Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טס לאילת - שאלה קטנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

כתוב שצריך להגיע שעה וחצי לפני הטיסה לשדה תעופה.

העניין הוא שאני מגיע לנתבג ברכבת, רק שעה ורבע לפני.

זה רציני ההפרש? יבטלו לי את הטיסה?

תודה :-)

פורסם

שאני טסתי לאילת, הגעתי 40 דקות לפני ההמראה ועוד ביום חמישי.

אין לך ביקורת דרכונים והתור בבידוק הבטחוני הוא הרבה קטן מטרמינל 3.

אחרי רבע שעה כבר עברתי את הכל.

פרט שולי מעניין, באותו יום יצאה טיסה של אל על לאילת ב-12:30, הפקידים שעושים צ'ק אין הגיעו שעה לפני הטיסה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
טיסות לאילת יוצאות מטרמינל 1 ולא מ 3

תראה שיש לך איך להגיע לשם

יש שאטל של נמה"ת שמעביר נוסעים בין הטרמינלים וכן מביא/לוקח אותם מאיזור השכרת הרכב והחניונים לטווח ארוך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מכיוון שמדובר בטיסה פנא"ר לא מדובר בתור גדול, והגעה גם חצי שעה לפני הטיסה לטרמינל 1 לא אמורה להיות בעייתית.

תגיע לטרמינל 3, תעלה מקומה G (תחנת הרכבת) לקומה שנייה, צא ביציאה 23, פנה ימינה ושם תראה תחנת אוטובוס.

האוטובוס הזה יקח אותך לטרמינל 1 בחינם. כשאתה מגיע לטרמינל 1, כנס בכניסה ופנה מיד ימינה, זה איזור הבידוק לטיסות פנים ארציות (אילת).

• תוכן חדש...