Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי ידית הילוכים לפז'ו שלי, מעור עם אלומיניום למעלה (מקורית של פז'ו) והיום בבוקר הלכתי לדואר לקחת אותה...

ומה קיבלתי?

ידית הילוכים מגומי דמוי עור עם חתיכת פלאסטיק צבועה בכסף (דמוי אלומיניום) בחלק העליון... ואני תוהה, פז'ו באמת לא יודעים ליצר ידיות מעור אמיתי? :D

שלחתי מייל לבחור שקניתי ממנו, והוא אמר לי שזה התאור המדויק שהוא קיבל מהספק שלו - לך תתוכח עם זה.

ומה שהכי גרוע: הידית היא כנראה של 206 ולא מתאימה ל 106 (החלק הפנימי שלה רחב מדי למוט הילוכים של ה 106).

בקיצור, הלקח: כשקונים מחו"ל צריכים לוודא 10 פעמים שהחלק שאתם מזמינים הוא בדיוק מה שאתם רוצים להזמין, ולא להתבייש לשאול שאלות...

והכי חשוב: כמו בכל קניה, לקחת בחשבון שקורה שנופלים...

:x

Fazer

פורסם
ומה שהכי גרוע: הידית היא כנראה של 206 ולא מתאימה ל 106 (החלק הפנימי שלה רחב מדי למוט הילוכים של ה 106).

Fazer

ידית ההילוכים שיש ל-David A ב-106, היא של 206, בדיוק לפי התיאור שנתת.

אתה מוזמן להתייעץ עימו.

MCS 2008

פורסם

Fazer

ידית ההילוכים שיש ל-David A ב-106, היא של 206, בדיוק לפי התיאור שנתת.

אתה מוזמן להתייעץ עימו.

אני יודע - זו הסיבה שקניתי כזו ידית בלי להסס...

:-)

בכל מקרה - ניסיתי להיכנס למוטוריקה ונראה כאילו הפורום ירד, או לפחות כאילו הוא לא מוגדר ב DNS נכון, כיון שאני מגיע לכלום...

Fazer

פורסם

שטויות אחשלי ולמה לא קנית בארץ אחרי הכול זה כולה ידית

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
שטויות אחשלי ולמה לא קנית בארץ אחרי הכול זה כולה ידית

אין במלאי בארץ ידית כזאת

ומר פיזר, תבדוק כבר מה עם העור והפלסטיק שתופס אותו!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
במקומך הייתי מזמין קודם כל ידית בלם-יד חדשה.

ואני במקומך היתי מחליף את המונדאו

לפחות מיכל נדלקה על ה307

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...