Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי היום בדיקה לסובארו אימפרזה 2002 ואני מבקש עזרה להבין אם הרוב פה זה כסת"חים או שיש משהו רציני ששווה לשים אליו לב

מנוע,מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה - רעשיםבמנוע + מלגלות ואביזרים, נזילות שמן קלות, תושבות מנוע פגומות, מערכת חימום מנותקת, סימני נזילה ממשאבת מים , קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, קורוזיה בית טרמוסטאט, לתקן סיבובי מנוע לא יציבים , לתאם מנוע,

מערכת פליטה - מערכת פליטה רועשת

סרן קדמי ומערכת היגוי - נזילת שמן מערכת הידראולית , חופש ונקישות בתיבת הגה

שילדה ומרכב משמעות נמוכה - תיקוני תאונות וחלודות בגוף הרכב , תיקונים בתא מנוע ופח אחורי, הוחלפו חלקי מרכב , פגיעות. מעיכות בקורות תחתית , תיקוני פגיעה בחלקי מרככב פח וצבע סביב , תיקונים, ומעיכות ספים, כיפוף בפגוש קדמי \ אחורי פגושים פגומים

מערכת תאורה כולל מצבר - פנסי חזית פגומים , מתנע - פגום רועש , אין תאריך על המצבר + לטפל

העברת כוח נקישה השהייה בשילוב מעבר הילוכים , רעש מתיבת הילוכים , רעש מסבי גלגלים , תושבת תיבת הילוכים פגומה , נזילת שמן ממערכת הנעה , גומיות מגן לצריות פגומות

בגדול הבוחן אמר שצריך לבדוק את המשאבת מים ולחבר את החימום. כמו כן הוא אמר שאין פגיעה בשאסי , והרכב לא פסול לקניה רק להוריד במחיר על התיקונים.

פורסם

כפי שנאמר לך - צריך לתקן כל מיני דברים.

והראשון והיקר הוא משאבת מים, שכנראה צריך לפרק את הטיימינג כדי להחליפה.

חוץ מזה:

פנסים, תושבות מנוע, מערכת חימום (יש סיבה שהיא מנותקת), גומיות על הציריות, נזילות שמן.

תיקח הצעות מחיר לתיקונים האלה ותתחיל ללחוץ על המוכר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לי זה נראה כמו רכב די מוזנח. אין כאן שום דבר קריטי אבל גם אין כאן שום דבר מלהיב.

תיקון של כל מה שנכתב כאן יעלה כמה אלפים טובים, ואני בספק אם המוכר יסכים להתגמש עד כדי כך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עיקר הבדיקה היא לבדוק אם בעבר הרכב עבר תאונות ופגיעות שלדה, משהו שלא כל אחד יכול לאבחן בעצמו.

במקרה הזה הייתי בודק טוב טוב למה מע' חימום מנותקת.

פורסם

מה יש לחשוב למה היא מנותקת? הרדיאטור חימום נוזל - וזה עולה 1500-2000 ש"ח לתקן והבחור לא רצה להשקיע. מאוד פשוט.

כל הרכב מאוד מוזנח ולא מטופל - כשאני נכנס למוסך מורשה כל 10 אלף ק"מ להחלפת שמנים ובדיקה כללית - אני גם מחליף דברים קרועים או נוזלים, אם יש כאלה.

ברכב הזה פשוט לא עבדו ככה ולכן הוא התדרדר ונהייה מוזנח. התיקון יעלה סביבות 5-6 אלף ש"ח, כאשר ההוצאות העיקריות והכבדות הן סביבות 2000 ש"ח לרדיאטור חימום ו-2000 ש"ח לטיימינג + משאבת מים שצריך להחליף.

פורסם

תודה למגיבים המוכר רוצה כרגע 32 אלף גם בגלל שהרכב עבר רק 120 אלף אבל אני מבין שבשורה תחתונה עדיף להמשיך הלאה ?

פורסם

בסביבות 50 אלף ש"ח אפשר לקנות כיום סובארו מליסינג, שנת 2008 עם 120 אלף ק"מ בערך, אולי פחות.

אם אתה צריך לבצע יישור קו של 7 אלף ש"ח כדי להגיע למצב שהאוטו שלך תקין לגמרי (כמו רכב הליסינג שעובר השבחה) - אז אתה כבר מגיע ל-39 אלף ש"ח.

כל מה שמפריד בינך לבין רכב תקין צעיר ב-6 שנים עם ק"מ זהה - 11 אלף ש"ח. שווה? תגיד לי אתה.

פורסם
...והבחור לא רצה להשקיע. מאוד פשוט....

...כל הרכב מאוד מוזנח ולא מטופל... ....לכן הוא התדרדר ונהייה מוזנח..

שים לב למה שכתב drsubaru, השארתי את המשפטים שמעבירים את המסר בצורה הברורה ביותר.

הרכב אולי עבר רק 120K, אבל ממש לא טופל כראוי. אדרבא, הוא טופל בקמצנות יתרה ואני בטוח שזה היה גם במוסך שלא ממש מקפיד על איכות העבודה והחלקים.

אני הייתי מעדיף לקנות רכב אחר שטופל יותר טוב. גם אם עבר קצת יותר ק"מ.

• תוכן חדש...