Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה דעתכם

חבילה של 400 דקות בחודש + 400SMS בחודש = 130 שקלים

או לחכות למפעיל וירטואלי בתקווה שהמחיר יהיה עוד יותר נמוך (אין לי שמץ אם זה באמת יהיה נמוך יותר).

אני רק אציין שאני משתמש בסביבות 50 SMS בחודש ו-250 דקות, אבל החבילה שהוצעה לי לא תגרום לי לחרוג ממסגרת החבילה ולכן מדובר בחבילה הזאת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הייתי בדילמה כמו שלך לפני חודש.

תבדוק אופציה לקחת חבילה קטנה יותר (נניח 220 דקות ו 60 SMS) ותבדוק כמה החבילה עולה. פעמים רבות משתלם לקחת חבילה קטנה ולשלם על חריגה, ולא לקנות חבילה גדולה שעולה הרבה יותר כסף, ולא משתמשים ברובה.

תעדכן בבחירה ובמחירים שמציאים לך אצל המתחרים.

בברכה

אדי

פורסם

אני משלם 160שח על 400דקות ו150SMS. בסלקום.

נראה שווה.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

החבילה הקטנה יותר אם אני זוכר נכון זה 200 דקות עם 200 SMS וזה עולה 80 או 90 שקלים בחודש, מבחינת דקות אני עובר את זה באיזה 50 דקות.

השאלה היא בכלל האם יש טעם לחכות למפעיל וירטואלי כשיש לי ביד חבילה במחיר שכזה.

in the face

with a chair

פורסם

אני מאמין שהמפעיל הוירטואלי יציא מחירים נמוכים משמעותית.

בכל מקרה הוא אמרו להתחיל לפעול רק ברבעון השני של השנה, לא יהיה זמין עבור כל הלקוחות בהתחלה ולא הייתי ממליץ לך חהיות מהלקוחות הראשונים.

כרגע הייתי ממליץ לך לקחת את החבילה העדיפה עבורך (בהנחה שאין התחיבות) ועבור לוירטואלי מאוחר יותר.

תודה מראש.

פורסם

יש התחייבות ולכן אני שואל

ועדכון קל לגבי החבילות

400 דקות עם 400 SMS זה 129 שקלים לחודש

150 דקות עם 150 SMS זה 69 שקלים לחודש ואת זה אני עובר מבחינת הדקות שיחה (מדבר כ-250 דקות בחודש)

in the face

with a chair

פורסם

150 דקות עם 150 SMS זה 69 שקלים לחודש ואת זה אני עובר מבחינת הדקות שיחה (מדבר כ-250 דקות בחודש)

איפה מצאת חבילה כזאת?

מישהו יודע על חבילה בסדר גודל כזה באורנג'? אפילו 100 דקות ו- 50 הודעות יספיקו...

פורסם

איך זה הגיוני שחבילה של 1200 דקות 1200 SMS וגלישה חופשית + אייפון 4 עולה 220 בחודש וחבילה שהיא שליש מזה עולה 130?

פורסם

זה מבצע של "חבר", הוא נמצא באורנג', סלקום וגם פלאפון.

רשמית הוא נמצא באורנג', אבל סלקום ופלאפון מוכנים ליישר קו מטעם עצמם למי שיש לו "חבר" רק כדי לקחת לקוחות מאורנג'.

יש גם חבילה של 1000 דקות עם 1000 SMS במחיר של 189 שקלים.

in the face

with a chair

פורסם

רק אל תתחבר לאורנג'.

עשיתי את הטעות הזו לפני כחודשיים, עם שני מספרים, אחד מהם בחבילה של ה -70 שקלים (400 +400 +מכשיר).

החשבונית הראשונה - לא היה קשר בין ההבטחות למציאות, אבל ידעו להסביר למה. נזכה אותך.

החשבונית השניה - קו אחד הסתדר, קו שני לא.

שוב שיחות טלפון למוקד המעאפן שלהם, והפעם "אני לא יודעת למה זה לא נקלט..." אנחנו נזכה אותך בחשבונית הבאה.

אני מוכן להתערב שגם בחשבונית הבאה זה לא יסתדר.

הבטחות לחוד ומציאות לחוד. חברה פשוט גרועה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
רק אל תתחבר לאורנג'.

עשיתי את הטעות הזו לפני כחודשיים, עם שני מספרים, אחד מהם בחבילה של ה -70 שקלים (400 +400 +מכשיר).

החשבונית הראשונה - לא היה קשר בין ההבטחות למציאות, אבל ידעו להסביר למה. נזכה אותך.

החשבונית השניה - קו אחד הסתדר, קו שני לא.

שוב שיחות טלפון למוקד המעאפן שלהם, והפעם "אני לא יודעת למה זה לא נקלט..." אנחנו נזכה אותך בחשבונית הבאה.

אני מוכן להתערב שגם בחשבונית הבאה זה לא יסתדר.

הבטחות לחוד ומציאות לחוד. חברה פשוט גרועה.

70 שקל זה 150+150+מכשיר

130 שקל זה 400+400+מכשיר

190 שקל זה 1000+1000+מכשיר

אמא שלי באורנג', לא היו איתם בעיות. מה שאני לא יכול להגיד למשל על סלקום.

בנתיים עם פלאפון יש לי את השירות\זמן המתנה הכי טוב, רק שהרשת שלהם עדיין לא ברמה של אורנג'\סלקום וזה מעט מציק (אבל לא קריטי)

in the face

with a chair

פורסם

המכשיר מתנה או בזיכוי חודשי ? יש הבדל גדול !

אין בתוכניות דמי שימוש ברשת דור 3 / חבילת גלישה / דמי מנוי חודשיים, או איך שלא יקראו לזה ?

לגבי סלקום או אורנג' - לשתי החברות מליוני לקוחות, מהם מאות אלפים שנכוו משליחת ידיים לכיסיהם. הפתרון היחיד זה, לאחר שנכוות, לעבור למתחרה, ולאחר שתכווה מהמתחרה, תחליט איזה חרא היה פחות מסריח.

מרשת פלאפון אני מתעלם ולא בכדי ...

פורסם

אסף מצאתי פתרון, לפחות אצלי.

בעדכונים יש עדכון אחד שחובה לעדכן ידנית ולאשר לו להתקין, ואז זה נמחק.

פורסם

אתמול הוסיפו לסלקום חבילה חדשה,

החבילה החמה פלוס, רק למתניידים.

1350 דק', 1350 הודעות ב209 ש"ח.

זה מעצבן שלקוחות קיימים לא יכולים לקבל את החבילות של החדשים.

• תוכן חדש...