Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקנה מגנטים גדולים כמו שהיו ביום העצמאות של דגל ישראל וכו או כמו של מורי נהיגה שים באיזור מועד לפורענות ותשכח ממכות שכאלו!

מאיפה אפשר לקנות כזה?

ולפותח השרשור - לגבי הכיסוי, הוא אולי ימנע את השריטות בצבע, אך לא את השקעים שהכולירות משאירים. אלא אם כן אתה מביא משהו כבד, עבה ולא נושם שגם לא כל כך נפוץ.

יואב :arrow:

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפתרון שלי, כשאני נאלץ לחנות בחניון החברה : לאו דווקא לחנות במרכז הקווים אלא להצמד יותר לצד הנוסע של הרכב הסמוך שם רוב הסיכויים שלא יכנס אף אחד. אם יש שני רכבים שיש ביניהם מקום והם בכיוונים הפוכים ברמה שצד הנוסע של שניהם כלפי מקום החניה- זו גם בחירה מושכלת.

שיטה נוספת : לחפש איזה עקום שלא חנה בין הקווים והשאיר חלל גדול ואז לחנות לידו ככה לפחות צד אחד מוגן.

שיטה אחרונה: כיסוי. אבל לא שימושית בחורף שדווקא אז יש סיכוי שדלת של רכב תיפתח חזק על הרכב שלך בגלל הרוח.

מבינים שמכונית זו בסך הכל מכונה ופגיעות קלות זה בלאי טבעי.

נראה לי שאתה בפורום הלא נכון.

זה ממש לא בלאי טבעי. זה זלזול של אנשים ברכוש הזולת וחוסר אכפתיות בסיסי.

לפני מספר שנים עשו לי פשוט חור בכנף האחורית( רכב 3 ד') כתוצאה מפגישה עם דלת של ג'יפ.

עוד אחת מה"תופעות" של הישראלי המצוי,חוסר כבוד לרכוש הזולת,ממש פלא ששונאים אותנו בכל העולם.

:mm_yeah:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הפתרון שלי, כשאני נאלץ לחנות בחניון החברה : לאו דווקא לחנות במרכז הקווים אלא להצמד יותר לצד הנוסע של הרכב הסמוך שם רוב הסיכויים שלא יכנס אף אחד. אם יש שני רכבים שיש ביניהם מקום והם בכיוונים הפוכים ברמה שצד הנוסע של שניהם כלפי מקום החניה- זו גם בחירה מושכלת.

שיטה נוספת : לחפש איזה עקום שלא חנה בין הקווים והשאיר חלל גדול ואז לחנות לידו ככה לפחות צד אחד מוגן.

שיטה אחרונה: כיסוי. אבל לא שימושית בחורף שדווקא אז יש סיכוי שדלת של רכב תיפתח חזק על הרכב שלך בגלל הרוח.

לפני מספר שנים עשו לי פשוט חור בכנף האחורית( רכב 3 ד') כתוצאה מפגישה עם דלת של ג'יפ.

:mm_yeah:

חח אייל בדיוק כך אני נוהג לעשות .. נצמד לצד הנוסע הסמוך בכדי להשאיר לבנאדם מימין מקום מאוד גדול בשביל להחנות

ולא לפתוח עלי דלת... אבל אתה יודע מה עושים לי במצב שכזה ??

שאני משאיר רווח די גדול ?

בכל זאת בא איזה בן *ונה ומחנה על חצי חנייה שלי והחצי השני שלו פנוי לגמרי !!!

אין לפעמים אני חושב שרק בגלל שזה (אני) זה קורה ! כאילו דווקא !!#!@!#%@$^@#$

אוף ! :(

פורסם

צר לי לפתוח את העיניים לכל אותם נותני עיצות: אין פיתרון.

לצערי, אנשים לא יודעים לכבד רכוש של אדם אחר וכ"כ כואב לי לכתוב זאת, אבל למדתי לחיות עם זה.

אני יותר לא שוטף את המכונית בעצמי, נכון שזה גם בגלל עצלנות, אבל לראות את השריטות לא עושה לי טוב ולכן אני משלם בשביל שטיפה.

אני תמיד דואג להחנות ליד הקיר, ממש בצד וזה לא עוזר.

שום הדבקות של מגנים שונים לא יעזרו, הפסים בכלל לא אפקטיביים.

עם כל מה שאני קורא פה, כנראה שאני צריך להגיד תודה שמדובר רק בשריטות ולא במעיכות, כמו שמספר חברי פורום רשמו פה בעבר.

פורסם

צריך לסרוק היטב את מגרש החניה - בד"כ יש משבצות יותר צרות ויותר רחבות. להגיע לעבודה מוקדם ולתפוס את אחת המשבצות הרחבות. כמובן - אם יש חניות בודדות (למשל - בין עמודים) יש להן יתרון. במקומות העבודה שלי למדתי בדיוק איזה חניות לחפש, ואני מעדיף חניות גלויות ומרווחות על פני חניות מקורות צפופות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מחפש חניה בודדת הוא עם סיכון רק מצד אחד ואם אין אז אני נצמד לאחד הרכבים כך שהכניסה למושב הנוסע חסומה ויהיה עליו לצאת עם הרכב בכדי לעלות נוסעים.

פורסם
בדיוק היום אני הולך לעשות ציפוי נגד זה...

יש ציפוי פלסטיק ששמים על הרכב. לא שמים לב לציפוי וניתן בעתיד להסיר אותו ללא כל השארת סימן. עולה מלא כסף אבל כשיש חיות עם רכב לידך אין ברירה

מבקש קצת פרטים, אם אפשר, אם יש כזה באיזור חיפה והקריות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דאבל פארקינג :-D

אני תמיד חונה בחניות רחבות וליד עמודים.

ואם יש חניון שבאמת צפוף אז אני גם לא מתבייש וחונה על הקו כי ברכב הקודם שלי

אני מעל 3 פעמים תיקנתי את הבורות שהיו לי בדלתות מאנשים מסריחים שלא אכפת להם מהליסינג שלהם ...

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
צריך לסרוק היטב את מגרש החניה - בד"כ יש משבצות יותר צרות ויותר רחבות. להגיע לעבודה מוקדם ולתפוס את אחת המשבצות הרחבות. כמובן - אם יש חניות בודדות (למשל - בין עמודים) יש להן יתרון. במקומות העבודה שלי למדתי בדיוק איזה חניות לחפש, ואני מעדיף חניות גלויות ומרווחות על פני חניות מקורות צפופות.

משבצת רחבה כזו, תספיק רק אם היא רחבה מספיק בכדי לאכלס את כל רוחב הדלת הפתוחה של הרכב לידך. כל מצב אחר רק נותן להוא שלידך יופי של מקום לתנופה כזו שאין סיכוי שתעבור בלי עקבות על האוטו שלך. בקיצור, או ללמוד לחיות עם זה, או להשאיר את האוטו בבית.

ועוד סיבה למה רכב ליסינג, למרות שאינו משתלם כלכלית היום, עדיין מהווה ערובה לשלוות נפש שאין לזלזל בה.

פורסם
נראה אותך מתקן שריטה של מפתח שנגרמה מאיזה אדיוט שהתעצבן שחנית על 2 חניות.

מי שמחנה על שתי חניות, שריטה זה המעט שצריך לעולל לו.

פורסם
בואו ואכניס לכם עוד דילמה : מה עדיף : חניה מקורה צפופה ומועדת לפורענות או חניה חיצונית יותר מרווחת ?

חניה מקורה!

לכל אותם מתחכמים, יש לי לומר שני דברים:

1. להחנות ממש על הקו - תמיד יהיה הנהג הלא חכם שיידחף ויצליח להכנס ויהי מה.

2. לחסום דלת נוסע - אז נכון, בהתחלה זה נראה כאילו ניצחתם, אבל אז אתם מגלים שנהג הרכב השכן הוא לא שומאכר וביציאה אין מספיק רווח ואתם חוטפים מכה יפה בדלת.

לפעמים אני הולך בחניונים ואני לא מאמין למראה הרווח הכ"כ צר שישנו בין מכוניות שונות, זה פשוט אבסורד.

אני תמיד מחנה בצד ולוקח סיכון של פורענות (הרכב בצד לבד) ולא ליד כולם.

פורסם

אם אני לא עושה טרגדיה יוונית מכל שריטה ומחפש חניה חצי שעה הליכה מהיעד כדי שחלילה לא יפתחו דלת על הרכב זה אומר שאני לא חובב רכב?

• תוכן חדש...