Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני סטודנט שנה ב' להנדסת מכונות באוניברסיטת ת"א, ממוצע 83 (בעמל רב) בעל חוש טכני, יוזמה ואחריות.

מחפש משרת סטודנט בתחום, פתוח לכל הצעה.

אני מתגורר במרכז, נייד וזמין להתחלה מיידית.

קו"ח וגליון ציונים עפ"י דרישה.

בה"פ או ב: [email protected]

תודה

פורסם

~

לחברת סטארט-אפ בכפ"ס דרוש מהנדס מערכת בכיר, רצ"ב תיאור הדרישות.

מדובר במוצר מעניין למדי המציע שיטת יצור אלטרנטיבית ל-PCB באמצעות טכנולוגיות מתחום הדפוס הדיגיטלי.

חברה קטנה בשלב זה, אנשים נחמדים ואווירה משפחתית. סביר להניח שגם התנאים יהיו לא רעים.

אפשר לשלוח קו"ח אליי למייל (ראו חתימה) ואעביר אותם ישירות ל-CTO המגייס.

שימו לב: לא מדובר באותו סטארט-אפ שכתבתי עליו כאן בהודעה 412.

~

פורסם
זוגתי, אשר סיימה לאחרונה תואר ראשון בלוגיסטיקה, מחפשת כעת עבודה במשרה מלאה.

נסיון צבאי של ניהול מחסן + שנה וחצי בקבע הכולל:

ניהול מלאי, עבודה מול ספקים והוצאת תעודות משלוח, פתיחת וסגירת פק"עות, ניהול פגי תוקף, בעלת תעודת משלחי חומרים מסוכנים.

קורות חיים ישלחו למעוניינים בה"פ.

תודה!

עדיין מחפשת מקום עבודה להתחיל בו.

כאמור, תואר ראשון בלוגיסטיקה + נסיון צבאי בניהול מחסן (שנתיים חובה + שנה וחצי קבע).

ידע רחב בתוכנות מלאי צבאיות.

קו"ח בה"פ.

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום

אנחנו מחפשים מכונאי נוסף לצוות שלנו, בחור חרוץ ובעל מוסר עבודה, ניסיון כמכונאי חובה, שכר הולם ותנאים טובים

לפרטים 053-2002525 אורן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

~

לקראת הקיץ אני מחפש עבודה זמנית, כאשר אחת האפשרויות היא לחזור לארץ לטובת העניין.

קצת רקע: איש טכני עם עשר שנות נסיון באינטגרציה ושירות, מתוכן שבע בתחום הדפוס הדיגיטלי בפורמט רחב, פלקסו ו-CTP. ניסיון רב בעבודה עם לקוחות בארץ ובחו"ל, יכולת לעבוד ולדווח בשלוש שפות (אנגלית, עברית ורוסית) והיכרות טובה עם תכנות אופיס וגרפיקה הנהוגות בתעשייה.

נכון להיום עומדים לרשותי ארבעה חודשים מלאים (מסוף מאי עד סוף ספטמבר) במהלכם אני יכול לתפוס כוננות שירות, להריץ מכונה בניסוי, לעזור באינטגרציה בקו הייצור או לעסוק בכל משימה טכנית דומה, פשוטה או מסובכת ככל הנחוץ. אין צורך להעסיק אותי רשמית, את התשלום ניתן להעביר לחברת הנדסה מכנית שאני מקושר אליה בישראל, אשר תשמח להוציא חשבונית בתמורה.

היות ומדובר בעבודה זמנית, אין לי ציפיות שכר או דרישות גבוהות. זו יכולה להיות הזדמנות טובה לחברה הזקוקה לאיש טכני מנוסה בשביל פרוייקט אך אינה רוצה להיכנס להוצאות גבוהות או תהליכי גיוס מסובכים.

אשמח לספק קו"ח, המלצות ושאר דברים בסגנון לפי דרישה.

פורסם

שלום,

אני לקראת שחרור מיחידה טכנו מודיעינית גדולה עם נסיון רב בסיסטם, סקריפטים ועוד.

מחפש משרות DevOps,

אם למישהו יש איך לעזור אשמח לשלוח קו"ח בה"פ.

תודה

פורסם

דרוש מרכיב טכני

דרישות:

רצינות והתמדה.

יכולות טכניות בסיסיות.

הקפדה על פרטים קטנים.

אחריות אישית למשימות.

דגש על סדר ונקיון.

אין צורך בהשכלה.

העבודה באזור המרכז, הגעה עצמאית.

קו"ח למייל

[email protected]

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

למפעל מלמין (נגריה) וותיק ומשפחתי חסר פקידה, עדיפות לפקידה עם ידע (אפילו בסיסי) בניהול חשבונות.

מקום מאוד משפחתי וחם, שכר הולם ותנאים טובים.

מיקום- ראשון לציון.

פנו בהודעה פרטית.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לחברת הייטק חדשה בתחום המשחקים, דרוש/ה מפתח/ת.

ידע בסביבת עבודה

C#, ASP.NET MVC, ADVANCED LINQ, HTML5, JAVASCRIPT, CSS

אין צורך בנסיון, אזור מרכז, יכולת למידה עצמית גבוהה ואחריות אישית כמובילי פרויקט.

שליחת קורות חיים - [email protected]

מציין שוב, לא חובה נסיון משרה לחברת הייטק.

פורסם

Annapurna Labs - סטארט אפ עד לא מזמן, חטיבת הפיתוח של AWS (Amazon Web Services) כעת, לאחר שנרכשנו ב350-370 מליון דולר (תלוי איזה עיתון אתם קוראים ;)).

מדובר בחברת סיליקון.

אני עובד כמהנדס מצוות התוכנה (RT Embedded).

אם יש כאן מהנדסי תוכנה, אז אנחנו מחפשים בוגרי טכניון/אוניברסיטה אחרת, עם ממוצע תואר 85 ומעלה ונסיון של שנתיים+ בRT, בדגש על פיתוח בסביבת LINUX.

מרכז הפיתוח הראשי ממוקם ביקנעם, יש סניף נוסף בהוד השרון.

לצורך הגילוי הנאות אציין כי אין אצלנו תגמולים על גיוס אנשים, אין לי כאן אינטרס אישי, אני מפרסם בפורום רק לטובת מי שמחפש, כסיוע בין חובב רכב אחד למשנהו.

אז אם מישהו מעוניין, שישלח לי קו"ח ופרטים מלאים לאימייל שלי: [email protected]

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...