Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינפיניטי ישראל מגייסת עובדים לסניף הרצליה:

1. נציג מכירות רכב חדש- נסיון בענף הרכב חובה.

2. פקידת קבלה.

שעות עבודה:

ימים א-ה שעות 8:30-18:00

יום ו' 8:30-13:00

פרטים נוספים: 054-4299242 עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
יש חרט בקהל?

בעל בית מלאכה יקר שעובד עם החברה שאני עובד בה מחפש חרט. צעיר, ותיק - לא משנה.

המקום נמצא באזור דרום תל אביב.

לפרטים ה"פ.

היום יותר קל למצוא חד קרן ורוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תיארתי לעצמי.

חבל שצעירים בימינו מעדיפים לעבוד בשליחויות ובמלצרות במקום להרוויח מקצוע נדרש (אבל זה לדיון אחר).

פורסם
תיארתי לעצמי.

חבל שצעירים בימינו מעדיפים לעבוד בשליחויות ובמלצרות במקום להרוויח מקצוע נדרש (אבל זה לדיון אחר).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4583078,00.html

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

זה באמת חומר לדיון אחר, ארוך ועקר, אבל האחריות לסיפור הזה היא לא רק של הצעירים. בעלי העסקים הקיימים ואפילו מקומות עם מוניטין כמו צור לבון אינם מקלים על כניסתה של אוכלוסיה איכותית למקצוע הזה. וכשנכנסת אוכלוסיה לא איכותית, אתה יודע מה קורה.

פורסם
תיארתי לעצמי.

אני ממש לא מעדיף לעסוק לא בזה ולא בזה,

מחפש עבודות בתחום הטכני שאני חזק בו. עבדתי במעבדת מחשבים (שעבדתי בה גם לפני הצבא, וגם בצבא עסקתי בטכנאות) ועזבתי את המעבדה כי לא היה לי טוב מבחינת השעות בלימודים ומבחינת היחס מהבוס.

כרגע יותר חשוב ללמוד לפסיכומטרי כדי להתקבל שנה הבאה לאוניברסיטה. שם רוכשים מקצוע אמיתי לחיים שגם אפשר להשתכר ממנו בכבוד וגם להמשיך הלאה לתואר שני ושלישי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור,

כמובן שההודעה לא הופנתה אליך כלל, אלא כפי שרשמתי - לצעירים שבוחרים בכח ללמוד מקצוע לא נדרש, משלמים על כך הון קטן ובסוף מוצאים את עצמם עובדים בשליחויות או במלצרות.

פורסם

קודם שיהיה כאן כבוד לאדם עובד, ולעבודה של אנשים (כולל של עצמך).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
דור,

כמובן שההודעה לא הופנתה אליך כלל, אלא כפי שרשמתי - לצעירים שבוחרים בכח ללמוד מקצוע לא נדרש, משלמים על כך הון קטן ובסוף מוצאים את עצמם עובדים בשליחויות או במלצרות.

לכן מי שלא סגור על עצמו, רצוי שיחשוב טוב לפני שהוא מבזבז כסף (וגם זמן) לחינם. לפעמים זה דורש שיפור בגרויות ומאמץ, אבל זה שווה את זה, לא להתפשר על מקצוע שלא מעניין או מקצוע שלא אוהבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ומה אם האהבה שלך היא לעבוד עם הידיים? מישהו גם צריך לייצר את כל מה שהמהנדסים מתכננים, לא?

אוניברסיטה זה נחמד, אבל מי שלא מעוניין ללכת לשם לא צריך להרגיש שהוא נכשל בחיים. חרט זה מקצוע לא פחות "אמיתי" ממהנדס מכניקה, אבל איכשהו בארץ ברור לכולם שבלי תואר (שני, שלישי, רביעי...) לא תוכל להתקיים בכבוד.

בראייה לטווח ארוך זה לא מצב בריא במיוחד.

פורסם

מקצוע גם יכול להיות חרט או חשמלאי ואני לא פוסל את זה,

אני מעדיף לעבוד עם הראש וזה אני, יכול להיות שבחור אחר בגילי יעדיף לעבוד עם הידיים.

פורסם

הטרגדיה היא בכך שבישראל, כשאתה מחליט להיות עובד כפיים, אתה בד"כ דן את עצמך לתנאי עבודה פחות נעימים מאשר אלו של אקדמאים. ואני לא מדבר על השכר (שדווקא עשוי להיות גבוה יותר) אלא על דברים בסיסיים כמו שירותים נקיים, פינת קפה נורמלית או סביבת עבודה בטיחותית.

רוב החרטים ומפעילי המכונות התעשייתיות שיצא לי לפגוש בארץ עבדו בתת- תנאים, בלכלוך וברעש ובתאורה לקויה. זו המנטליות הרווחת בקרב בעלי מפעלים בישראל, והאנשים שעובדים בשבילם בד"כ לא דורשים ולא מקבלים את הכבוד הראוי, שלא לדבר על כך שאינם מתאגדים מקצועית לשמירה על סטנדרטים מסויימים בתחום.

זה לא שבחו"ל הכל סטרילי, שקט ומריח טוב, אבל במדינות רבות כבודם של מקצועות הכפיים במקומו מונח והנטיה היא לספק תנאים הולמים במפעלים ובבתי המלאכה. האמת שגם בארץ מספיק לטייל באחד המפעלים של ורטהיימר בצפון כדי להבין איך זה יכול וצריך להיראות כשעושים זאת נכון.

אני טוען שעד שזה לא ישתנה, לא תהיה לצעירים שום מוטיבציה לבחור במקצוע כזה על פני אותה מלצרות, שליחות או כל משלח יד אחר שאינו דורש הכשרה.

פורסם
הטרגדיה היא בכך שבישראל, כשאתה מחליט להיות עובד כפיים, אתה בד"כ דן את עצמך לתנאי עבודה פחות נעימים מאשר אלו של אקדמאים. ואני לא מדבר על השכר (שדווקא עשוי להיות גבוה יותר) אלא על דברים בסיסיים כמו שירותים נקיים, פינת קפה נורמלית או סביבת עבודה בטיחותית.

ממש ככה :mm_yeah:

• תוכן חדש...