Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

עשיתי התקנה ברכב שלי למערכת:

רדיו דיסק של פיוניר 2950MP

מגבר ROCKFORD POWER 200 אשר מחובר לסאב

מגבר SHIROCCO 1800W שמחובר לרמקולים של פיוניר 300W 6X9

מנותב כבל (+) 4G בצד שמאל של הרכב, RCA X 1 + REM מנותבים בצד ימין של הרכב ומתחברים למגבר SHRICCO וממנו

יוצאים כבלים למגבר השני (פלוס וREM).

בעיה:

בעיה הראשונה אחרי החיבור הייתה רעש אלטרנור לא משנה לאיזה מגבר הייתי מחבר את הRCA- בסוף הייתה בעיה בר"ד, עשיתי לו תיקון והבעיה נעלמה.

לאחר מכן הופיעה לי עוד בעיה של רעש בניסיון לחבר את המגבר השני (ROCKFORD) בעזרת כבל RCA קצר ממגבר ראשון מOUT

למגבר שני בIN - כתוצאה מזה שוב רעשים!

הבנתי שיש לי בעיה של אדמות.

שאלה:

בדקתי על מגבר ROCKFORD על חלק חיצוני של יציאת RCA קצר לגוף - ואכן הוא מחובר לגוף. במידה ואני מזיז את המחבר

טיפה פנימה אז רציפות לאדמה נעלמת. פירקתי את המגבר ורואים שחלק החיצוני של הRCA מחובר לגוף, אך המגעים רופפים.

האם צריכה להיות אדמה בחלק החיצוני של RCA?

תודה,

פורסם

הבעיה טופלה!

האדמה שהייתה על חלק החיצוני של RCA במגבר ROCKFORD נותקה וכך נעלם הרעש, פשוט היה שם GROUND LOOP

פורסם

סתם שהיה לך לידע כללי רדיו דיסק של פיוניר קיימת בעייה של רעשי אלטרנטור מזגן וכ'ו זה נגרם כתוצאה מחיבור ה RAC כאשר המערכת מחוברת לצמת המתח שלה חוק בפיוניר קודם תחבר RCA אחרי זה את צמת המתח ולא ישרף משתיק הרעש של המערכת ומה שעשיתה הכן פותר את הבעייה אבל אתה מאבד טיפה מהאיכות

פורסם

את הבעיה של אדמה בר"ד פתרתי בעזרת הוספת אדמה כפי שמסופר פה בפורום. האדמה שהסרתי במגבר כניראה שלא הייתה צריכה להיות שם, כי לפי מה שהבנתי מהפורום האדמה היחידה שצריכה להיות בקו ר"ד - מגבר היא אך ורק ברדיו דיסק.

• תוכן חדש...