Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני קצת פחות משנתיים רכשי באופיס-דיפו כיסא מדגם F15 של רהיטי ווקסמן.

אתמול בערב משענת הכיסא נשברה ללא כל התראה מוקדמת.

היום בבוקר הרמתי טלפון למוקד שירות הלקוחות של החברה ונאמר לי שיש שתי אפשרויות, למסור את הכיסא לסניף של אופיס-דיפו או להביאו היישר למפעל בפתח תקווה ויתקנו אותו במקום.

מאחר והסניף ממנו רכשתי את הכיסא ממוקם קילומטר אווירי מהמפעל העדפתי לגשת ישירות למפעל.

הגעתי, קיבלו אותי בסבר פנים יפות, הציצו בקבלה ותאריך הרכישה וכעבור פחות מ 5 דקות קיבלתי את הכיסא תקין.

אין מה לומר, שירות למופת! משמח אותי לראות חברות ישראליות שמבינות את הפוטנציאל בנתינת שירות מהיר ואיכותי. אין לי ספק שגם הכיסא הבא שלי יהיה מתוצרת ווקסמן.

ווקסמן, קבלו לייק :mm_yeah:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצד אחד נשברה לך המשענת (מסוכן מאוד אם נשענים אחורה) כי ככל הנראה הבניה\הרכבה\איכות לא היו טובים (הכיסא עוד חדש).

מצד שני התיקון היה מהיר.

יש לי הרגשה של נסיון טאטוא זריז של החברה אותה אתה מהלל... דווקא בגלל האופי המסוכן של התקרית. בכדי לא לפגוע במוניטין שלה כמובן.

אני אישית לעולם לא הייתי קונה שם כיסא ובטח לא בגלל השירות (לא לשכוח - שהם מחויבים לתת, גם אם זה ADDED VALUE כאן בארץ).

זה כמו שתקנה רכב שמועד לתקלות אבל תדע מראש שהשירות טוב.

פורסם

מקס - אתה מדבר שטויות.

כל מוצר יכול להתקלקל. השאלה מה קורה אחרי זה.

לא מזמן קניתי נעלי ספורט די יקרות (550 ש"ח...) בחנות נעליים.

הנעליים משאירות צבע שלא יורד על הגרביים וגם על הרגל.

חזרתי לחנות והוא אמר לי שככה זה וזה מה יש.

אז אכלתי אותה.

פורסם

אוקי, אז אתה טוען שבשמחה ובלב תמים תלך לקנות מחברה שמייצרת כיסא שכבר נשבר בעבר למכר שלך, גם אם השירות שלהם טוב (ספק שירות ספק נסיון לטאטא מקרה מסוכן)...

אגב, באמת כל מוצר יכול להתקלקל, אבל כשמשענת (שהיא חלק אינטגרלי ומשמעותי מהכיסא) נשברת, זה שווה ערך למנוע שהולך אחרי חודש נסיעה ברכב חדש.

נ.ב. לא צריך לקבוע נחרצות ש"אני מדבר שטויות" אלא אפשר פשוט לכתוב "אני חולק עליך" או משהו יותר רגוע...

פורסם

מה שנשבר היא חתיכה עבה של פרופיל פלדה שמהווה את שלדת המשענת. באמת שאין לי מושג איך זה קרה כי זה נראה חלק מאסיבי מאוד. למרות השבר המשענת לא נפלה (וגם אני לא) כי היא לכודה במין בית.

אז אולי באמת זה היה חלק פגום או איזה פאק בתכנון, אבל זה לא משנה. גם רכבים חדשים נכנסים למוסך וגם נעלים משאירות צבע על הגרביים, מה לעשות?

הנקודה היא שקיבלתי שירות מהיר ויעיל, בלי בלבולי מוח שהשאיר טעם טוב בפה. חברה שיודעת לתת שירות מגיע לה לקבל פרגון ומעניקה ללקוח ידיעה שהוא רכש מוצר מבית טוב.

ואם כבר, בעולם הגלובליזבל שירות טוב חשוב פי כמה מאשר איכות המוצר הבסיסי. לתזכורת, הנה החווייה שלי עם מקרר והשירות של אלקטרה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אגב, באמת כל מוצר יכול להתקלקל, אבל כשמשענת (שהיא חלק אינטגרלי ומשמעותי מהכיסא) נשברת, זה שווה ערך למנוע שהולך אחרי חודש נסיעה ברכב חדש.

גם גלגל זה חלק שאם הוא פתאום נשבר (וזה קורה ברוב הכסאות האלו מתישהו) אתה בקלות יכול ליפול ולאבד שיווי משקל.

בכל מקרה תודה על ההמלצה! :-D

פורסם
מקס - אתה מדבר שטויות.

כל מוצר יכול להתקלקל. השאלה מה קורה אחרי זה.

לא מזמן קניתי נעלי ספורט די יקרות (550 ש"ח...) בחנות נעליים.

הנעליים משאירות צבע שלא יורד על הגרביים וגם על הרגל.

חזרתי לחנות והוא אמר לי שככה זה וזה מה יש.

אז אכלתי אותה.

הוא ידע ולא סיפר לך ואתה חי עם זה בכיף ?

פורסם

אחריות, למרות שמהתרשמותי גם אם הייתי מגיע לאחר תקופת האחריות התיקון היה נעשה בחינם או במחיר סמלי.

איתמר.

פורסם
מצד אחד נשברה לך המשענת (מסוכן מאוד אם נשענים אחורה) כי ככל הנראה הבניה\הרכבה\איכות לא היו טובים (הכיסא עוד חדש).

מצד שני התיקון היה מהיר.

יש לי הרגשה של נסיון טאטוא זריז של החברה אותה אתה מהלל... דווקא בגלל האופי המסוכן של התקרית. בכדי לא לפגוע במוניטין שלה כמובן.

אני אישית לעולם לא הייתי קונה שם כיסא ובטח לא בגלל השירות (לא לשכוח - שהם מחויבים לתת, גם אם זה ADDED VALUE כאן בארץ).

זה כמו שתקנה רכב שמועד לתקלות אבל תדע מראש שהשירות טוב.

בוא נכנס לפרופורציות.

מדובר על כסא, כזה שיושבים עליו שעות, במיוחד אם אתה סטודנט כמו איתמר.

ואיתמר הוא לא בדיוק עונה גם על קטגוריה של גמדים, ובעל מידות גדולות:).

שנתיים בשימוש, זה לא מעט זמן לכיסא, וזה שיש איזה חלק שנשבר זה יכול לקרות בכל דבר.

לפי מה שאתה אומר אז המוסכים של מרצדס,BMW וכו' צריכים לעמוד ריקים לא?

under construction..

• תוכן חדש...