Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר רשות שמורות הטבע והגנים היו מנפיקים אישורי ציד, אז האיזון היה נשמר,

כיום בגלל, ריבוי אוכלוסית אדם, בעיות פליליות/בטחוניות ודברים נוספים פחתו ימי הציד החוקי בשנה, לכן אוכלוסית חזירי הבר גודלת.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

בהנחה לפי המידע הרב שקראתי באינטרנט עירייה מודעת לבעיית החזירי בר באיזור.

באיזור בו קרתה התאונה לא היה מוצב שילוט כלל, לא המזהיר מפני המפגע ולא לגבי הורדת מהירות.

המקום מאור באמצע הכביש בלבד ולא בצידי הכביש שבו לא ניתן להבחין בשום דבר הנמצא בקרבת האזור.

בהנחה זאת מה סיכויים שלי לתביעת נזק נגד עירייה?

פורסם

לפני 17 שנה. הירידה מכרמיאל. 2 וחצי בלילה. שלושה חבר'ה עייפים חוזרים ממסיבה. חושך מצרים. סקודה פייבוריט (דנדשה אז:lol: ) של חבר

פתאום הרכב עף באוויר משהו כמו 3 מ' (אורך הרכב, בהערכה) ונוחת במזל על ארבעת הגלגלים. מגן מנוע מפלסטיק נשאר על הכביש יחד עם שלושה זוגות ביצים.

חצי שעה של הרגעות ואיסוף חלקים וגרוד האגו מהכביש המשכנו בדרך.

רכב נוסף עם כמה חבר'ה דרוזים שעצרו כדי לעזור לנו לגרור את הפגר מהכביש אמרו שכנראה הוא היה מת ושוכב כבר קודם. אחרת מצבנו היה הרבה יותר חמור.

אני חושב שפשוט אז היו בונים את הסקודות כמו שצריך.

עד היום יש ויכוח האם זו היתה פרה או חזיר בר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני שנתיים כמעט התנגשתי בחזיר בירידה לנשר מכביש 6. אכן ככול הנראה תופעה נפוצה.

אני נתקלתי בחזיר בר באיזור נתב"ג, בכניסה לאל על, רץ לו על הכביש עד אשר נעלם לתוך השדה הפתוח.

ככל שמתקרבים לאיזורי המחיה שלהם הסיכוי להתקל בהם בכביש עולה.

כדוגמא לכך ניתן לקחת את כביש 443, לכיוון מודיעין, חולף את יערות בן שמן מצפה מודיעין וקברות המכבים.

האיזור מרובה 0לפחות היה בעברו), בחיות בר, אשר לעיתים היו חוצות את ציר הנסיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא מבין אתכם. כשפותחים תרד על איזה חתול מסריח כולם פה מרחמים עליהם ויוצאים מגדרם אבל חזירי בר שאזורי המחיה שלהם נעלמים בגלל כל הבניה שהולכת פה ובגלל שאין להם ברירה הם נכנסים לאזורי מגורים אפשר להרוג. פעם הבאה שאני רואה חתול ברחוב אני עולה עליו עם האוטו גם כדי לדלל אותם.:evil: :evil: :evil:

בדיוק מה שרציתי לכתוב. כל כך צודק!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קרה לי מקרה דומה כשעבדתי כסייר באבטחת מפעל המלט נשר. החזיר התפרץ לדרך עפר וברגע האחרון הצלחתי להתחמק מפגיעה.

המנוול אפילו לא עצר להגיד סליחה וברח לשיחים אבל הספקתי לצלם אותו-

447255.jpg

אני בהחלט מזדהה עם הציפורים, חזירים הם עם חרא!:-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני נתקלתי בחזיר בר באיזור נתב"ג, בכניסה לאל על, רץ לו על הכביש עד אשר נעלם לתוך השדה הפתוח.

ככל שמתקרבים לאיזורי המחיה שלהם הסיכוי להתקל בהם בכביש עולה.

כדוגמא לכך ניתן לקחת את כביש 443, לכיוון מודיעין, חולף את יערות בן שמן מצפה מודיעין וקברות המכבים.

האיזור מרובה 0לפחות היה בעברו), בחיות בר, אשר לעיתים היו חוצות את ציר הנסיעה.

ל'

ההבדל שבחיפה הם נמצאים בסביבה עירונית ואף אחד לא עושה שום דבר כדי להעיף אותם מהעיר

פורסם

כי מלכתחילה עשו משהו שהרס את אזורי המחייה שלהם ,וא לחלופין גם להרג של הטורפים שלהם ,וכתוצאה מכך הם מתפשטים.

הכל מתחיל ונגמר בבני-אדם ,הטבע והברירה הטבעית יודעים לשמור על האיזון בצורה מעולה ,עד שבני אדם מתערבים ואז קורה מה שקורה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חזירי בר מרגישים מאוימים מרכבים,אם זה בגלל הרעש ואם זה בגלל האורות,הם רצים אל הרכב במטרה לתקוף.

לא פעם קרה לי שחזיר רדף אחרי האוטו שלי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
תאמינו לי שמניסיון,יותר מפחיד לחזור באמצע הלילה הביתה,לעלות לקומה של הבית ולראות את החזיר בר בגודל של מפלצת מסתובב לך ליד הדלת...:shock:

בוא רק לא נסחף עם הפנטזיות.

אנשים עוד יאמינו לך ויפחדו שהם חוזרים הבייתה ורואים את החזיר בר עם החברה שלהם במקלחת.

פורסם
בוא רק לא נסחף עם הפנטזיות.

אנשים עוד יאמינו לך ויפחדו שהם חוזרים הבייתה ורואים את החזיר בר עם החברה שלהם במקלחת.

האמת שהסיפור שלו מוכר לי. לא זוכר איפה ראיתי מקרה דומה, כנראה באחד מכלי התקשורת.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תוכן חדש...