Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני עוד חודשים בן 17 ואני רוצה להוציא רישיון על אופנוע וההורים שלי לא מסכימים..

מאיזה גיל אפשר להוציא רישיון על אופנוע בלי אישור מההורים?

פורסם

אתה יכול להבין את אי ההסכמה של ההורים שלך לתת לך את הכסף לרישיון? אני בטוח שהם סומכים עלייך, קשה להם פשוט לסמוך על שאר הנהגים בכביש.

אז זה שאתה תוכל להוציא רישיון ללא אישור אולי יעשה לך שמח בלב, אבל תחשוב על החסרת הפעימה של הוריך כל פעם שאתה עולה על הכלי. אני לא זורק את הסיסמאות האלה סתם, עברתי את השלב הזה פעמיים, גם בתור נער מתבגר וגם בתור אב שנאלץ להחליט אם לתת לבן להוציא רישיון A2.

הבנתי שאתה בן 17, לא עדיף לחסוך את הכסף לרישיון לרכב?

בכל מקרה, לשאלתך, מגיל 17 אינך חייב באישור הורים.

הבוז לך.

פורסם

גם אני הייתי כמוך,

אבא שלי לא נתן לי לעשות רשיון לאופנוע,

היום אני נוהג על rr6 cbr. עם רשיון A.

זה חיה רעה מאוד, אבל כל הרשיונות עשיתי לבד, למרות שרק בגיל 18 ומשהו התחלתי ללמוד מ500 ואז הוצאתי לכבד, אז התלהבתי והיה לי כל מיני gs-e למנינהים, בכל מקרה מה שאני אומר לך,

ההורים רוצים לשמור עליך אבל אם אתה רוצה לעשות משהו, אף אחד לא יעצור אותך!:idea:

עצה שלי: תחכה טיפה לגיל המתאים שהראש מתייצב ולא משתגע על הכביש יותר מידי.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

ביינתים גם בתור ילד יש לחבר טוב שלי את הr125,

לקחתי על זה סיבוב, זה פשוט מצויין לילד בן 17,

אבל אתה רוצה שטח , יש את ה125 של קוואסקאי שהוא פשוט תותח,

משהו באמת טוב, אתה יכול למצוא יד 2 במחיר טוב, לא יקר מידי ולא כלום,

אבל מה שבאמת הורג את הכיס זה הביטוח של הדברים האלה, עלה לי בזמנו לעשות ביטוח קרוב ל7 אלף,

ממש הוצאה הוצאה,

אבל צריך לחסוך בשביל להחזיק כלים כאלה.:-P

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תוכן חדש...