Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה לכם ככה לנצל את האביב.

מתי הגולדוינג גידל זקן ?

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אכן יום נהדר לטיול, הפיאט החליטה להתחמם ולכן לא יצאה לטיול,

פעם ראשונה יצא לי לראות את שני המפלצים בפעולה ומה אני אגיד לכם הם נותנים בראש כאילו היום יצאו מפס היצור.

הקטר הכחול והשור האדום שניהם מושכים כאילו אין מחר אפילו ה ZZR שלי נאלץ לפעמים להרים גבה (וגלגל) כדי לתפוס את שניהם.

ובעניין הזקן: כשיש לך גולדווינג אין זמן להתגלח.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אז גם אנחנו יצאנו 3 אופנועים , אמנם לא היה איתנו מכונית איטלקיה שווה, אבל היינו 3 איטלקיים קלאסיים

קאגיבה 650 שנת 87 מוטוגוצי קאסטום שנת 89, ואפריליה טוארג שנת 90, יש כבוד לא??

התמונה במצפה במצוקי דרגות.

IMG_0611.jpg

פורסם
אכן יום נהדר לטיול, הפיאט החליטה להתחמם ולכן לא יצאה לטיול,

פעם ראשונה יצא לי לראות את שני המפלצים בפעולה ומה אני אגיד לכם הם נותנים בראש כאילו היום יצאו מפס היצור.

הקטר הכחול והשור האדום שניהם מושכים כאילו אין מחר אפילו ה ZZR שלי נאלץ לפעמים להרים גבה (וגלגל) כדי לתפוס את שניהם.

ובעניין הזקן: כשיש לך גולדווינג אין זמן להתגלח.

זה מה שקורה מיקי שאתה מאכיל את האופנוע שלך בעשב....

2011_0320(024).jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יפה לכם ככה לנצל את האביב.

מתי הגולדוינג גידל זקן ?

ישי

הגולדווינג גידל זקן לטובת חגיגות פורים.

כעת נותר רק חצי ממנו (וגם הוא צבוע בירוק), ומחר יירד גם החצי השני.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אכן טיול מדהים, שהתארגן באופן ספונטני לחלוטין ע"י מיכאל שאמר לתומו ביום שישי בטוביה: "מה אתם אומרים על איזה טיול אופנועים בראשון או שני", ורץ לביתו מפאת כניסת השבת.

עם צאת השבת, נסגרו הפינות האחרונות כגון מועד יציאה ומסלול משוער לטיול.

כך, ביום ראשון בבוקר, נפגשו להם שלושה אופנועים ויצאנו אל הדרך.

היה לי לכבוד ולעונג להרכיב בחלק הראשון של הטיול את אשתו של רן (היא רצתה גולדווינג, והוא קנה לה גרמניה זקנה). ניסיונותיו של רן להיפטר ממנה ע"י הרכבתה על האופנוע עם הנהג בעל שעות אופנוע גדול הכי קטנות לא צלחו, ולאחר שירדנו דרך כביש המנהרות צור הדסה ומטע אל צומת האלה, היא כבר עברה אליו תוך כדי זה שהיא אומרת שהגולדווינג זה כמו לשבת על כורסא ושיש לה שתי ידיים שהיא יכולה לצלם תוך כדי רכיבה, אבל הן רעדו מהפחד מהרכיבה שלי.

אחרי הקפה של הבוקר, המשכנו לכיוון לוזית, והגענו אל גבעה קסומה. חנינו את האופנועים למרגלות הגבעה וטיפסנו רגלית בשדה חרציות.

המראה אשר נשקף ממעל היה מדהים. שדות על גבי שדות ירוקים פרושים מתחתינו לכל הכיוונים, הציפורים ממעל בתעופה צורנית, שקט סביב, פנאי למחשבות והרגשה של טוסקנה, כאן ליד הבית.

משם המשכנו לכביש 40, ועלינו צפונה עד צומת מסמיה ומשם לצומת נחשון.

בצומת נחשון פנינו ימינה, ולאחר זמן רכיבה מועט, מצאנו את עצמנו בשדה רקפות ענק. ימין ושמאל, רק רקפות.

לאחר שקשקשנו לנו בין הרקפות, סובבנו את המצערות, ובזריזות שבנו אל עיר הקודש, לקבל את פני חג הפורים הבא עלינו לטובה.

מסלול טיול הרכיבה היה משובח, החברה טובה ונעימה, ורק חבל כי הטיול הסתיים מהר מידי.

אין ספק כי הטיול הזה פתח את התיאבון לטיולים רבים ונוספים, כמו גם למסלולי רכיבת נוף - ויש כאלו לא מעט באיזור ירושלים.

וכן, אני יודע שאתם לא מאמינים לי בלי תמונות, אז אשתדל מאוד להעלותן עד מחר.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...