Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב לכולם,

אני מתעניין בקנית מחשב חדש בתקציב של עד 5000 ש"ח.

השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט , פוטושופ וחשוב שהמחשב יוכל להריץ טוב משחקים.

הנק' הבאות חשובות וצריך שיהיו כלולות במפרט :

*מעבד חזק וטוב מבית אינטל

*כרטיס מסך חזק מבית ATI

*זיכרון גדול

בנוסף חשוב שהמחשב יהיה שקט.

אשמח לעזרה מחברי הפורום בבניית מפרט מתאים.

פורסם
*מעבד חזק וטוב מבית אינטל

*כרטיס מסך חזק מבית ATI

א) סתם שאלה - למה לא AMD וNVIDIA?

ב) המפרט כולל מסך, או לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמח לראות שיש מודעות למחשבים שקטים.

לדעתי מחשב לנובו/HP שולחני, כמוצר מוגמר - יעשו את העבודה (לא מחשב שאתה "מרכיב" בעצמך).

בזמנו (לפני 4 שנים וחצי) כשאני חיפשתי מחשב כזה, כל חנויות המחשבים שפניתי אליהן לא הבינו על מה אני מדבר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לדעתי מחשב לנובו/HP שולחני, כמוצר מוגמר - יעשו את העבודה (לא מחשב שאתה "מרכיב" בעצמך).

ויעלה פי 1.5-2 ממחשב בהרכבה עצמית עם מפרט זהה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪982

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-H67A-UD3H-B3 ₪757

זיכרון:

[..] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X ₪449

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1315

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 520W ₪332

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - זמין במלאי ₪115

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪264

הרכבת מחשב:

[..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80

מחיר סופי: ₪4408

*המפרט הורכב ב - ww.IQPC.co.il רק מטעמי נוחות בלבד. אין בהודעה זו שום המלצה על החנות הספיציפית.

לא ציינת אם אופציית האוברקלוק חשובה לך, אופציה זו תעלה לך כמה מאיות נוספות.

בנוסף לא הוספתי לך כאן מארז, שזוהי לדעתי בחירה אישית למדי בגלל העיצוב החיצוני - אך תזכור שלמארז השפעה גורפת על שקט כללי של כל המערכת.

אז יש לנו כאן בעצם מפרט מלא העונה לגמרי לדרישות שלך, כולל מעבד של אינטל חזק ועדכני + לוח אם מתוקן אשר פטרו לו את בעיות ה-SATA, קירור שקט למעבד שיהיה שקט משמעותית מהסטוק, זיכרון 8GB משתלם אשר כבונוס מגיע עם גופי קירור חיצוניים (אין משמעות במידה ואתה לא מעוניין באוברקלוק), כרטיס מסך מפלצתי שיזיז כל משחק בכל ההגדרות נכון לעכשיו + בנוסף אפשרות לפתוח אותו ל6970 בלי בעיות, דיסק קשיח של 1TB אשר קיבל ציונים טובים במבחנים וספק כוח איכותי שיחזיק את כל החבילה.

זה הכיוון הכללי המומלץ נכון לעכשיו, יתכן ואפשר להוסיף\לשנות בכמה חלקים מהמפרט - לשיקולך :-P

פורסם

אם אתה תעבוד עם פוטושופ, מומלץ כרטיס מסך של NVIDIA, תוכנת PHOTOSHOP מזהה אוטומטית שימוש בכרטיסי הGEFORCE של NVIDIA ויודעת להשתמש במעבדים הגרפיים שלהם להאצת העיבוד, כפי שמתואר בלינק הבא:

http://www.nvidia.com/object/adobe_photoshop.html

מעבר לכך, בעלות נמוכה יחסית ניתן לשדרג ללוח אם מגרסאת הP67 ולא הH67 כפי שבמפרט המצורף ולבצע האצה גבוהה מאוד למעבד בקלות יחסית ע"י שימוש במעבד בעל מכפלה פתוחה כמו הI5-2500K ולא ה2500 הרגיל כמו במפרט שהציעו.

מבחינת קירור למעבד בהאצה שכזו לא נדרש גוף קירור מפלצתי אלא איכותי מכיוון שהמעבדים החדשים הם קרירים יחסית גם בהאצת המעבד, הקטאנה שבמפרט הוא מצוין.

מבחינת שימוש במחשבי המותג למחשב למשחקים אני דווקא לא בעד מכיוון שהם פחות גמישים לשינויים ולפעמים אפילו המארזים אינם מתאימים מבנית לכרטיסים מסויימים.

מבחינת רעש וכד', מי שקונה מחשב למשחקים ועריכה משקיע גם במארז איכותי ושקט וספק כח טוב, כך שרעש זה לא עניין בעייתי.

אני אוכל מחר להרכיב ולשלוח לך הצעה למפרט מעניין שאני חושב שיתאים לצרכיך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לעריכת תמונות זה תמיד טוב יותר זכרון.

פורסם

צודק,אבל פוטושופ זו לא תוכנה כזו כבדה,מילא פרימר,עדיין מיותר,את ה200 שקל האלו שישקיע במאוורר שקט למעבד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא התכוונתי מבחינת צריכת הזכרון להפעלת התוכנה אלא בעבודה על ריבוי קבצים וקבצים בגדלים גדולים.

אם הוא רוצה לחסוך אין בעיה, גם 4 יתאימו ואם ירצה עוד יוסיף.

לגבי עניין כרטיס המסך הוא צריך לתת את הדעת, תוכנות ADOBE יודעות לעשות שימוש בכרטיסי NVIDIA.

קירור למעבד הוא לא צריך להחליף, אפשר לעשות OC נחמד גם עם קירור הסטוק של הSANDY BRIDGE החדשים והם גם לא רועשים.

פורסם

אהלן , לא היה לי זמן להגיב מכיון שאני בלי מחשב כרגע.

שהמחשב יגיע בשבוע הבא אעדכן לגבי המפרט , יצא קצת יקר יחסית לתקציב המקורי.

פורסם

מצטער על העיכוב אבל אני מעדכן , קיבלתי את המחשב באמת מחשב מצוין !

זה המפרט :

מעבד :

Intel Core i7-2600

לוח אם :

Gigabyte GA-P67A-UD4-B3

דיסק קשיח :

Westren Digital Caviar Blue WD10EALX 3.5" 1000GB SATA3 32MB

זיכרון :

Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz CL 9-9-9-27

כרטיס מסך :

Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5

מארז :