Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 404 ציונית-לאומנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכל'ס גם לא הבנתי: מה קשור שינוי מבנה?! איפה בדיוק שינוי מבנה? מה לא בטיחותי בזה? :roll: כפי שכבר אמרו כמה- כל המשקל של כל העצים האלה לא מגיע אפילו לחלק של המשקל המקסימלי המותר לאוטו, שזה 5 אנשים (שיכולים להיות שמנים וגדולים) ותא מטען מלא! אז מה הבעיה? :roll: שזה נראה מוזר? -זו בטח סיבה מוצדקת להוריד מהכביש כ"רכב לא בטיחותי", נכון?:roll:

שינוי מבנה, הבוחן צריך לשבת בכלא, הרכב לא תוכנן- מהההה?! אם מישהו מצליח להצביע על שינוי לא בטיחותי כלשהו באוטו- אני עז, בסדר!:roll: (כמובן אם כל המערכות הבטיחותיות שלו תקינות- שזה הגה, בלמים ואורות, ולפחות וויזואלית הכל נראה דווקא תקין, לפחות האורות!)

בן אדם עשה יצירת האומנות יפה- אולי נפרגן לו במקום לרדת עליו?!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תכל'ס גם לא הבנתי: מה קשור שינוי מבנה?! איפה בדיוק שינוי מבנה? מה לא בטיחותי בזה? :roll: כפי שכבר אמרו כמה- כל המשקל של כל העצים האלה לא מגיע אפילו לחלק של המשקל המקסימלי המותר לאוטו, שזה 5 אנשים (שיכולים להיות שמנים וגדולים) ותא מטען מלא! אז מה הבעיה? :roll: שזה נראה מוזר? -זו בטח סיבה מוצדקת להוריד מהכביש כ"רכב לא בטיחותי", נכון?:roll:

שינוי מבנה, הבוחן צריך לשבת בכלא, הרכב לא תוכנן- מהההה?! אם מישהו מצליח להצביע על שינוי לא בטיחותי כלשהו באוטו- אני עז, בסדר!:roll: (כמובן אם כל המערכות הבטיחותיות שלו תקינות- שזה הגה, בלמים ואורות, ולפחות וויזואלית הכל נראה דווקא תקין, לפחות האורות!)

בן אדם עשה יצירת האומנות יפה- אולי נפרגן לו במקום לרדת עליו?!:evil:

כל מילה בסלע. (או בעץ... :lol:)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אלוהים "צועד" לפני המחנה (או מעל הרדיאטור...),

התורה לא חגורה,

הצלחות על הקירות (במקום על הגלגלים),

וכל תאונה רצינית תהיה "חורבן הבית"...

עד 27.1.2020 אני עסוק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הקישוטים שהוא שם על הרכב, אם הם מעוגנים כמו שצריך אין בהם שום סכנה בטיחותית. זה בדיוק כמו מתקן לאופניים או גגון עמוס במזוודות על הגג.

רק בגלל שזה נראה מוזר אז ישר לקטול? קצת ראש פתוח :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא מופתע לקבל תגובות כאלה עם התרבות המוטורית ה"מפותחת" בארץ. אתה יודע כמה יצירות כאלה מסתובבות בכל העולם? תכנס לגוגל מחכה לך הפתעה. מה הוא כבר הוסיף, 100-150 קילו? כמה שוקלים חמישה מבוגרים שיושבים ברכב, פחות מזה? הבאת פה תגובה של מינימום מהנדס רכב בכיר.:evil:

ראשית התבוננות בתמונות מראות את שדה הראיה הבלתי מופרע שיש לנהג עקב המזבח מקדימה והעציץ בתוך הרכב .

"שולי" מבחינה בטיחותית.

שנית תוספת המשקל של 100-150 ק"ג מיצירת המופת, שעל טיבה האמנותי לכל אחד יש את דעתו האישית , ולזה תוסיף עוד 5 נוסעים ומזוודות בבגז', וקיבלת רכב שלא צריך להיות מהנדס רכב כדי להבין שהוא מעבר לתכנון המקורי שלו, מה עוד שתוספת המשקל ברובה הגדול על הגג "שמגדילה" את יציבותו.

"שולי" מבחינה בטיחותית.

הוסף לזה שהרכב יצא רק כרגע מהמפעל וכל מערכותיו הם שופרא דשופרא, ואין שום בלאי כתוצאה מהשנים הרבות שחלפו, ומתוספת המשקל הקבועה של יצירת המופת במשך X שנים.

"שולי " מבחינה בטיחותית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ראשית התבוננות בתמונות מראות את שדה הראיה הבלתי מופרע שיש לנהג עקב המזבח מקדימה והעציץ בתוך הרכב .

"שולי" מבחינה בטיחותית.

שנית תוספת המשקל של 100-150 ק"ג מיצירת המופת, שעל טיבה האמנותי לכל אחד יש את דעתו האישית , ולזה תוסיף עוד 5 נוסעים ומזוודות בבגז', וקיבלת רכב שלא צריך להיות מהנדס רכב כדי להבין שהוא מעבר לתכנון המקורי שלו, מה עוד שתוספת המשקל ברובה הגדול על הגג "שמגדילה" את יציבותו.

"שולי" מבחינה בטיחותית.

הוסף לזה שהרכב יצא רק כרגע מהמפעל וכל מערכותיו הם שופרא דשופרא, ואין שום בלאי כתוצאה מהשנים הרבות שחלפו, ומתוספת המשקל הקבועה של יצירת המופת במשך X שנים.

"שולי " מבחינה בטיחותית.

צודק.

אבל ,לא נראה לי שהוא יוצא עם זה לסללום בהרי אדום.

בעיניי יפה.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

ואולי לא נהיה קטנוניים? אני די בטוח שאם לחפש בצורה כזאת- אפשר יהיה למצוא "ליקויי בטיחות חמורים" בכל רכב אספנות! רק אל תגידו לי בבקשה, רק לדוגמה, שנניח אוטו משנות ה-20-30 יותר בטוח ו"בטיחותי" בכביש רק בגלל שהוא "מקורי"! נו באמת! לא מדובר כאן ברכב מרוצים, ואפילו אני די בטוח שהרכב הזה לא יוצא מחוץ לעיר, ואף לא נראה לי שבכלל נוסע יותר מדי! כולה ענתיקה יפה שהבעלים רצה להיות מקורי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כשעשיתי קצת סדר בתמונות גיליתי את הצילומים של הפיג'ו יוצאת הדופן הזו. לא יודע אם התמונות האלו עלו אי פעם לפורום, אז אני מעלה. האוטו מצופה כולו בעץ, בפנים ובחוץ, עם דגם קומפלט של הר הבית וכל סמל יהודי שאפשר להעלות על הדעת.

צילמתי אותו בשנה שעברה באילת עם הפלאפון, אז סליחה מראש על האיכות הנמוכה.

ראיתי את הרכב הנ"ל לפני 7-8 שנים באילת! לדעתי חבל על פיג'ו!! זה אחד הדברים המצחיקים והמזעזעים שראיתי אי פעם! (מצטער אם מעליב אבל זאת דעתי בלבד!)

השאלה שלי איך הוא עשה את העבודה הזאת?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אני אהבתי!

וכל הכבוד לו.

זאת עבודת אומנות.

העבירו לי את התמונות האלה במייל לפני זמן מה חבריי לסניף ואני נהנתי מאוד.

ככה הוא ראה לנכון להציג את הפג'ו שלו וזה מדהים.

כמו שאני מציגה את הפג'ו שלי בכחול כבר 11 שנה, שזה בכלל לא הצבע המקורי. סתם כי אני אוהבת את פג'ו שלי וחושבת שיותר מתאים לו כחול.

הוא חושב שיותר מתאים לו מה שהוא עשה וזה מדהים בעיניי.

שבת מהנה לכולם

עידית

• תוכן חדש...