Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.קודם כול אני מתנצל על שגיות כתיב שלי. יש לי יונדאי לנטרה 99 גיר רגיל. לאחרונה היתחיל הבעיה עם מנוע.הטורים בניותרל משתגים,יורדים נופלים.כשה מדליק מזגן זה עולה ל 1,5 טור.בדקתי את החיישן בית מיצרת וחיישן חום הם תקינים.חישנים של ממיר גם בסדר.כבר לא יודע מה לעשות.בין היתר במוסך לא היצלחנו להתחבר עם מחשב,לחן ניסינו עם החלפת כל החיישנים האלה.מי שה יכול לעזור מעוד אשמח כי זה משגע וגם צריכת הדלק עלה.תודה לכולם!

פורסם

מנוע צעדים בדקת? תחליף מוסך לאחד שיש לו ציוד לטפל ברכב שלך ובין היתר להתחבר עם מחשב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...