Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

דייהטסו סיריון


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוצע לנו ליסינג פרטי מאלבר רכב חדש מדגם דייהטסו סריון. האם רכב זה מומלץ למשפחה צעירה בתנאי שתקציב מאוד מוגבל:)

פורסם

כשהיינו משפחה צעירה עם ילדה אחת, הייתה לנו סיריון חדשה (2006). מכונית מאד מאד מרווחת בפנים - גדולה במימדיה הפנימיים אפילו מדגם האפלאוז שהיה לנו קודם.

 

אבל - תא המטען קטן. למרות, שהעגלה שקנינו ישבה נהדר בפנים. קח בחשבון, ובדוק אם העגלה שלכם נכנסת.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אני לא יכול לרשום שהוא מומלץ למשפחה לצעירה, אבל אפשר איכשהו להסתדר.

בסך הכל מדובר באחלה רכב, חסכוני, אמין, מרווח (יחסית) מבפנים - אבל תא מטען בגודל של צידנית וחצי. אחרי שתכניס לשם עגלה ישאר שם מקום אולי לשקית של במבה. את שאר הציוד תצטרך לשים מה שישאר מהמושב האחורי, לא הדרך הכי בטוחה לקחת את העולל שלך לטיול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...