Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שוקל קרוסאובר של מורל הייבריד ?

אני צריך לשלוח זוג קרוסאוברים ואני רוצה לשקלל מחיר למשלוח ואין לי משקל בבית,

אולי מישהו יודע בערך כמה הם שוקלים?

פורסם

לרגע חשבתי שיש לך רכב עם בודי מסיבי פחם

:-P

אליקו - תוציא את המאזניים, נא לשקול!

אם אתה מניח אותם על משקל והם לא מזיזים אותו כנראה שהם לא שוקלים אפילו את החצי קילו... למה אתה לא ניגש לדואר ופשוט שוקל ומקבל הצעת מחיר במקום???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חחח (אני מקווה שזה תיקני )

הדואר סגור (חג) ועד 2 קילו המחיר סביר למשלוח מעל זה כבר ניהיה אבסורדי (50 ש"ח)

פורסם

לא הבנתי את השאלה - אתה שואל בכמה למכור?

אין לי מושג בכלל כמה הם עולים - תשאל את אליקו הוא היבואן הבלעדי של הייבריד אודיו בארץ.

אפרופו, צפו לחדשות ממש בקרוב :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מורל הייבריד, לא הייבריד אודיו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם זה כבר אין לי מושג כמה אמור לעלות - פעם דוטק היה סט של 1500 שקלים היום אני שומע שאפשר להשיג אותו ב1000 וגם הייבריד אוביישן הבנתי שהורדו המחירים שלו.

זה היה פעם סט של סביבות ה2K עד 2.5K

לפי מה שאני זוכר הקרוס 3WAY של אילייט היה נמכר כחדש ב700 שקלים אז אני נוטה להאמין שהקרוס של ההייבריד צריך להיות שווה 500 פחות או יותר... משומש ובמצב קוסמטי רע - 200 עד 250 נשמע הוגן... :)

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקיי אז על מנת לנעול שרשור זה :

זוג קרוסים של הייבריד בקופסת קרטון עם חולצה ישנה במידה M וכמה עיתונים

שקלו 1.535 בידיוק !

פורסם

הנהלת הפורום ועובדיו מודים לך על המידע המועיל ומבטיחים להנציחו לעולמי עולמייה בארכיון הפורום.

ת.נ.צ.ב.ה

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...