Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש עבודה במלצרות לסופי שבוע

אזור המרכז

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

דרוש כלכלן/רוח/עוד עם רקע במחירי העברה או הערכות שווי. העבודה במשרד גדול ובתנאים טובים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

מנסה את מזלי , מחפש עבודה ,

סיימתי תואר ,עובד ב 3.5 שנים האחרונות במשרת סטודנט בחברת הייטק גדולה כיום ומחפש את המשרה המלאה בתחום ה RF וחומרה .

התעסקתי בעיקר באנליזות ואופטימיזציות של צריכות הספק בתחום SoC לסלולר עד היום .

מבין חומרה מגיל אפס , תוכנה גם כן .

יוצא יח' מודיעין , אוהב ללמוד דברים חדשים ולשפץ כול תכנון קיים בשביל להביא לשלמות .

ניסיון ב C , matlab .

איזור המרכז

קו"ח יישלחו במייל .

תודה.

עריכה אחרונה על ידי amisha

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

דרוש טכנאי למרכז הפעלה ותמיכה של קישוריות IP ע"ג פלטפורמות שונות (RF וסיבים).

העבודה מתבצעת באנגלית וצרפתית, דרך הטלפון ובשליטה\בקרה מרחוק. לקוחות חו"ל בלבד. המרכז פעיל 24 שעות ביממה, נמצא בשרון. משמרות של 8 שעות.

דרישות:

אנגלית - רמה מצויינת.

מינמום של ארבע משמרות, נכונות לעבוד בסופ"ש ולילה. לא לתקופות קצרות, מיועד למי שרואה את עצמו לפחות שנה וחצי בתפקיד.

יכולת למידה עצמית, חשיבה מוכוונת לאיתור ופתרון תקלות.

רקע רצוי:

משוחרר מיחידת קשר עם ניסיון בRF - מתאים גם למשוחררים טריים במידה והגישה לעבודה נכונה.

ו\או

נסיון תעסוקתי בתמיכה טכנית מתקדמת - לדוגמא, תמיכה עסקית בספקיות כולל התחברות מרחוק לCPE (צ'קפוינט למשל).

ו\או

הסמכות של סיסקו או ג'וניפר.

הערות:

צרפתית - ייתרון גדול מאוד

העדפה לעבודה במשמרות ערב ולילה - ייתרון

עברית - אין שום צורך לדעת עברית. אם יש לכם מישהו שזה רלוונטי לו, עולה חדש למשל, ספרו לו על המשרה הזאת.

פרטים נוספים, בפרטי.

תודה

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אם אתם אוהבים רכבים יש לי עבודה בשבילכם. הילוך שישי באר יעקב מחפש נהג שינוע לקחת רכבים מלקוחות פרטיים וליסינג (עובדים עם חברות אלדן וAvis).

מתאים מגיל 24. שעות עבודה 7:00-16:30 כאשר משעה 16:30 שעות נוספות! ימי עבודה א'-ו' (שישי עד שעה 12:00).

יום שלישי המוסך עובד עד השעה 14:00

למעוניינים נא לצלצל למנהל הסניף מיקי : 053-7530099

אם הוא לא עונה לכם תתקשרו לנייד שלי : 054-7951599 תומר

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אם פותח השירוש יחזור על טעויות עבר של פותחי שירושים דומים, יש פה פוטנציאל בידור אדיר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

~

יש שרשור יעודי להצעות מגונות כאלה, אדוני מתבקש לעמוד בתור עם כולם ולא לתפוס תחת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?368291

חוץ מזה הדרישות שלך לא קשוחות מספיק, ראה ולמד איך מגייסים נהג לחברה רצינית:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?549032

עריכה: אקסודוס הקדים אותי. הלכתי להכין פופקורן.

פורסם

חברים יקרים, אני מודע לזה שזה לא לוח דרושים אבל בכל זאת אני עושה מאמץ עבור המוסך כרגע אנחנו מחפשים נהג שינוע כמו שנאמר.

אם זה אקטואלי עבורכם תתקשרו לטלפון של המנהל ואם הוא לא עונה תתקשרו ישירות אליי ואני כבר אגיד לו שיחזור אליכם .

שיהיה לכם המשך יום נעים :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
חבר, שעות נוספות לא אמורות להיות לאחר 8 שעות עבודה?

זה דווקא לפי החוק, יש 30 דקות להפסקת צהריים עליהן לא מקבלים שכר.

פורסם

יש פה מישהו מתחום העיבוד השבבי?

אני רוצה לשנות כיוון בחיי, אחרי 15 שנה בתחום המחסן ועם אתנחתה קלה כעצמאי על הדרך.

ללא ניסיון, אבל עם ראש גדול, אהבה לתחום ורצון עז ללמוד ולהתפתח בו. מה לעשות, אספן סכינים אוהב להתעסק עם מתכת...

ניסיון גם בקניינות כלי עבודה ועיבוד שבבי.

תודה מראש!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מחפש עבודה בתחום המחשוב (טכנאות PC או מכירות), ניסיון של שנים רבות בתחום כולל עבודה במעבדה וניסיון צבאי בתחום הטכנאות.

העבודה צריכה להיות בבאר שבע או באיזור (לצורך העניין לא יותר מאופקים/עומר וכו'). עדיף משרה מלאה.

עדיין מחפש. כמו שכתבתי כבר, גם משהו באיזור באר שבע זה בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...