Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הכותרת אומרת הכול.

היום בבוקר ניגשתי לרכב ובמסגרת סיבוב הבדיקה השגרתי הבחנתי בשפשוף.

מישהו עם טמבון יחסית גבוה מעל הכביש פשוט מרח לי צבע שחור על חצי מהאוטו.

ככה זה נראה:

34435620.jpg

ניסיתי לשפשף את הכתם עם מעט מים חמים וסקוטץ' חדש, אבל רק חלק ירד ונשאר הבדל בין צבע הרכב למקום הקירצוף.

זה כ"כ מעצבן.. אתה שומר על הרכב בקנאות ובסוף הוא עומד על הכביש ומכסחים אותו והולכים :mm_mad:

מה אפשר לעשות? :brickwall::snipersmi

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

לדעתי פוליש יסיר את שאריות הצבע שהושאר לך על הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה בהנחה שהסקווטץ' לא שרט לך את הרכב.

יתכן שאת מירב הנזק דווקא אתה גרמת, נסה למרוח ולשפשף את המקום עם פוליש עדין, להערכתי קיים סיכוי לא רע שהוא יסיר את השיפשוף.

אם לא הצלחת גש לצבעי מקצועי כדי שהוא יבחן מה אפשר לעשות, הנסיונות רק יזיקו לצבע.

פורסם

על פניו נראה שהצבע המקורי לא נפגם. סקוטץ' יכול לבצע לך נזק גדול ללכה ולצבע שמלמטה.

תקנה פוליש עדין, שים מסקינגטייפ מסביב לשפשוף כדי לתחום גבול גזרה, ועבוד עם מטלית מיקרופייבר בעדינות. אחרי זה שים ווקס.

כשלי זה קרה (בגלל אידיוט בפנצ'ריה שלא שם לב איך הוא יוצא ברוורס ומרח לי פס צבע לבן על חצי דלת :brickwall: ) שמתי קצת WD40 על מטלית מיקרופייבר ועבדתי עם זה עד שהצבע הלבן ירד. אחרי זה שמתי ווקס, וזהו. לא רואים הבדל בין המשטח הפגוע למשטח שעליו עבדתי, חוץ מנקודה לבנה שנשארה. הלכה נראית שלמה.

פורסם

עשית טעות שניסית לשפשף עם סקוץ'.

אם לרכב אין פגיעות פח וכל העניין זה הכתם השחור.

עדיף שתלך למקום שעושה פוליש ווקס ב150 שקל יסדרו לך את כל 'הנזק' הזה. (או לקנות את החומרים ולעשות בבית)

בהצלחה!

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

קרה גם לי בעבר, נבדק על 2 מכוניות שונות. יחסית קל להסיר את הצבע הזה- יותר קל ממה שאתה חושב.

ארגן לעצמך שפורפרת של מסיר שריטות GS22 שמו דומני (לא זוכר איך קוראים לדרעק הזה). שים קצת על מטלית נקייה ושפשף בעדינות. הצבע יירד, השריטות יישארו. זה מה יש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

אני מבין מתגובותיכם שפוליש אמור לפתור את הבעיה.

מאחר שזו הפעם הראשונה שלי, מישהו יכול להמליץ על שם של תכשיר ולציין כמה בערך הוא אמור לעלות?

כמו כן, איך צריך בדיוק לבצע את הפוליש? צריך מלבד החומר עזרים נוספים?

שטח העבודה הוא חלק צר וארוך שמכסה כמעט דלת שלמה.

תודה שוב.

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

לפני שאת עושה פוליש כזה או אחר, תנקה את האזור לאחר מכן תשתמש בפלסטלינה עם השפרצה ישירה של מים כול כמה שניות את רוב אם לא הכול תוריד הפלסטלינה, לאחר מכן תעשה פוליש ואז ווקס, רוב הסיכויים שתוך כדי הניסיון שלך לנקות את המקום עם סקוץ נוצרו עוד שריטות.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

מחיר הפוליש נע, בין 30-70 ש"ח תלוי מהיכן אתה רוכש.

את העבודה של הפוליש לבצע במקום מוצל, או במקום ללא שמש.

וכמובן למרוח בווקס לאחר כן כדי להגן על הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש את הפוליש הזה, שרכשתי לא מזמן והסרתי איתו מספר כתמים מהרכב.

פעל בצורה טובה ביותר.

כמו שאתה רואה המחיר 30 ש"ח.

ל'

פוליש.jpg

פוליש1.jpg

פורסם

ל' תודה רבה לך.

לאחר שאני אקנה את הפוליש, איך בעצם מתבצע הקירצוף? באמצעות מטלית רגילה?

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

סקוטש?? ועליי ירדו שרציתי להשתמש בברנר כדי להוריד לכלוך שומני מהפלסטיקים בתא הנוסעים...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
סקוטש?? ועליי ירדו שרציתי להשתמש בברנר כדי להוריד לכלוך שומני מהפלסטיקים בתא הנוסעים...

חמוד,

אם אין לך משהו שיכול לתרום לעץ, בבקשה שמור אותו לעצמך.

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

ליטל את קנית את הפוליש הגס.

סביר להניח שהפוליש הנל ישאיר לבחור שריטות.

יש לטרטל חומר נוזלי מסיר שריטות בבקבוק ירוק, זה גם יוריד את כתמי הצבע וגם לא ישאיר שריטות.

יש להשתמש עם מטלית רכה כמו מיקרו פייבר או בד כותנה על משטח נקי ללא אבק.

במידה והסקוטש השאיר לך שריטות עליך לבצע פוליש גס ולאחר מכן פוליש עדין יותר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...