Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב הוא AUDI A3 2002 1.8T אוטומט.

בפנייה שמאלה בזמן שדוושת ההאצה נמצאת בפעולה (כל טווח המצערת) נדלקת נורת EPC והרכב נהייה עגלה.

בזמן שהנורה דלוקה ושוב פונים שמאלה ההגה מרגיש כמו סוויץ ON OFF למצערת החשמלית :S

הכוונה היא, שבכל נגיעה בהגה מעבר לטווח התקלה בזמן הסיבוב גורם למצערת להסגר לגמריי עד שמשחררים את ההגה ע"מ להתיישר. תופעה ממש מוזרה.

האם לרכב זה יש חיישן מיקום הגה?

למישו יש רעיון? חיישני ABS?

תודה

קו---------------------------------------

פורסם

אין לי את אותו הרכב כמו שלך ולא את אותה התופעה המדויקת. אני רק יכול להקיד לך שבתור בעליה של אוקטביה 1.2T עם שסה"כ יש לה קצת קרבה גנטית לרכבך, קרה לי הדבר בעת חניה וחזר על עצמו עם אותן התופעות. אחרי שבמוסך מורשה לא ממש ידעו מה לעשות, חיכו לתשובה של סקודה העולמית (כך הבנתי) ובסוף החליפו לי טורבו לחלוטין. הבעיה - טפו טפו נפתרה

פורסם

המצב שאתה מתאר הוא הפעולה של בקרת ההחלקה ברכב תבטל אותו ע"י לחיצת כפתור הTCS או הצירוף אותיות שקיים אצלך :)

וכן יש חיישן מצב הגה ברכב במידה ויש לך בקרת החלקה.

ועוד משהו אם ביטלת את הבקרת החלקה אז כנראה שיש לך תקלה בחיישן.

• ספונסר פורום
פורסם

זה קרה לך לאחר פרוק של ההגה או שזה הופיע סתם כך יום בהיר אחד ?

זו כנראה תקלה של חיישן מצב ההגה שנמצא בבסיס ההגה ,או שהוא תקול

או שהוא איך שהוא יצא ממירכוז וסליל השעון שבתוכו מגיע עד הקצה כאשר

אתה מסתובב לצד אחד ,אם זה כך אז בסוף הוא יקרע ,כדאי לך לנסות להציל אותו

מהר כי זה חלק מאד יקר .

יש אפשרות גם שמשהו קורה עם חיישני ה ABS שבגלגלים בזמן נעילת ההגה

למשל חוט של חיישן גלוי שמקצר או חיישן שנוגע בבסיס טבעת הדפקים

ומשדר כאילו הרכב מחליק ,במצב כזה המחשב סוגר מיד

את המצערת כדי לשלוט בהחלקה ,(מה שהוא חושב כהחלקה) .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...