Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש חניה בודדת, אם אין- אז חונה במקום הכי מרוחק ומבודד ( תחלופת רכבים חונים הכי נמוכה- אין מה לעשות - הסטטיסטיקה עובדת ) , אם אפשר צמוד לעמוד או בקצה החניה.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עזוב את הפן הכספי (לא שאני מזלזל בו), אבל מה עם הפן הרגשי?

דרך אגב, על שירטות חנייה/ מפתח - מחייבים אותך? (לא מכות, שריטות שנעשו בזדון).

למרות שהרכב לא שלי אני שומר עליו נקי, מקפיד על טיפולים בזמן, לא קורע לו את הצורה כשהוא קר (כשהוא חם ה"קריעה" היחידה היא נהיגה מהירה. מאד. מאד.)

כל שבועיים שטיפה במכונה עם ג'ילדות.

אז ברור שכל נגיעה מרתיחה אותי.

וכן, מחייבים על כל נגיעה ולא משנה להם מה היא. אם האחראי רכב מספיק חזק/יש הרבה רכבים בחברה=אפשר להסתדר.

הרכב הקודם שלי קיבל אבנים במראות הצד שנשברו ובתחתית הדלתות- ולמרות שהגשתי תלונה במשטרה על פח"ע רצו לחייב אותי ב4000 שקל.

בסוף זה הסתדר איכשהו אבל עדיין, מחייבים על כל שטות.

(זה מה שיקרה עכשיו אחרי שאיזה בן זנונים שרט לי את הרכב עם מפתח בשני הצדדים לכל האורך ועוד בצורה יצירתית - ציור של גלים)

פורסם

תלוי איפה,

כשאני במרכזי קניות או במוסדות, אני משתדל לחפש מקומות שמצד אחד יש מדרכה ומהצד השני יש רכב, מעדיף להתרחק כמה שיותר, גם במחיר של לחנות רחוק או להיות "מנייאק" ולחנות על מקום וחצי.

בחניה של הבית אין לי יותר מדי ברירות ולצערי הרב, לשכן שלי יש רכב לא פרטי ולכן לא ממש אכפת לו מהדלתות שלידו...

כמה שאני משתדל לשמור ודואג לרכב, ורוצה שהוא יראה הכי טוב שיש, אין מה לעשות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חשבתי שלקרוא את הטופיק הזה ולראות שאני לא לבד בעניין, יעשה לי טוב (המשפט הידוע צרת רבים...)

האמת? עשה לי ממש רע.

פתאום נראה שיונדאי אקסנט בחניה פרטית מקורה עם קירות בצדדים, עדיפה על מאזדה 6 עם חניה בחוץ :roll: .

פורסם
תלוי איפה,

כשאני במרכזי קניות או במוסדות, אני משתדל לחפש מקומות שמצד אחד יש מדרכה ומהצד השני יש רכב, מעדיף להתרחק כמה שיותר, גם במחיר של לחנות רחוק או להיות "מנייאק" ולחנות על מקום וחצי.

בחניה של הבית אין לי יותר מדי ברירות ולצערי הרב, לשכן שלי יש רכב לא פרטי ולכן לא ממש אכפת לו מהדלתות שלידו...

כמה שאני משתדל לשמור ודואג לרכב, ורוצה שהוא יראה הכי טוב שיש, אין מה לעשות.

אתה באמת ... , למה אתה צריך לתפוס חנייה של עוד רכב?!

בסוף יעשו לך נזק מתוך עצבים, ני אישית לא חמום מוח ורק יתעצבן בשקט,אבל לא כולם כמוני ,ובתכלס מגיע לך.

אביב8)

פורסם

בוקר טוב חברים.

מנסיונכם, מה עדיף:

לחנות בחניה קרובה לבית אך צפופה שבה לפעמים אני מקבל מכות (האוטו היה בצבע כבר כמה פעמים אבל זה רק חוזר על עצמו), או בחניה קצת יותר רחוקה (ההליכה בערך אותו מרחק, אבל החניה השניה נמצאת מחוץ לקו הראיה של החניה מהבית) אך פחות צפופה.

אני גר בשכונה שהיא לא הכי טובה בעיר, ואני די מפחד שיפרצו לי לאוטו.

כבר קרה פעם אחת שתלשו לי את המגיני רוח מהחלון יום אחרי שהם נקנו ויום אחד קמתי בבוקר וראיתי שחלון הנהג חסר ובמקומו יש על המושב של הנהג לבנה ורסיסי זכוכית (שום דבר לא נלקח) ובקבוע היו גונסים לי את הונטילים מהאוטו (למרות שזה בטח ילדים, כי היו לי ונטילים כסופים כאלה)וזה עוד בחניה הקרובה.

החניה השניה מתוצפתת ע"י יותר בתים, אבל אני לא אשמע את האזעקה משם.

מצד שני בחניה השניה בקבוע חונה אאודי A5 חדשה ובנתיים היא בסדר גמור.

מה הייתם עושים במקומי?

אני משקיע כל שקל באוטו הזה (אולי לחלקכם זו כולה סיוויק 94 של ערסים אבל זה הרכב הראשון שלי ובטוח כולכם זוכרים את ההרגשה הזאת של רכב ראשון), כואב לראות כל פעם אחרי צביעה את המכות צצות שוב בקצב של צמיחת פטריות אחרי הגשם.

פורסם
אתה באמת ... , למה אתה צריך לתפוס חנייה של עוד רכב?!

בסוף יעשו לך נזק מתוך עצבים, ני אישית לא חמום מוח ורק יתעצבן בשקט,אבל לא כולם כמוני ,ובתכלס מגיע לך.

אני לא אוהב את הרעיון של לחנות על שני מקומות, אבל קרה לי לא פעם שחניתי על מקום אחד, ולידי חנו על מקום וחצי ואז נדחפו עוד אנשים ובקושי יכולתי לצאת עם האוטו, וברור לי שהבנאדם דפק לי את הרכב כי אין מצב שהוא היה יוצא מ5 ס"מ שנשארו לו לידי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בוקר טוב חברים.

מנסיונכם, מה עדיף:

לחנות בחניה קרובה לבית אך צפופה שבה לפעמים אני מקבל מכות (האוטו היה בצבע כבר כמה פעמים אבל זה רק חוזר על עצמו), או בחניה קצת יותר רחוקה (ההליכה בערך אותו מרחק, אבל החניה השניה נמצאת מחוץ לקו הראיה של החניה מהבית) אך פחות צפופה.

אני גר בשכונה שהיא לא הכי טובה בעיר, ואני די מפחד שיפרצו לי לאוטו.

כבר קרה פעם אחת שתלשו לי את המגיני רוח מהחלון יום אחרי שהם נקנו ויום אחד קמתי בבוקר וראיתי שחלון הנהג חסר ובמקומו יש על המושב של הנהג לבנה ורסיסי זכוכית (שום דבר לא נלקח) ובקבוע היו גונסים לי את הונטילים מהאוטו (למרות שזה בטח ילדים, כי היו לי ונטילים כסופים כאלה)וזה עוד בחניה הקרובה.

החניה השניה מתוצפתת ע"י יותר בתים, אבל אני לא אשמע את האזעקה משם.

מצד שני בחניה השניה בקבוע חונה אאודי A5 חדשה ובנתיים היא בסדר גמור.

מה הייתם עושים במקומי?

אני משקיע כל שקל באוטו הזה (אולי לחלקכם זו כולה סיוויק 94 של ערסים אבל זה הרכב הראשון שלי ובטוח כולכם זוכרים את ההרגשה הזאת של רכב ראשון), כואב לראות כל פעם אחרי צביעה את המכות צצות שוב בקצב של צמיחת פטריות אחרי הגשם.

במקרה הנ"ל, הייתי מעדיף את החנייה הראשונה.

מדברייך, משתמע שגניבת הרכב בחנייה השנייה היא אפשרות רלוונטית ולכן צריך לוותר עליה.

Guest רונן יצחק
פורסם
עוד אחת מה"תופעות" של הישראלי המצוי,חוסר כבוד לרכוש הזולת,ממש פלא ששונאים אותנו בכל העולם.

אני שונא שאנשים חונים לא בצורה מתחשבת. עד כה נצמדתי יחסית לרכבים בחנייה טורית כדי לאפשר לרכב נוסף להיכנס מאחור, אבל אני רואה שאין את אותה תשומת לב מצד אחרים (חנייה של השכנים). אז החלטתי שילכו לעזאזל, בפעם הבאה אני חונה איך שנוח לי, לא איך שנוח לאחרים.

בדיוק היום אני הולך לעשות ציפוי נגד זה...

יש ציפוי פלסטיק ששמים על הרכב. לא שמים לב לציפוי וניתן בעתיד להסיר אותו ללא כל השארת סימן. עולה מלא כסף אבל כשיש חיות עם רכב לידך אין ברירה

כמה עולה?

פורסם

משתדלים למזער נזקים,אני מחפש חניה בין עמודים או במקום מרוחק טיפה,אם אין אפשרות כזו אז ליד רכבים שנראים שמורים :)

פורסם
מחפש חניה בודדת, אם אין- אז חונה במקום הכי מרוחק ומבודד ( תחלופת רכבים חונים הכי נמוכה- אין מה לעשות - הסטטיסטיקה עובדת ) , אם אפשר צמוד לעמוד או בקצה החניה.

הנסיון מלמד שיגיעו וידפקו גם בחניה המרוחקת ביותר. פעם נהגתי להסתיר את רכבי בעבודה לאחר איזה גנרטור שאיש לכאורה לא יחשוב להגיע לשם. אך אם הזמן אחרים למדו את הפטנט והמקום לצערי הרב נפסל עוד בטרם קבלת הצ'פחה הכואבת.

כיום אני משתדל לחנות ליד אנשים מכובדים שלא יעשו את הדבר הזה. וכך הם גם משתדלים לחנות לידי ואנו שומרים אחד על השני. בשבוע שעבר היה אצלנו אורח מחו"ל והוא היה המום ממורכבות המשוואות הדיפרנציאליות שאנו פותרים במהלך חישובי החנייה.

פורסם

בבית- למזלי אני חונה ליד אחי בטור, חוסמים אחד את השני, ואין אף אחד שחונה ליד.

בחוץ- למרות שזה נראה מגוחך פחד, לחנות בצד+פס גומי וספוג על צד הרכב החשוף. עולה גרוש להכין, מגן מפני כל מכה קונבנציונלית (אלא אם מישהו מחליט להעיף ממש את הדלת מהרכב שלו על שלכם...), אפשר להצמיד לאוטו עם מגנטים, נראה כ"כ מגוחך שאף אחד לא טורח לגנוב אותם.

פורסם

אני גם משתדל עד כמה שניתן לחנות במקום בו הסיכוי לחזור ולמצוא את הרכב במצב טיפה שונה הוא נמוך, אבל בתור מרכז תל-אביבי לשעבר, למדתי לקבל את המכות הקטנות האלה, פשוט אין ברירה. מכאן השאלה שלי אליכם - אם באמת זה משהו שאתם לא יכולים לקבל ואתם עושים כ"כ הרבה מאמצים כדי להמנע מזה - לא יותר פשוט לשים כיסוי רכב? הוא יגן על הרכב שלכם די טוב לפחות ממכות של פתיחת דלת ודברים כאלה.

• תוכן חדש...