Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר נסיעת מבחן עם הרכב החלטתי שאני רוכש אותו.

העניין הנוסף הוא שאני לא מצליח לקבל את ההטבות שנציינם פה החברים בפורום.

הדבר היחיד שהצלחתי לקבל הוא קודנית

אנשים בפורום רשמו שהם רכשו את הרכב עם שלל מתנות:חישני רברס,מרימי שמשות,קודנית,דיבורית.

אשמח לדעת האם גם אתם נתקלתם בסוכנויות שהציעו לכם את שלל ההטבות?

באם אתם לא מעניינים לרשום זאת על גבי דפי הפורום אשמח להפנות אותי לסוכן ספציפי.

אני מעוניין לסגור עד סוף השבוע ולתת כבר מקדמה.

תודה מראש

פורסם

היי,

אני הזמנתי את הספארק בסוכנות של UMI בת"א בתחילת החודש.

התוספות שקיבלתי חינם הן: קודנית, חיישני רוורס, דיבורית בלוטות' ומרימי שמשות.

קיבלתי את התוספות האלו כיוון שאני שאמרתי שאני יכול לשלם במזומן - כלומר בלי מימון או טרייד אין. הוא אמר לי בפירוש שאם כן ארצה מימון / טרייד אין לא אקבל את כל התוספות האלו.

שלחתי לך פרטים מלאים בפרטי.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה!

רון.

פורסם

רכשתי את הרכב רק עם מרים שמשות אבל קיבלתי מימון אטרקטיבי מאוד.

מזומן 17,500

555X36=19,980

לאחר שלוש שנים היתרה 30,020

לדעתי עדיף על התוספות הללו - בביטוח לא דרשו קודנית !

מימון כזה להערכתי שווה 4,000-4,500 ש"ח.

פורסם

לאחר בירורים עם מספר סוכנויות הגעתי להטבות הניתנות במימונים השונים.

מקדמה של 20 וכל חודש תשלום של 555 ותשלום של 27500 בסוף המימון-ניתנת אחת מההטבות:קודן,חישני רברס,דיסורית,מרים

אם תשלמו מקדמה של 30 וכל חודש תעלו את ההלוואה לסכום של 1000 שקלים בחודש, תקבלו שלוש הטבות מתחלפות לבחירתכם מתוך 4 ההטבות.

אז שלא יעבדו עליכם

פורסם
לאחר בירורים עם מספר סוכנויות הגעתי להטבות הניתנות במימונים השונים.

מקדמה של 20 וכל חודש תשלום של 555 ותשלום של 27500 בסוף המימון-ניתנת אחת מההטבות:קודן,חישני רברס,דיסורית,מרים

אם תשלמו מקדמה של 30 וכל חודש תעלו את ההלוואה לסכום של 1000 שקלים בחודש, תקבלו שלוש הטבות מתחלפות לבחירתכם מתוך 4 ההטבות.

אז שלא יעבדו עליכם

יש לי טוב יותר:

מקדמה 25000 השאר 36 תשלומים. כל ארבעת התוספות שצויינו חינם !!!

אם מישהו רוצה הפנייה אשמח לעזור דרך מסרים.

סייג קטן - לא בטוח אם זה קשור כי ישנם עלויות ריבית שממומנות ע"י היבואן ומשתנות בין הבנקים.

בכל מקרה בהזמנה שלי הצהרתי שאני עובד עם בנק הפעלים. האם זה משנה? שוב לא יודע.

פורסם

אומנם אצל המשפחה שלי היה מדובר בקרוז, כי אנחנו לקוחות חוזרים אז היה אצלנו טרייד אין במחיר מחירון גם קיבלנו מרימי שמשות, קודנית, חיישני רוורס, כרית לדיבורית וגם מימון ללא ריבית וללא הצמדה ל-3 שנים, אה ושכחתי עיגול הסופי של מחיר הרכב! אבל זה כי אני מכיר את הסוכנות וגם את הסוכן ואנחנו לקוחות חוזרים.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
האם אפשרי להחזיר את התשלומים שנשארו באמצע התקופה ללא קנס.(במידה ולוקחים מימון)

ברור !!!

אפס אחוז ריבית אז גם אפס אחוז קנס.

גם הגיוני וגם בדקתי.

• תוכן חדש...