Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דאבל פארקינג :-D

אני תמיד חונה בחניות רחבות וליד עמודים.

ואם יש חניון שבאמת צפוף אז אני גם לא מתבייש וחונה על הקו כי ברכב הקודם שלי

אני מעל 3 פעמים תיקנתי את הבורות שהיו לי בדלתות מאנשים מסריחים שלא אכפת להם מהליסינג שלהם ...

אתה אפילו יותר מסריח מהם כי אתה מודע למעשים שלך.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכחול מטאלי,מישהו רע פתח את הדלת וחירר לי את הפח,חור עמוק בלי דרך לתקן מלבד החלפה של החלק :(

פורסם

לדעתי הדרך הטובה ביותר, וזה מה שאני לרוב מיישם מעבר לעניין של להצמד לצד של הנוסע, היא פשוט לחפש איפה הרכב הכי נקי, הכי חדש והכי שמור בחנייה ולחנות על ידו, שם בדר"כ אני יודע שלמי יש רכב שמור, סיכויים נמוכים שיפתח עלי דלת.

אגב, לא ציינתם את זה אבל לצערי האנשים שהכי רעים בפתיחת הדלתות הם בכלל הורים עם ילדים קטנים שפשוט פותחים את הדלת או יותר גרוע הילד פותח את הדלת עד ששומעים בום כדי שיוכלו להכניס אותו למושב, זה באמת הכי גרוע.

אבי.

פורסם

^ כנ"ל גם אני, מנסה לחנות ליד רכבים שנראים לי שמורים.

מנסה גם לחנות בחניות פינתיות, מה שמצמצם את סיכוי הפגיעה ב50%, או באיזה חלק נידח ומרוחק של החנייה איפה שלא חונים הרבה.

V5

פורסם
מסכים איתך שכיום אחד היתרונות היחידים ברכב ליסינג הוא שלוות נפש בכל מה שנוגע לנזקים.

כן..ואחר כך לשלם השתתפות עצמית של 300 דולר על כל גירוד.

מה שאני עושה זה להחנות כמה שיותר רחוק מרכבים אחרים. לפעמים זה עוזר, לפעמים לא.

בפעם האחרונה הדביל התורן שרט לי חצי מהפגוש הקדמי דווקא. כנראה יצא צמוד מידי.

חוץ מלרתוח מעצבים ולהראות כמו הסמיילי הזה:onfire: אין הרבה מה לעשות.

וכן, גם כשאני שוטף את האוטו אני מקלל מההתחלה ועד הסוף.

בסוף הרבה יותר.

פורסם

אחח, אין על חניות פינתיות.

אגב, הוזכר פה רווח מינימלי בין רכבים.

ביום מן הימים נשלחתי לת"א עם רכב. השליחות הייתה למרכז עזריאלי. לך תמצא חנייה.

אז זהו, שמצאתי.

איזה חמור עם קדילק STS החליט שהוא תופס 2 חניות, כולל אחת צמודה לעמוד, כדי שלא יחשבו אפילו על להחנות לידו. זו הייתה הטעות שלו.

היה לי מרווח של חצי ס"מ בין המראה שלי לעמוד ובין המראות של הרכבים, בדיוק מספיק לנהג מיומן (שמכיר את מידות הרכב בעל פה) להיכנס לחנייה ולצאת בנוחות דרך דלת הנוסע... בלי לפגוע באף דלת.

המחשבה לטרוק את דלת הנהג על ריכבו חלפה במוחי הקודח. גם לכם היא הייתה מופיעה אחרי 20 דקות חיפוש חנייה במפלס נידח בקניון הומה.

אני כולי תקווה שבא מישהו אחר אחריי בליסינגומט וכן עשה את זה. חמורים שתופסים 2 חניות הם אצלי במקום השלישי בסולם השנאה, אחרי מקום שני=אלה שחוסמים (בחנייה, חוסמים נתיב בכביש, וכולי) ומקום ראשון=אלה שמפרסמים בראש חוצות שהם גילו את הצופר ברכבם. איך אני שונא אותם! כאילו שצפירה תעזור לכם במצב כזה:

images?q=tbn:ANd9GcSa3S462jbGOXgFiRaJJ4YXvUlHAbn6wQqV7HM2i8SVjomWyMcJ_8VsveeC

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בדרך כלל שאני חונה בחניות ציבוריות\חניונים וכו' אני חונה הכי רחוק שאפשר מכולם, הולך קצת יותר ברגל אבל הפח של הרכב יותר נקי.

עדיין יש את החולרות שאני מתבייש לקרוא להם שכנים לבניין המשותף שתפסתי כמה וכמה מהם פותחים עליי דלת, שראיתי שהתופעה תופסת תאוצה ואני מקבל בורות על הדלתות התחלתי לחנות מאחורי הבניין רחוק מהחניות ה"פרטיות", והגעתי למסקנה אחת אחרי שניסיתי לשמור על האוטו ממכות בכל צורה אפשרית, או לעבור לאירופה או לפרנס פחחים בישראל כל תקופה מסוימת :lol:

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

יצא לי לראות לפני מספר חודשים על אלפא מיטו אם אני לא טועה מעיין ספוג כזה לכל אורך הרכב כמו שמשתמשים ללימוד שחייה אבל ייעודי לרכב.

אף אחד לא נתקל בזה?

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ראיתי כמה רכבים שבקצה הדלתות הדביקו פסי ספוג כדי למנוע נזק בפתיחת הדלת לרכב אחר!! הייתם מאמינים?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לדעתי הדרך הטובה ביותר, וזה מה שאני לרוב מיישם מעבר לעניין של להצמד לצד של הנוסע, היא פשוט לחפש איפה הרכב הכי נקי, הכי חדש והכי שמור בחנייה ולחנות על ידו, שם בדר"כ אני יודע שלמי יש רכב שמור, סיכויים נמוכים שיפתח עלי דלת.

אגב, לא ציינתם את זה אבל לצערי האנשים שהכי רעים בפתיחת הדלתות הם בכלל הורים עם ילדים קטנים שפשוט פותחים את הדלת או יותר גרוע הילד פותח את הדלת עד ששומעים בום כדי שיוכלו להכניס אותו למושב, זה באמת הכי גרוע.

אבי.

כבר דיברנו על זה לא מעט בעבר.

אני לא חונה ליד רכבים שיש בהם כסא תינוק במושב האחורי.

כשמכניסים את הילד זו פתיחת הדלת הכי אכזרית.

אגב, אני לא סוגר יותר מראות במקומות צפופים, אני מעדיף שיפוצצו לי את המראה מאשר יגיעו לדלת עצמה. מראה אפשר להחליף במקורית 1 ל1 , פח מקומט לעומת זאת...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מזל שיש לי 2 חניות פרטיות כבר שקט נפשי אבל השלישית חונה לי על ה-X בדיוק בכניסה לחנייה ככה שאף אחד לא יחנה מסביבי, לגבי העבודה יש לי גם שם 2 חניות מקורות שאף אחד לא חונה סביבי.

אבל הכי מסובך זה כשאני יוצא עם הרכב לאיזה קניון או שלא נדבר על סינימה סיטי ששם זה ממש מכה למצוא חנייה, אני כבר ישר יורד לתת קרקעית ומחפש משהו מרוחק בין עמודים שלא יהיהו מסביבי או נגיד איזה קניון וממש מלא אני מגיע למצב שאני פשוט מעמיד על איזה מדרכה שם, ואני לוקח את הסיכון של ה-500 ש"ח דו"ח אבל אני מעדיף את זה מאשר את העצבים אחר כך.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

מספר דברים:

1) הציפוי שעולה אלפי שקלים איננו יעיל יותר מהכיסוי שעולה 200 ש"ח. אם הבעיטה הינה חזקה - תשאר מעיכה גם עם כיסוי וגם עם ציפוי. ושניהם יספגו בעיטה חלשה והכיסוי אפילו יעיל יותר. אך כמובן אין זה הולם לשים כיסוי בכל חנייה קצרה

2) אין זה משתלם לחשב את מיקום החנייה ע"פ הקווים. גם בחנייה הריקה יצמדו וידפקו. אז מה אפשר לעשות? אלף כל להימנע בכל מחיר מחניות בניצב למדרכה. בד"כ ניתן למצוא חניות בטור (מקביל למדרכה). אז אומנם ישנו הסיכוי שישפשפו את הפגוש, אך הוא קטן לאומת פתיחת הדלתות. מה גם שהטיפול בצבע הפגוש פשוט בהרבה. ואם אין ברירה, וחייבים לחנות בניצב למדרכה, אזי אפשר עדיין לעשות מין דאבל פארקינג כאשר הרכב ניצב בזווית של 20-30 מעלות. ברוב המקרים הרכב הבא בכל זאת יחנה בניצב למדרכה ואז רוב הסיכוים שדלתו לא תסיג את דלת רכבכם. ואם הרכב הבא יחנה בדיוק באותה זווית כמוכם - סביר להניח שמדובר בנהג טוב ורוב הסיכוים שהוא גם ישמור על רכושכם.

3) מנסיוני ממש אין קורלציה בין מצב ומחיר הרכב והסיכוי לספוג ממנו נזקים. רוב הרכבים חדשים הם דווקא של נהגי הליסינג הדגולים. לאומת זאת ישנן טרנטות זהירות ועדינות להפליא. מה שכן - תמיד כדאי להיזהר מטנדרים ורכבי השיפוצניקים. אלה הכי גרועים. הורים לתנוקות גם עלולים להיות מסוכנים, אך הרי הדבר לא רשום על שמשת הרכב, כך שאין לדעת מראש.

והפתרון האולטיבטיבי הוא להחזיק 2 רכבים במשפחה. אחת הטרנטע לנסיעות הערוניות ולסופרים והיא זו שתספוג את נחת דלתו של עם ישראל. והשני - רכב לנסיעות בינערוניות ארוכות ולו כבר דואגים באמת.

פורסם

ואו ח'ברה , לא תיארתי לעצמי שיגיבו כאן כלכך הרבה אנשים,

בכל אופן ...

כנראה שהתופעה הזאת תמיד תיהיה , ורק צריך להתפלל כל פעם שחוזרים לרכב

שאיזה מישהו לא השאיר לך שקע בדלת. :evil:

אני ככל הנראה אלך על כיסוי - גם ככה הרכב בשמש 10 שעות כל יום ולא זז

זה גם ישמור לי על הצבע , ואולי גם ישמור קצת מפתיחת דלתות. :?:

פורסם
חונים רק ליד עמוד\קיר ואם לא אז ליד רכבים שנראים פרטיים וחדשים. אם אין כזה בנמצא ממשיכים הלאה :)

לא נכון פעם אחת מישהו עם לקסוס חדשה פתח את הדלת ופתח אותה על הרכב שלי.

אז גם אלה עם הרכבים הפרטים והיקרים לא כזה מעניין להם מה יקרה לרכב שלהם ומסביבם

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

• תוכן חדש...