Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודע לזה, אבל אני מעדיף שהמעסיק ידע מראש שאני בא לתקופה קצרה, ולא יופתע לאחר כמה שבועות/חודש (במיוחד אם זה יהיה דרך מישהו מהפורום).

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש עבודה נוספת לשעות הערב, עדיפות לעבודה מהבית (מתגורר באזור אשדוד).

בעל נסיון בתחום התמיכה הטכנית.

כמו כן רלוונטי גם מדריך חוגים לילדים/מבוגרים בתחום המחשבים או בתחומים אחרים.

[email protected]

פורסם

מחפשים אצלנו איש סיסטם טוב, ברעננה, כסף לא רע בכלל (לא סטארט אפ, חברה די מבוססת)

תכלס שידע טוב מאוד לינוקס, וינדוס, VM, סטורג', גיבויים, פריסה בענן, כמובן עם ניסיון של כמה שנים לפחות

לדרישות מלאות ניתן לפנות אליי בפרטי

פורסם

מהפייסבוק, פורסם לפני שבוע, יכול להיות שכבר לא רלוונטי-

Nyotron is hiring! smile emoticon

Linux Software Developer

We are looking for an experienced Software Developer for our Server Team.

The Server Team is responsible for developing the Linux Server Part of the Nyotron Paranoid Software Package, communicating with a Windows Client and interfacing with a large SQL Database.

Job Description:

• As a Software Developer, you will be designing and developing complex applications with C/C++ on Linux.

o Design and/or conduct design modifications of complex systems or subsystems

o Perform design changes for product improvements and upgrades and actively participate in design and code reviews

o Conduct tests, of software configurations (unit and integration)

o Demonstrate high commitment to top quality, implementation and development of best practices

o Work with Quality Engineering and Support staff to resolve issues with released software.

o Provide input on program schedule and accurate estimation of project deadlines

o Work under tight schedules

o Assist manufacturing in troubleshooting and testing. Resolve programming issues.

o Handle escalated technical support calls

o Provide input regarding overall process improvement

• You will collaborate with a senior team of engineers and developers on cutting-edge projects

• You will be interfacing with the senior leadership team and and have growth opportunities

• You will analyze, program, debug and modify computer programs for end user applications

Professional Requirements:

• At least 5 years’ experience in Linux C/C++ Development, using Eclipse

• Experience of Linux low-level and Kernel architecture

• Experience in Linux Administration

• Experience in MYSQL/SQL Development

• Good bilingual , oral and written communication skills (Hebrew and English)

• Highly motivated and autodidact

Advantages:

• Previous experience in Network development

• Previous experience in Windows development

• Education: Graduate degree in Computer Science from a well-known university

• Previous experience with software security

If you see yourself as a potential candidate, please send your resume to me [email protected]

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

מחפש עבודה לשעות הערב. כל דבר, החל משליחויות (עם רכב, ללא קטנוע) וכלה ב-האמת, לא יודע מה.

אני מבין במחשבים, מבין באינטרנט, מבין במכירות, מבין בשיווק, מבין (ואפילו טוב, עם תוצאות ו"קבלות") בקידום אתרים, ובגדול מבין מספיק בכמעט כל דבר שאני יכול לחשוב עליו (כולל הבנה לא רעה של כימיה בסיסית, מסלול כימיה בתיכון מקצועי, אני מוגדר כלבורנט...).

איזור חיפה והקריות.

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן,

חבר מחפש עבודה באזור ראשון-לציון, בן 23 השתחרר מתפקיד לוחם בהנדסה קרבית (תפקיד קשר מג"ד בעל יכולות ארגוניות גבוהות ולא מפחד מאחראיות).

עובד כשנה וחצי בתפקיד ניהול מכירות ומכירות של חברת רהיטים גדולה כחלק מהתפקיד: התעסק בחשבשבת, מכירות, תיאומי לקוחות, התעסקות עם מובילים וניהול שירות הלקוחות.

נייד עם רכב, מוכן ללמוד כל תפקיד נדרש. ומוכנות לעבוד במשרה מלאה (5-6 ימים בשבוע)

יצירת קשר בהודעה פרטית אלי

תודה רבה.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

שוב פעם יש גל גיוסים:

מאבחן/ת למרכזי השירות : פתח תקווה, ירושלים

מכונאי/ת רכב למרכזי שירות : אשדוד, פתח תקווה

מחסנאי/ת למרלו"ג

נציג/ת מכירות לביטוח - בראש העין

נציג/ת טלמיטינג להיסעים – בראש העין

נציג/ת מכירות שטח הובלה קלה

נציג/ת מכירות לאולמות התצוגה - בחיפה

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלום לכולם!

אני נכה 100% (לא כסא גלגלים) ומאד אוהב לעבוד בסביבת מחשבים.

לצערי, לא פשוט עבורי כלכך להגשים את שאיפותיי המקצועיות (תפעול תוכנות, מחשבים, בדיקות קומפליינס ו-QA בעלות תרחישים קבועים).

בעבר עבדתי בחברת תוכנה שלימדה אותי לבצע בדיקות קומפליינס בסביבת Html וזה היה הצלחה של ממש.

בשנה האחרונה נכנס לתוקפו "חוק" (לא סתם במרכאות - יש חוק, אך לא חושב שקיימת אכיפה לעת עתה): "הגברת אחוז העסקתם של עובדים עם מוגבלות".

אני מנסה למצוא את האיש/ה שבעזרתו אוכל להיכנס לתחום (אולי אף ממש להתמקצע ובעתיד הלא רחוק להחזיר את ההשקעה).

הכוונה: להכניס אותי לחברה ע"י העסקה "מוגנת יותר", שיהיה ברור שהתחלה צריך טיפה ללטש אותי ולהיות סבלני יותר.

דרישות השכר שלי צנועות וגם אם וכאשר אצליח להשתלב - אדרוש שכר נמוך יותר (אודות לקצבה).

אודה לעזרתכם ביותר!!!

פורסם

היי,

מנסה את מזלי במאגר הבלתי נדלה של אנשים בפורום הזה :) אנחנו מחפשים מתכנת Frontend + Backend לחברת ironSource, לצוות ה IT - DevOps.

מכירים מישהו? אתה המישהו (או מישהי)? אשמח לשמוע! מחפשים בנרות :)

תומר

תומר.

פורסם

מחפש עבודה בתור סוכן מכירות בשטח, אזור ראשון לציון-חולון-נס ציונה-רחובות.

ניסיון בתחום, בעל רישיון, 5-6 ימי עבודה, משרה מלאה.

אשלח קו"ח למי שמחפש,

תודה!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

החברה שאני עובד בה מחפשת עובדים/ות חדשים/ות.

מי שרוצה מידע נוסף מוזמן לשלוח ה"פ או למייל המצורף להודעה ואענה בשמחה.

!Incapsula company is looking for employees to the position of Support Engineer

.The position is flexible, by shifts and suitable for students

.If you are interested, send me your resume - to [email protected]

We are looking for "Rock Stars" for Imperva Incapsula Tier 1 technical support (24/7).

The candidate will be critical in maintaining the trust of our customers and ensuring excellent .customer experience

.The successful applicant will learn the inner workings of Incapsula technology while analyzing complicated

.technical issues and working directly with our customer and various internal team

:The ideal candidate has

.Experience in Technical Support/Technical customer service roles -

.Knowledge in: DNS, TCP/IP, HTTP, SSL, Caching -

.Experience in Networking and Web Applications – Big Plus -

.Troubleshooting experience -

.Independent, Fast-Thinker -

.Enjoy stress -

.Highly Communicative - A Must -

.Fluent English - A Must -

.Highly service-oriented and empathic - A Must -

.Willingness to work in shifts and in flexible hours – at least 4 shifts a week -

.Highly-motivated people who are looking to join and grow with a great company are highly welcome -

עריכה אחרונה על ידי Style

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

~

בתור סטודנט למנהל עסקים ומשאבי אנוש, ואדם עם קצת נסיון מקצועי בהייטק ומחוצה לו, אני סקרן: מה הטעם לציין שאתם מחפשים "רוק סטאר"/תותח/כריש/סופרלטיב אחר? את מי בדיוק אתם מנסים למשוך (או אולי לסנן) עם ההסתייגות הזאת? באיזו סיטואציה לדעתכם ישקול אדם אם להגיש מועמדות או לא, ואז הסעיף הזה ישפיע על החלטתו?

פורסם

אם הייתי במחלקת משאבי אנוש ו/או האדם שכתב את זה, הייתי יודע לענות לך.

אני רק מעביר הלאה את הגלופה שנכתבה. אני לא חושב שהצירוף מילים הזה מאיים על מי שעומד בתנאי הקבלה הנדרשים למשרה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
~

בתור סטודנט למנהל עסקים ומשאבי אנוש, ואדם עם קצת נסיון מקצועי בהייטק ומחוצה לו, אני סקרן: מה הטעם לציין שאתם מחפשים "רוק סטאר"/תותח/כריש/סופרלטיב אחר? את מי בדיוק אתם מנסים למשוך (או אולי לסנן) עם ההסתייגות הזאת? באיזו סיטואציה לדעתכם ישקול אדם אם להגיש מועמדות או לא, ואז הסעיף הזה ישפיע על החלטתו?

דריש, זו דרכם להגיד שהם מחפשים אדם מוכשר ולא שגרתי.

אישית לא הייתי בוחר במילים האלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

~

אני רואה בזה תעודת עניות נוספת לכל תחום הגיוס וההשמה בישראל (לא שהיו חסרות דוגמאות). אם זו דרכם לחפש אנשים לא שגרתיים, אז מגיע להם כל אחד מ-60% הקו"ח הלא רלוונטיים שהם יקבלו ויצטרכו לעבור עליהם.

• תוכן חדש...