Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמי ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת לקנות רכב מליסינג. יש איפשהו רשימה של הדגמים שיש לחברות הליסינג? זה תמיד הדגם הכי זול? או שאולי יש לחברות הליסינג דגמים שלא מוכרים?

אני מתעניינת כרגע ברשימה הבאה:

i10

i20

mazda2

kia rio

skoda fabia

seat ibiza

grande punto

ford fiesta

אני מעוניינת לדעת מה מהם קיים אצל חברות הליסינג ואיזה דגמים. אשמח אם תוכלו להפנות אותי.

תודה רבה

פורסם

כמעט כל הרכבים שנמכרים בארץ מגיעים גם לליסינג. את לא תאמיני איזה מכוניות מגיעות לפעמים למכירה אחרי הליסינג, דגמים שלא היית חושבת שמישהו יקח בליסינג אבל מסתבר שכן. אבל הכל זה שאלה של כמויות. יש הרבה יותר יונדאי i20 וקיה ריו בליסינג מסיאט איביזה וסקודה פאביה. לגבי רמות האבזור התשובה די דומה. בדרך כלל מדובר ברמת האבזור הבסיסית אבל לא תמיד.

• תוכן חדש...