Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי תקציב מאד מוגבל כ-13K לקניית רכב.

אני נוסע בממוצע כ9-10 אלף ק"מ בשנה מקסימום שבמקסימום.

רציתי לדעת מבין הרכבים הבאים את חסרונותיהם ויתרונותיהם אחד מול השני ומה עדיף לי מתוכן

סיאט איביזה 1.4CLX\1.6GLX ידני משנתונים עד 2002

גולף 1600\1800CL ידני שנתון 1997+\- שנתיים

הונדה 1.6 ידני או אוטומט (אני פחות בקי לגבי ההונדה ויש להתחשב בתקציב..)

תודה מראש על ההענות והמשך ערב נעים

פורסם

לדעתי הרכב שיתאים הכי הרבה לתקציב שלך ולמצבך זו הסיאט איביזה. אבל יש עוד אפשרויות חוץ מאלו שציינת, האם אתה נעול על השלישיה הזו?

פורסם

בתקציב שכזה אתה צריך לקחת את הרכב שהבעלים שלו שמרו עליו הכי טוב, נקודה.

עזוב 1400 או 1600 עזוב 1:12 לליטר או 1:10 לליטר

הרכב שטופל הכי טוב, במצב מכני הכי טוב - אותו תיקח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתקציב שכזה אתה צריך לקחת את הרכב שהבעלים שלו שמרו עליו הכי טוב, נקודה.

עזוב 1400 או 1600 עזוב 1:12 לליטר או 1:10 לליטר

הרכב שטופל הכי טוב, במצב מכני הכי טוב - אותו תיקח.

מן הסתם, זה ברור מאליו. השאלה שלי הייתה מנקודת הנחה כמובן, מצב הרכבים טוב מכאנית וכד'

פורסם
לדעתי הרכב שיתאים הכי הרבה לתקציב שלך ולמצבך זו הסיאט איביזה. אבל יש עוד אפשרויות חוץ מאלו שציינת, האם אתה נעול על השלישיה הזו?

אני לא נעול על שום דבר אבל וזה די אבל..

אני מעדיף לא יפני (עקב האסון, בתקופה הקרובה בעוד כחצי שנה והלאה, צפוי מחסור בחלקים וכד') אני בהחלט מעדיף ידני (גם אוהב מאד לנהוג וגם חסכוני בדלק) וגם לא אתנגד לרכב שמתאים לצעירים......

פורסם

לא מאמין שיהיה מחסור בחלקי חילוף ליפניות דווקא, בכל מקרה הרוב המוחלט של החלפים שמחוץ למוסכי היבואן מיובאים מסין\טורקיה

פורסם

התקציב שלך נמוך לאללה.

הרכבים שהבאת הם רכבים יקרים לאחזקה, מכיוון שקנייתם גם כחדשים הייתה יקרה (לא מדבר על האיביזה).

זה אומר שאתה תשלם הרבה יותר על דלק, הרבה יותר על חלקי חילוף - ומכיוון שאתה יכול לקנות רק שנתון ותיק, אתה גם תשלם יותר על בלאי טבעי.

אם אתה תפרן, חפש לך רכבים קטנים ואמינים - יונדאי אטוס למשל. דייהטסו קורה. סוזוקי יורו סוויפט אפילו.

את כל אלה הצעתי לך בגלל התנגדותך לצרפתיות...בגלל זה נדונת לנסיעה בפחנועים :lol: אני במקומך הייתי מחפש סקסו 1400 ידנית, או את הקסארה - אבל זה רק אני. אתה זה שצריך לקנות רכב באישור של המשפחה.

פורסם

בתקציב הזה כדאי לבדוק כל רכב שמור, יתרון גדול לידני, עם תיעוד הטיפולים, טסט ארוך, מינמום השקעה מיידית .

יש עוד כמה רכבים :

פונטו,

קליאו,

רנו מגאן ופיג'ו 306 ( 1400 סמ"ק ) שנמכרים במחירי בדיחה ואפשר למצוא משהו במצב טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מומלץ להתעסק עם מגאן אן עם ה306 ("או עם צרפתיות בכלל) משנתוני סוף 90? אני אישית אוהב את המגאן ולגבי 306 שמעתי שהיא יקרה בטיפולים, לא סחירה ועלולה להיות כאב לב..

פורסם

כל הרכבים האלה לא סחירים, בגלל זה המחירים שלהם נכנסים לתקציב שלך.

מגאן ידנית עם מנוע 1400 סמ"ק רכב אמין, הרבה יותר ממה שנהוג לחשוב.

אבל כמו כל רכבי רנו, הוא לא סובל הזנחה.

גם 306 רכב טוב, אני לא חושב שיש הבדלים בתחזוקה בין מגאן ל306

תחפש מציאות מבחינת הנתונים (קילומטראז', בעלות פרטית, קבלות של הטיפולים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...