Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב בתקציב של 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות רכב בתקציב של 30K אני לא צריך אוטו משפחתי וגדול אלה רכב קטן ואמין אני זקוק לו בשביל עבודה ולימודים בערך 40 ק"מ ביום.

לא משנה לי ידני או אוטומט. אבל שיהיה חסכוני בדלק. עכשיו שגם הטיפולים היו זולים נגיד לא אודי ופולקסווגן

תודה רבה

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

פיאט פונטו ספייס.

רצוי ידנית, הכי חדשה ושמורה שתיכנס לך בתקציב.

נסה שנתון 2005, אולי אפילו 2006.

הדגם המומלץ הוא ה-V16 עם 80 כ"ס.

מדובר ברכב אמין למדי וגם כשמתקלקל זול וקל לתיקון.

בהצלחה.

פורסם

תודה. זה הרכב שאני מחפש הבעיה שלי זה שרוב מה שמוצא למכירה זה הדגם הפשוט ביותר (אוקטל 60 כוח סוס) שכולם עברו תמאה אלף ק״מ. עכשיו זה בסדר לקנות רכב שעבר את המאה אלף??? 

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

יש לי שאלה נוספת מה עדיף מבחינת אמינות וטיפולים עתידיים. פיאט פונטו ספיס שנת 2005 או הונדה סיויק קופה שנת 98 115 אלף ק״מ?

פורסם

גם אם ההונדה רכב מאוד אמין, לפונטו הספציפית שהצגת יש יתרון "צעירות" של 7 שנים שזה המון! במקרה הזה כמעט תמיד עדיף ללכת על הרכב החדש שבנוסף לאמינות בדר"כ מציג גם צריכת דלק עדיפה, נוחות טובה יותר ובטיחות גבוהה יותר

פורסם

תודה!

עוד דעות.

פורסם

יש לי עוד שאלה סיאט איביזה נחשב לאוטו אמין? חסכוני בדלק? הטיפולים שלו זולים בהשוואה לטויטה?

פורסם

האמת שלשימושים שלך עושה לי רושם שאולי פיאט פנדה תוכל להיות אחלה אופציה בישבילך. הרכב קטן אך מרווח בסך הכל, מודרני יחסית (בתקציב שלך תוכל לרכוש 2005-2006) סה"כ ובגרסא הידנית גם חסכוני. מחיפוש ביד2 ראיתי שתוכל למצוא את הרכב הנ"ל משנה 2005-2006 באמת, תלוי ברכב עצמו. בשנים הללו הק"מ יהיו יחסית גבוהים ואולי הרכבים היו בהשכרה או משהו כזה - אבל שווה לשקול.

בנוסף, ראיתי פנדה אוטמ' משנת 2005, יד2 עם 36K E"מ בלבד במחיר של 39K. יכול להיות ששווה לך לנסות לגרד עוד כמה שקלים בישביל זה

פורסם

תודה xtract1.

הפיאט פנדה ממש ממש מכוערת. אני מחפש גם אוטו שנראה טוב נגיד כמו הפונטו..

בכל זאת חשבתי על סיאט איביזה זה נחשב אוטו אמין?! וכמה עולים הטיפולים שלו נגיד כמו טויוטה?

• תוכן חדש...