהר הרבה פעמים יש שמה מארבי לייזר/ ג'טות כסופות, זהובות, ובדיקת זיהום אויר (אתמול עשו לי בדיקה כזאת שמה).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

היה כזה נדמה לי באיזור אשדוד

החברה השתמשו בו בלילות שישי לראות מי מוציא מספר יותר גבוה עליו

ולאחר שהתקשורת עלתה על זה הורידו אותו....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אם תשים לב מדי המהירות הללו מוצבים בתוך העיר, במקומות שיש בהם הולכי רגל, במטרה להאיר לתשומת ליבו של הנהג את מהירותו כדי להמנע ממהירות גבוהה בעיר, וכדי להגיב בצורה יעילה במידה והולך רגל חוצה במעבר חציה, או ילד שמפתיע ורודף אחרי כדור.

לאלה שירביצו שם זה כנראה לא יפריע לצערנו.

• תוכן חדש...